+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Szőnyeg

Webshopunk szőnyegei magas minőségűek és különleges tulajdonságokkal bírnak. Minden darab speciális Easy Clean antibakteriális folttaszító bevonattal rendelkezik, meggátolva ezzel a szennyeződések bejutását a szövetszálakba és megkönnyítve a termék tisztántartását, ráadásul szőnyegeink többsége otthoni mosógépben is mosható! Emellett szőnyegeink hátoldala minőségi szilikongumi csúszásgátló bevonattal ellátott, így bármely helyiségben biztonsággal használható.

A Rug & Roll szőnyegek előnyei

Elsőosztályú minőség
Felületkezelés: Easy Clean folttaszító bevonat
OEKO-TEX 100 minősítés
Mosható: Kézzel vagy gépben 30˚C-on
Hátoldala: csúszásgátló réteggel ellátott
Antibakteriális felület


Szőnyeg a mindennapokra


Minden szőnyegünk, amit a Rug & Roll shopban látsz, Törökországból származik, olyan gyártótól, amely a szőnyegpiacon igen nagy múlttal rendelkezik. A gyártónk folyamatosan újabb innovációkat fejleszt és alkalmaz és minden elérhető technológiai újítást elsőként vet be a szőnyegek gyártása során, ezzel méltán örvend igen nagy népszerűségnek a szőnyegpiacon és előzi meg a konkurenciát Európa-szerte. A gyártó legújabb kollekcióit igyekszünk olyan hamar, amennyire csak lehet elhozni és megmutatni Neked is, hogy a lehető legmodernebb és legújabb termékekből választhasd ki otthonod új szőnyegét.


Szőnyeg stílusok a Rug & Roll-nál


Webshopunkban – és bemutatótermünkben – egyaránt igen széles szőnyegkínálattal várunk, bármely lakberendezési stílus kedvelője vagy, nálunk biztosan megtalálod a számodra ideális stílusú szőnyeget. Szőnyegeink stílus szerint is kategorizálva van, a könnyebb keresés és áttekinthetőség kedvéért. Megtalálhatod nálunk a modern, fiatalos stílusban berendezett lakáshoz illő szőnyegeket a manapság egyre divatosabb marokkói mintával, vagy trendi absztrakt mintával, de modern szőnyegeink között világosabb tónusú, antikolt hatású absztrakt mintás szőnyeget és kifejezetten sötét tónusú árnyalatokat is találsz.

Inkább a vintage stílus kedvelője vagy? Ebben az esetben különösen kedvelni fogod vintage és patchwork mintás szőnyegek alkotta kollekcióinkat! Ebben a kategóriánkban minden szőnyeg jól igazodik stílusában a letisztultabb, kifejezetten világos árnyalatú lakásokhoz, de a country-, vagy a romantikus vintage stílusban berendezett otthonok ékes dísze is lehet. Ha a manapság egyre nagyobb teret hódító shabby chic stílus vonz és nehezen találsz a már tökéletesen megkomponált stílusú otthonodba ideális szőnyeget, akkor ebben az esetben is jó helyen jársz nálunk! Kopottas hatású, ám mégis lenyűgözően üde színvilágú szőnyegeink éppúgy passzolnak a shabby chic stílus kedvelőinek otthonába, mint a világos szürke és bézs árnyalatokkal színezett, apró motívumokkal dekorált futószőnyegeink. A keleti szőnyeg kollekciónkban megtalálhatod kedvenced, ha leginkább a klasszikus mintájú és színvilágú szőnyegeket részesíted előnyben és a jól bevált és megszeretett klasszikus stílusban berendezett otthonodat szeretnéd felfrissíteni. A szőnyegek szélén található rojtokat tetszés szerint, könnyedén eltávolíthatod, így Te magad döntheted el, hogy éppen rojtos szegélyű vagy sima szegélyű szőnyeget szeretnél otthonodba.

Dekoratív RugandRoll szőnyeg nappaliban. Kiváló minőségű , mosható, szennytaszító OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező szőnyeg.


Mit tud minden Rug & Roll szőnyeg?


Minden szőnyeg, amelyet a kínálatunkban találsz, egy innovatív technológiának, az EasyClean vagy más néven AquaClean technológiának köszönhetően egy speciális szennytaszító védőbevonattal van ellátva. Ennek köszönhetően csupán egy kis víz és egy vizes rongy segítségével a szőnyegek azonnal megtisztíthatók. A technológiának köszönhetően egy kis víz is képes megbirkózni a szennyeződésekkel, legyen az sáros cipő hagyta lábnyom, gyerkőcök alkotta zsírkréta rajz, zsíros és olajos szennyeződés, vörösbor, csokoládéfolt, vagy bármilyen egyéb, a háztartásban véletlenül előforduló kis konyhai baleset nyoma.

Az EasyClean technológiának hála a kis kedvenceink szőre is rendkívül gyorsan és egyszerűen eltávolítható minden Rug & Roll szőnyeg felületéről egy porszívó segítségével. A védőréteg éppen úgy, ahogy a szennyeződéseket, a szőrszálakat sem engedi behatolni a szőnyeg szálai közé. Ennek eredményeképpen a szőrszálak a felületen maradnak és nem gabalyodnak bele a mélyebb rétegek szálaiba, így a porszívó percek alatt felszívja és maradéktalanul eltünteti a felületen megtapadt szőrszálakat és hajszálakat.

Másik hatalmas előnye minden Rug & Roll szőnyegnek, hogy antiallergén, így a poratkák elleni védelmet is nagyban megkönnyíti. Mivel a poratkák - ugyanúgy, mint az egyéb szennyeződések és a szőrszálak vagy hajszálak - nem tudnak a szőnyeg belső rétegeibe jutni, így az nem tudja magát porral megszívni, mint más hagyományos szőnyegek, a por és a poratka porszívóval könnyedén és szinte maradéktalanul eltávolítható a szőnyeg felületéről.

A felsoroltakon felül van még egy hatalmas előnye minden Rug & Roll szőnyegnek: a hátoldala csúszásgátló felülettel van ellátva a lehető legbiztonságosabb használat érdekében. Szőnyegeink hátoldalán egy speciálisan kialakított, vékony, de igen jól tapadó szilikongumi réteg került kialakításra, így a szőnyeg a padlóra helyezve nem csúszkál, nem mozdul el még erősebb behatásra sem. Éppen ezért ideális választás egy Rug & Roll szőnyeg a gyerekszobába, mert az önfeledt játék és szaladgálás közben a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően a RugandRoll szőnyegek nehezebben csúsznak vagy mozdulnak el, mint a hagyományos szőnyegek.

Ezeken felül még plusz újdonság a hagyományos szőnyegekhez képest, hogy minden Rug & Roll szőnyeg háziasszonybarát! Mit is jelent ez? A nagytakarítások alkalmával biztosan Te is szeretted volna már legalább egyszer alaposan kitisztítani és újjá varázsolni a koszos szőnyegeket. Órákig tartó sikálás, tisztítószeres dörzsölés és úgy érzed, mégsem lesz az igazi? A Rug & Roll szőnyegeivel ez is másképpen megy! Szőnyegeink mosógépben moshatóak! A kisebb szőnyegek, egészen a vékonyabb 160cmx230cm-es szőnyegekig otthoni mosógépben moshatóak 30 °C fokon. A nagyobb szőnyegek pedig mosodában vagy ipari mosógépben tisztíthatóak, szintén 30 °C fokon. Így nem kell többé a szőnyegtisztítással szenvedned, egy mozdulattal bedobod a mosógépbe és mosás után kiteríted száradni. Így minden Rug & Roll szőnyeg sokáig új marad és nem kell a szétnyúzott és koszos szőnyegeket lecserélned. Ráadásul a szőnyegek könnyedén takaríthatóak robotporszívóval is, mert a robotporszívó nem akad meg a szőnyeg sarkában és széleiben, könnyedén feljut a szőnyegre és lejut a szőnyegről, nincs elakadás.

A Rug & Roll szőnyegek csak akkor szorulnak cserére, ha meguntad és szeretnéd új köntösbe varázsolni az otthonod stílusát. Ebben az esetben viszont újabb jó hír, hogy mindegyik könnyen összetekerhető és vékony tekercsben tárolható akár a tároló egy kis zugában, akár az ágyneműtartóban is. Stílusváltáskor vagy évszakváltáskor pedig könnyedén és gyorsan tudod cserélni Rug & Roll szőnyegeidet.

Minden szőnyegünk különböző arányban tartalmaz pamutot, poliésztert és akrilt, amely a termékoldalakon fel van tüntetve, így az összetétel alapján is kiválaszthatod, mely típusú tetszik a legjobban.

A felsorolt tulajdonságokon kívül minden szőnyeg, amelyet a kínálatunkban találsz, egyéb hasznos és szuper tulajdonsággal is bír. Szőnyegeink rendkívül kellemes, puha tapintásúak, így a gyermekszobában nem csak biztonságosak, hanem tökéletesen puha felületet is biztosítanak a felhőtlenül játszó gyermekeknek.

Tudtad, hogy a Rug & Roll szőnyegei használhatóak padlófűtés esetén is? Minden szőnyegünk bátran használható a legújabb, padlófűtéssel felszerelt otthonokban is.

Szőnyegeink kopásállósága kifejezetten magas és minden szőnyegünk színtartó, így a Rug & Roll szőnyegek vásárlása hosszútávú befektetés, hiszen nem kell pár évente cserélned a megkopott és tisztíthatatlan szőnyegeket.

Oeko-tex minősítés, mely tanúsítja, hogy minden szőnyeg kiváló minőségű, antibakteriális és antiallergén. Minden szőnyeg ideális választás bármely helyiségbe.

A webshopban található összes szőnyegünk OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szőnyegeink teljes mértékben mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól. A gyártás során kizárólag olyan anyagokból készítik a szőnyegeket, amelyek nem ártalmasak az egészségre.

Hová és kiknek ajánljuk a szőnyegeket?


Minden szőnyegünk strapabíró a fent említett technológiának köszönhetően, így ideális választás lehet nemcsak a nappaliba, de a dolgozószobába vagy éppen a gyermekek játszószobájába is. 
A shopban található szőnyegek igen nagy része több méretben is megtalálható kínálatunkban.
Nagyméretű szőnyegeinket elsősorban nappalikba, tárgyalótermekbe és nagyobb helyiségekbe ajánljuk. Nagyméretű szőnyegeink kaphatóak 130cmx190cm-es méretben, 160cmx230cm-es méretben és kifejezetten nagy, 200cmx300cm-es méretben is, így mindenki megtalálhatja a kedvenc új szőnyegét a nappalijába. Futószőnyegeink 80cm szélesek és kaphatóak 150cm, 200cm és egészen 300cm hosszúságban is. Futószőnyegeinket könnyű tisztíthatóságuk és csúszásgátló hátoldalaik miatt bátran ajánljuk nemcsak az előszobába vagy a nappaliba, hanem kisebb étkezőkbe vagy panelkonyhákba is.

Amennyiben nem csupán az otthonodat szeretnéd feldobni néhány igazán strapabíró, trendi és minőségi darabbal, úgy bátran ajánljuk irodába vagy vendéglátóhelyekre is szőnyegeinket. Ha albérlőid vannak a lakásodban vagy a nyári, téli szezonra bérelhető lakást is rendben kell tartanod, igazán jó választás bármely szőnyegünk. Amellett, hogy megtalálhatod a saját stílusodhoz illő szőnyeget, nem kell sokat bajlódnod a tisztításával, nem kell aggódnod, hogy a bérlők tönkreteszik és elnyúzzák, hiszen a strapabíróság ebben az esetben – valljuk be – igencsak fontos szempont. A bérlők kiköltözése után a szőnyeget akár otthon a mosógépedben, akár egy mosodában kitisztíttatod és az új bérlőket láthatóan teljesen új szőnyegek fogadják.  Nagyobb méretű szőnyeget leterítve a bútorok alá amiatt sem kell aggódnod, hogy a bérlők az asztal, székek vagy a kisebb bútorok tologatásával tönkreteszik a padlót, hiszen a strapabíró Rug & Roll szőnyegek nemcsak stílusos köntösbe öltöztetik a lakást, hanem védik a padlót is a kisebb káros behatásoktól.

Összességében véve minden szőnyeg, amelyet kínálatunkban találsz, nemcsak tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak, hanem igen sok nyűgtől és fejfájástól is megszabadít :) Nézz szét kínálatunkban és válaszd ki a számodra tökéletes szőnyeget! Ha segítséget szeretnél kérni a választásban vagy szeretnéd élőben is megnézni és megfogni szőnyegeinket, akkor gyere el üzletünkbe és készséggel állunk a rendelkezésedre!