+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Április hónap kedvence - a kültéri UV álló bútorszövetek

Rug&Roll
Rug&Roll
Április hónap kedvence - a kültéri UV álló bútorszövetek

Nyakunkon a tavasz és a jó idő, ideje nekiállni a terasz vagy az erkély csinosításának. Éppen ezért ebben a hónapban a bútorszövetek közül a legnagyobb kedvencünket, az UV álló kültéri bútorszöveteket választottuk, amelyek kiválóak a teraszra az ülőbútorok kárpitjaként, párnáknak vagy éppen függőágyak szövetének.

Az Uv álló bútorszöveteink, ahogyan a nevük is sokatmondóan sugallja, igen jól bírják az erős napfényt is, anélkül, hogy színük kifakulna, vagy éppen besárgulna. A napfény nem teszi tönkre a gyönyörű színekben pompázó bútorhuzatainkat vagy éppen párnáinkat, ráadásul a bútorszövetek igen kényelmes, puha ülőfelületet biztosítanak.

Mitől olyan különlegesek ezek a kültéri bútorszöveteink?


Amellett, hogy UV állók, így valóban hosszútávon használhatóak a kültéri bútorok szöveteiként, még más előnyös tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyekre érdemes felfigyelni:

Magas kopásállóság

Kültéri bútorszöveteink magas kopásállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy mindennapi használatra tervezték, nem kopnak meg idő előtt, a szövet nem kezd el foszlani és szétmállani az erős napfény és a napi használat hatására sem. Az UV álló kültéri bútorszöveteinkkel készített ülőgarnitúrák még évek múltával is eredeti színükkel és puhaságukkal csábítják majd pihenésre a család apraját és nagyját.

 

Színtartósság

A Rug & Roll bútorszövetei nagy színtartóssággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a bútorszövetek színe nem kezd el idő előtt megkopni, a szövetek igen hosszú ideig megőrzik eredeti színüket, így nagyon sokáig élvezhetjük kedvenc ülőgarnitúránkat, párnáinkat, kültéri foteleinket vagy éppen a szuperkényelmes függőágyunkat.

 

Könnyű tisztíthatóság

Kültéri bútorszöveteink felülete vízlepergető, így a nyári esőben kint felejtett párnákat sem kell féltenünk, mert felületéről szépen lepereg az esővíz, nem hagy rajta foltot és eső után az első napsugarak feltűnésekor újra birtokba vehető az erkély. :)

Ráadásként minden UV álló kültéri bútorszövetünk felülete antibakteriális kikészítéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően a szövetek belsejébe nem tudnak bejutni a szennyeződések, nem tudnak beletapadni a szőrszálak, minden szennyeződés a szövet felületéről egy nedves törlőkendővel, egyszerű mozdulatokkal maradéktalanul eltüntethető. Szövetünk tisztítása így gyakorlatilag gyerekjáték.

 

Divatos megjelenés és széles színválaszték

A bútorszövetek igen különböző színekben és mintákban vásárolhatóak meg webshopunkban, így mindenki megtalálhatja a számára ideális színvilágot és stílust, hogy az elkészült ülőgarnitúra, vagy éppen a puha babzsákfotel tökéletesen passzoljon a terasz vagy az erkély színvilágához.

 

Prémium minőség

Rendkívül ügyelünk arra, hogy a Rug & Roll termékei minőségi, tartós és megbízható termékek legyenek. A bútorszövetek felsorolt tulajdonságaik mellé is természetesen prémium minőség dukál, hiszen ezeket a szuper előnyös tulajdonságokat kizárólag csak extra minőségben lehet és érdemes garantálni.

 

Milyen színű és stílusú szövetet válassz?

Valami vidám frissességre vágysz?

Akkor bátran ajánljuk neked Barbados kollekciónk színeit, amelyekkel igazán szemet gyönyörködtető, színe enteriőrt alkothatsz az erkélyeden:

vidám színű kültéri bútorszövetek teraszra

 

Visszafogott árnyalatok

Ha inkább a természet közelségét szeretnéd érezni és a letisztultabb formákat, visszafogottabb színeket kedveled, akkor neked a natúr színű kültéri szöveteinket ajánljuk.

vidám színű kültéri bútorszövetek

 

A természet színei

A növények és a zöld árnyalatú kárpitszövetek kombinációja minden erkélyre és teraszra igazán jó ötlet, ráadásul ezen színek látványa ellazítja, megnyugtatja az elménket.

 

zöld bútorszövetek a természetközeli teraszokra

Vásárolható mennyiség bútorszöveteink esetében

Pénztárcabarát módon alakítottuk ki bútorszöveteink esetén a megrendelés leadásának lehetőségét. A minimum rendelés 1 méter, ezen felül pedig már 10 centiméterenként szabhatod meg a rendelési mennyiséget, így pontosan annyit vásárolhatsz, amennyire valóban szükséged van. Ha elakadsz a rendelési folyamatban vagy kérdésed merül fel, keress bennünket elérhetőségeink egyikén!

UV-álló egyszínű kültéri bútorszöveteinket IDE kattintva éred el,

mintás UV-álló kültéri bútorszöveteink közül pedig IDE kattintva válogathatsz!