+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Az én mesém

Rug&Roll
Rug&Roll
Az én mesém

Sebestyén-Kiss Adél vagyok, a Rug & Roll szőnyegek forgalmazója és első számú rajongója. Imádom a szőnyegeket, bútorszöveteket és minden olyan anyagot, színt és formát, ami harmonikus stílust ad.

Kiskorom óta vonzanak a színek, a textíliák és a lakberendezés. Emlékszem, hogy már kislány koromban anyukám meséi közül is a Színecskékről szóló volt a kedvencem.

A Színecskék kitalált kis lények, akik azon dolgoztak, hogy kiszínezzék a világot és megmentsék attól, hogy elszürküljön. Mára már én is színecskeként dolgozhatok és megmaradt bennem az a törekvés, hogy segítsek másoknak abban, hogy megtalálják azt a színt vagy formát amitől a lakásuk, házuk élettel teli otthonná válhat.

Családommal 3 évet éltem Törökországban, Isztambulban, ahol a lakberendezés, főleg a szőnyegek és lakástextíliák hihetetlen választékát élvezhettem.

Idén nyáron pedig Isztambulban sikerült megtalálnom azt a gyártót aki a Rug & Roll legújabb kollekcióját elkészítette és így mára már elérhető a teljes választék a webáruházban, vagy személyesen a XIII. kerület, Röppentyű utca 61. szám alatt bemutatótermünkben

Kérdés esetén megtaláltok a megadott elérhetőségeken, vagy akár személyesen is minden hétköznap 10 és 14 óra között a Mintaboltban!

Nem könnyű választani! Jó nézelődést és vásárlást!