+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Nyári szőnyeg kombinációs tippek és inspirációk

Rug&Roll
Rug&Roll
Nyári szőnyeg kombinációs tippek és inspirációk

Dübörög a nyár és éljük nagyon a hosszú nappalokat, verőfényes napsütést. Ilyenkor talán még egy picit a hangulatunk is emelkedettebb. 

Hogy minden elemében kihasználjuk ezt a hangulatot, alkalmazzuk Rug&Roll szőnyegeinket merészen a belső- és akár a külső tereken is. 

Hoztunk hát neked pár inspirációt és tippet, hogyan is kombinálhatod a nyár és a vidám hangulat jegyében.

Tengerpartot idéző nappali

A nyár és a szabadság érzése könnyedén beköltöztethető a nappalidba is, ha a letisztult színeket vegyíted egy kis élénk, életvidám árnyalattal. 

Ebben pedig segítségedre lehet a MARMOR szőnyegünk, mely nem csak vagány mintával, de az tengerkék színével is elhozza a tengerpartod otthonodba...és még a homokszemekkel sem kell bajlódnod. 

nyári szőnyegek

Virágos hálószoba

Kevés jobb ébresztő van annál, ha madárfüttyre és virágillatra nyithatod ki szemeidet egy kellemes nyári reggelen. Mi pedig szeretnénk még neked ezt tovább fokozni azzal, hogy az ágyad két oldalára beköltözteted a virágos rétet perszamintás szőnyegeink egyikével. A lábad alatti puha érzést, a virágminták tovább fokozzák. 

Használd ki a remekül kombinálható darabokat, változatos szín- és minta választékunkban. 

vidám színek

Elegáns terasz - költözz ki

Ha még esetleg home-office üzemmódban vagy nyáron vagy csak hazaérve szükséged lenne egy kis természetre, akkor sem kell feladnod a kényelmet és az eleganciát. 

Költözz ki a teraszra vagy az erkélyre és élvezd ki a nyári szellő feltöltő hatását. A Rug&Roll szőnyegek könnyen tisztíthatósága miatt még amiatt sem kell aggódnod, ha esetleg elkapna a zivatar odakint. 

Kültéri felhasználásra javasoljuk a színesebb, élénkebb darabokat. Hiszen a természettel jó harmóniát fog majd alkotni. 

természetes színek