RugBlog

Nem ismerünk lehetetlent
12
Okt

Mikor a design elemeket felváltja a biztonság, valamint a berendezéseket az határozza meg, hogy a gyerkőc mellett mi a legpraktikusabb… Na, akkor merülnek fel a kérdések, hogy mi van akkor amikor extrém “balesetek” történnek. 

A Rug&Roll csapata nem ismer ezen a téren sem lehetetlent, amit ezúttal szeretnénk is neked példákkal bemutatni. 

Szőnyeg világ trendek és újdonságok
12
Okt

Szeretjük elemezni a világ trendeket és a saját képünkre formálni azt. Ennek köszönhető, hogy a Rug&Roll szőnyegek nem csupán trendik, de egyedi formában tükrözik az egyéniséget és a különleges formákat. 

Lássuk, hogy mik a 2021-es divatos szőnyeg különlegességek és ezek hogyan is köszönnek vissza a Rug&Roll darabokon. 

Hagyományos bútorszövet tisztítási módszerek
12
Okt

Minden bizonnyal találkoztál már te is oldalunkon a specifikációknál, valamint a szűrési feltételeknél a “hagyományos tisztítás” kifejezésével. Szeretnénk ezen területen is picit több tudást nyújtani neked és reméljük egy-egy információval bővítjük is ismereteidet.

Októberi kedvenceink: ART, Flora, Amor PIK
12
Okt

Mikor egyes hónapok kedvenc szőnyeg, terítő és bútorszövetét választjuk ki neked, mindig megihlet minket az az érzés, hogy az ablakon kitekintve milyen hangulat is ejt rabul minket. Az októberi napsugarak és a színpompás természet egysége hozta el nektek az októberi kedvenceinket. Bízunk benne, neked is tetszik ez a hármas…, amit akár együtt is kombinálhatsz otthonodban.

Szeptemberi kedvenceink: TORRE, MORROCAN, ROSE
13
Szept

A természet színei ihlette szeptemberi kedvenceinket, melyet most csokorba szedtünk neked és pár inspiráló összeállítás kíséretében ajánlatunk neked prémium minőségű termékeink közül.

Rug&Roll bútorszövetek, évszaknak megfelelően
13
Szept

Próbáltunk sok hasznos tudást átadni neked a lakberendezés és a megfelelő szövet-, szőnyeg- vagy kárpit választás és használat témakörében. Ideje hát egy picit lazítani és csak gyönyörködni őszi bútorszövet insprációinkban. 

Babaszobát tervezünk, rendezünk
13
Szept

Az elmúlt hónapokban egészen berobbantak a baba érkezésekről szóló hírek. Ilyenkor a szívünk kicsit ellágyul és a lakberendezés szerelmeseként el is indulnak az ötletek, gondolatok. Tapasztalt anyaként pedig a design mellett immáron már a praktikusságra és értékállóságra is legalább akkora figyelmet helyezünk, mint a külcsínre. 

Fogadjátok sok szeretettel tippjeinket a babaszoba berendezéséhez.

Itt van az ősz...
13
Szept

Az éjszakák hűvösebbek, a gyerkőcök már lelkesen készülődnek reggelente az iskolába és a dugóban araszolva észrevehetjük, hogy lassan a természet felölti színpompás öltözékét. Ezzel pedig az őszi színpalettát elő is készíthetjük.

Fogadjátok szeretettel őszi inspirációs szőnyeg összeállításunkat, melyhez a rugandroll oldalán terítőt és bútorszövetet is könnyedén választhattok a szőnyegekhez passzoló árnyalatokban.

Augusztusi kedvenceink: AMOR VELVET és AMOR PIK
31
Júl

A Rug&Roll bútorszövetek széles választékában szinte elvész az ember. Ennek köszönhetően pedig garantáltan rátalálsz a keresett szövetre.

Hogy egy kis segítséget nyújtsunk a keresgélésben, szeretnénk hónapról-hónapra ajánlani neked egy keresett, közkedvelt vagy éppen egy újdonsült termékcsaládot. 

Augusztusi kedvencünk egyből egy “testvérpár”, az AMOR VELVET és AMOR PIK mutatkozik be neked közelebbről. 

Asztalterítés felsőfokon
31
Júl

Szinte már minden olyan alap információt átadtunk neked az lakberendezéssel és szövetekkel kapcsolatos tudástárból, ami ahhoz szükséges, hogy egyedi és remek hangulatú otthont alakíts ki magad és családod számára. Ideje hát, hogy egy szinttel feljebb lépjünk és tovább folytassuk a tájékozódást.

Jelen cikkünkben az asztalterítés mélységeiben invitálunk téged. 

Rug&Roll: minden korosztály számára
31
Júl

Előző cikkünkben a történelem korszakain keresztül mutattuk be szőnyegeinket, most pedig szeretnénk szemléltetni, hogy milyen rugalmasan megállja a helyét minden termékünk a különböző korosztályok otthonaiban, színes stílusos választékával. 

Íme az inspirációs kis összeállításunk:

Szőnyeg történelem - a klasszikustól és modernig
31
Júl

Ugyan még egy szűk hónapunk van a nyári szünetből, de egy kis történelem órát ide csempészünk most nektek. Lássuk, hogy milyen utat is jártak be a szőnyegek a történelem rögös útján. Játékosan pedig hozzá is illesztjük a Rug&Roll szőnyeg választékából az odaillő darabokat. Játékra fel!

Autókárpit különlegességek
14
Júl

A Rug&Roll autó- és tetőkárpitokkal nem csupán megújul kedvenc négykerekűd, de szinte egy teljesen másik kocsiba szállhatsz útjaidra. 

Egyedi megjelenés, kellemes tapintás és könnyű tisztíthatóság fogja innentől jellemezni járműved.

Hódít a legújabb trend: bed set
14
Júl

Ahogy minden igazi enteriőr darabokat forgalmazó csapat, úgy mi is odáig vagyunk az új trendekért és ötletekért. Amikor pedig még a választékunk is tökéletesen illeszkedik a legújabb divathoz, igazán virágba borul a szívünk.

Nyári szőnyeg kombinációs tippek és inspirációk
14
Júl

Dübörög a nyár és éljük nagyon a hosszú nappalokat, verőfényes napsütést. Ilyenkor talán még egy picit a hangulatunk is emelkedettebb. 

Hogy minden elemében kihasználjuk ezt a hangulatot, alkalmazzuk Rug&Roll szőnyegeinket merészen a belső- és akár a külső tereken is. 

Hoztunk hát neked pár inspirációt és tippet, hogyan is kombinálhatod a nyár és a vidám hangulat jegyében.

Bútorszövet anyag kisokos 2. rész
01
Júl

Legutóbb írtunk már neked arról, hogy a Rug&Roll széles választékában megtalálható bútorszövetek milyen kategóriák alapján érhetők el webshopunkban. 

Most pedig egy picit mélyebbre tekintünk és szeretnénk mesélni neked a mintázatatokról és tisztíthatóságukról.

Szőnyegek stílusok szerint - a geometrikus minta
01
Jún

Mikor a geometrikus minták születnek, akkor a tervezők és lakberendezők picit elrugaszkodnak a valóságtól és szabadjára engedik a fantáziájukat, improvizációjukat. Mikor a vonalakkal és formákkal játszva terekkel varázsolnak, akkor minden esetben valami egyedi, különleges születik. S, hogyan tudod akár te is egyedivé varázsolni otthonod a geometrikus vonalakkal? Most adunk egy kis segítséget, inspirációt neked.

Hogyan újítsuk fel a kerti bútoraink szöveteit?
01
Jún

Büszkén jeleztük nektek, hogy bútorszövet választékunk egyre szélesebb, színesebb és már nincs olyan igény, melyet ne tudnánk kielégíteni új bútor készítéskor vagy akár felújítás esetén. Most pedig szeretnénk egy kis segítséget nyújtani neked, hogyan is varázsolhatod újjá kerti bútoraid.

Megérkeztek legújabb szőnyeg típusaink
01
Jún

A Rug&Roll termékpalettája folyamatosan fejlődik és bővül, hogy ezzel is kövesse a trendeket, valamint bőséges választékot kínáljon számodra is. Ezúttal szőnyeg kollekciónk bővült igazi nyári hangulatú, természet ihletésű darabokkal.

Bútorszövet anyag kisokos 1. rész
01
Jún

Széles választékban elérhető bútorszövetein mellé szeretnénk számodra is egy kis segítséget adni, hogy választásodban támogassunk téged. 

Lássuk milyen szövettípusok közül választhatsz és mik a legfontosabb információk róla. Ehhez szeretnénk pár mintabútort is mellékelni neked, hogy még jobban elképzelhesd végső állapotában. 

A szőnyeg, mint esküvői dekoráció
26
Ápr

Elérkeztünk az év legpezsgőbb időszakához, az esküvői szezonhoz, illetve lassan az ország is újra kinyitja kapuit. Ennek köszönhetően az a sok, elhalasztott esküvő is végre bepótolható, amik eddig csak szépen vártak a sorukra. 

Ha kerti- vagy nyílt helyszíni esküvőt szervezel és nem tudod, hogy pontosan mivel tűnhetnél ki a sok klisé közül, hoztunk neked egy remek ötletet. 

Hogyan válasszunk bútorszövetet
27
Ápr

Büszkén jelenthetjük be, hogy a Rug&Roll webshop bútorszövetekkel bővült az elmúlt időszakban, melyek széles körben fedik le a legtöbb felhasználási területet, illetve a Rug&Roll termékekhez hűsen prémium minőséget nyújtanak vásárlóink számára.

Szőnyeg a fürdőszobában
19
Ápr

Ma már nem csupán funkcionálisan tartózkodunk a fürdőszobában, hanem akár a nap végi relaxáció helyszíne is lehet egy illatos, forró habfürdővel és pár gyertyával. Így már beláthatjuk, hogy ezen helyiséget is kényelmünk és ízlésünk alapján szükséges kialakítanunk, ahova már bizony nem illik egy praktikus habszivacs szőnyeg. 

Optikai csalások - fókuszban a szőnyeg
26
Ápr

A lakberendezők különleges kis játéka, hogy a színekkel, formákkal játszva a tereket hol nagyobbnak vagy akár hangsúlyosabbnak alakítsák. Szeretnénk téged is bevezetni a lakberendezés ezen területére, így otthonodat te is játszva alakíthatod ízlésed alapján.

Tavaszi színek és alkalmazásuk - 1. rész
01
Ápr

Újítsd meg velünk otthonod és válj saját stílus tanácsadóddá. Válaszd ki, ötletelj, kombináld a színeket és mi segítünk neked a digitális tervezés során. Cikksorozatunkban pedig pár kombinációt és tipped adunk neked, inspirációként. 

Ma a nappali került fókuszba.

Miért válasszunk minőségi szőnyeget?
01
Ápr

Mára már igen elcsépeltté vált, hogy minden prémium árkategóriájú termék mellé odaírják a forgalmazók, hogy “minőségi” vagy “magas kategóriás”. Ezen a ponton viszont elsősorban szeretnénk leszögezni, hogy az ár nem egyenes arányban társul a minőségi kritériumok teljesítéséhez. 

Összegyűjtöttük hát nektek, hogy mitől lesz egy szőnyeg “minőségi” és miért is éri meg hosszú távon a prémium kategóriát választani. 

Bemutatkoznak a Rug&Roll bútorszövetek
01
Ápr

Örömünkre szolgál, hogy mindig nagy lelkesedéssel fogadjátok újdonságainkat és folyamatosan bővülő termékkínálatunkat. Ezzel a motivációval nem is nehéz mindig arra törekednünk, hogy valami újat mutassunk nektek. 

Fogadjátok szeretettel bútorszövet kollekciónkat.

Tavaszi nagytakarítás: fókuszban a szőnyeg
01
Ápr

A tavaszi nagytakarítás már a nyakunkon, így szeretnénk pár hasznos tanácsot adni számotokra, hogyan is lehet egyszerűen és sokáig frissen tartani a szőnyegeiteket és bútoraitokat...no és persze hogyan tudjátok ezt a nem éppen kellemes feladatot a legrövidebb időn belül kivitelezni. 

A perzsa minta eredete
01
Ápr

A Rug&Roll szőnyeg választék igen közkedvelt darabjai közé tartoznak az örök klasszikusnak számító perzsa mintás szőnyegeink. Nem csupán az elegáns és tradícionális hangulatot követő lakások színfoltjai, de a modern és letisztult falak között is előkelő és divatos szerepet töltenek be. 

Tavaszi színek a nappaliban?
24
Febr

A tél utolsó hetében járva már biztosan nem vagyunk egyedül azzal az érzéssel, hogy minden porcikánkkal vágyunk a napsütésre, a színekre, a testi-lelki feltöltődésre. Amíg valóban elérkezik a tavasz, addig is néhány kisebb átalakítással a lakásunkban fel tudjuk frissíteni a környezetünket. Fogadjátok szeretettel tippjeinket a tavaszi színek felhasználásra, amivel nappalitok újra kivirágozhat. 

Vörös szőnyeg titkok 1. - A cannes-i filmfesztivál
18
Febr
A híres szőnyegekről és köztük a vörös szőnyegről már előző cikkeink egyikében írtunk. Most viszont egy méltán híres vörös szőnyeg titkaiba szeretnénk titeket beavatni, egy kis érdekességként. 

Fókuszban tehát a cannes-i filmfesztivál és ami a háttérben van. 

Szőnyeg a konyhába? Hódít az új hullám
12
Febr
Akárhogy is nézzük, manapság a konyha legalább annyira központi helyiség, mint a nappali. Az eltöltött órák számát tekintve itt talán összességében többet is tartózkodunk, mint a nappalink kényelmében. S, ha már ilyen sok időt töltünk itt, akkor miért is ne lehetne még meghittebbé és komfortosabbá tenni? Így vannak ezzel a lakás design véleményvezérei is, akik vallják: egy jól kiválasztott szőnyeg bizony ékes dísz és plusz kényelmi faktor lehet a konyhapult közelében. 
Kutya a lakásban?
07
Febr

Kutyás, macskás ide jöjjön! 

Hiszen a Rug&Roll termékek számos előnye mellett most a szennytaszító bevonatról szeretnénk nektek részletesen írni és az ezzel még egy okot adni nektek arra, hogy a tavaszi megújulás során miért is érdemes új szőnyeget beszerezni. 

A stílusos home office - tippek
22
Jan

A pandémia és a 2020-as év rávilágított arra, hogy az otthoni munkavégzésnek milyen előnyös és kevésbé kedvező hatásai vannak. Illetve azt is jelezte nekünk, hogy az otthoni életterünket már nem csak arra szükséges berendezni, hogy hazatérve megpihenjünk és ellazuljunk, hanem akár a négy fal közé rekedve a munkánkat is komfortosan végezhessük el. Erre pedig szeretnénk nektek egy kis segítséget adni, hogyan is alakítsd hangulatossá otthoni munkakörnyezeted. 

Mitől Vintage, a Vintage?
05
Jan

Manapság mind a lakberendezésben, mind pedig a divatiparban trendi kifejezésként használják a vintage kifejezést, melyet meghallva minden egy otthonos, romantikus hangulat tárul képzeletbeli szemünk elé. De mit is jelent pontosan a vintage és hogyan jelenik ez meg a Rug&Roll szőnyegeken?

A 2021-es év Pantone színei
10
Jan

A Pantone Kft. egy New Jerseyben található festékgyár, akiket a világ a Pantone Színazonosító Rendszerről ismeri elsősorban. A gyár által szabadalmaztatott színteret, megfelelő színezékek felhasználásával különböző iparágak használják, főként a textilipar és a nyomdaipar. A Pantone Intézet évente kiadja az év színeit, melyet megelőz az az évi kétszeri, európai titkos találkozó, melyet a vállalat szervez. Ezen 2 napos eseményen különböző nemzetek csoportjai megvitatják a színszabványokat és a végén kiválasztják a következő év színét. 2021 színe pedig a világos napsárga és nyugtató szürke lett.

Évvégi visszatekintő. 2021 a fejlődés éve lesz!
01
Jan

Az év vége fele mi is elcsendesülünk picit és kedves emlékeinket pörgetjük végig, amelyeket veletek élhettünk át 2020-ban. Ugyan nem a legtámogatóbb év volt az idei, de mégis büszkén mondhatjuk, hogy mi így is növekedtünk és megújultunk, amivel egyre több otthont színesíthetnek a Rug & Roll termékei. Engedjétek meg, hogy összegezzük nektek, milyen újdonságokat és plusz szolgáltatásokat alkottunk meg számotokra idén. 

Híres szőnyegek és a történetük
29
Dec

Kalandozzunk egy kicsit a híres vagy éppen jelentőségteljes szőnyegek világában és nézzük meg közelebbről, hogy mi is a történetük vagy éppen miért beszélünk róluk. 

Szőnyeg ünnepi hangulatra
17
Dec

A karácsonyi forgatagban ki ne vágyna arra, hogy csak legalább egy feladattal kevesebb legyen a teendői listáján. Valaki igazán elintézhetné például a nagytakarítást vagy elkészíthetné helyettünk a karácsonyi vacsorát. A Rug & Roll csapata ugyan nem tud támogatást nyújtani a piacon a halas pultnál vagy az ablakmosás során, viszont lehetőséget ad arra, hogy a tökéletes karácsonyi hangulatot csempésszen szőnyegével a nappali közepére és kiemelje a karácsonyfa ragyogását.

Tökéletes karácsonyi ajándék
11
Dec

2020 megtanított minket arra, hogy akár hetekig lehetünk az otthonunk rabja????, így fontos, hogy milyen hangulatot csempészünk a falai közé????. Dobd fel egyszerűen, de mégis nagyszerűen a Rug & Roll modern, vintage vagy akár marokkói és perzsa szőnyegeivel az otthonod.

A tökéletes színválasztás
10
Dec

Megszületett a döntés, hogy Rug&Roll szőnyeggel szeretnénk otthonunkat egyedivé tenni, hiszen ámulattal néztük milyen könnyen tisztíthatjuk, elvarázsoltak a marokkói minták és az egyedi geometriai alakzatok. Viszont fontos kérdés, hogy mit figyeljünk a szőnyeg kiválasztásakor? 

Karácsonyi készülődés
08
Dec
Advent vasárnapokon egymás után gyúlnak fel a gyertyalángok, melyek mindegyike egy fogalmat szimbolizál.
Milyen elvek alapján válasszunk szőnyeget a nappaliba?
30
Okt

Célszerű előbb mindig az ülőbútorokat megvásárolni és elhelyezni a megfelelő helyre a nappalinkba, így sokkal könnyebb a szőnyeg méretét és színvilágát behatárolni.

Hát ez bizony leesett...
06
Febr

Kevés nagyobb csoda van egy gyereknél! Várni a születését, nézni az első lépéseit, elpityeredni az első kimondott szavain, és persze rojtosra sikálni a megint összegyurmázott szőnyeget…

A kutya fáját!
04
Febr

Azt mondják, aki kutyát tart a lakásban, az lemond arról, hogy szép dolgai legyenek otthon. Szerintünk ennek nem kell így lennie! Kínálatunk kialakításakor a dizájn és a minőség mellett a megfizethető ár és a kiváló tisztíthatóság is fontos szerepet játszott. 

 

Megnyitott a Rug & Roll Budapest bemutatóterme
23
Okt

Minden és mindenki a helyénre került, várunk titeket szeretettel.

Az én mesém
17
Okt

Sebestyén-Kiss Adél vagyok, a Rug & Roll szőnyegek forgalmazója és első számú rajongója. Imádom a szőnyegeket, bútorszöveteket és minden olyan anyagot, színt és formát, ami harmonikus stílust ad.