RugBlog

Tavaszi színek és alkalmazásuk - 1. rész
01
Ápr

Újítsd meg velünk otthonod és válj saját stílus tanácsadóddá. Válaszd ki, ötletelj, kombináld a színeket és mi segítünk neked a digitális tervezés során. Cikksorozatunkban pedig pár kombinációt és tipped adunk neked, inspirációként. 

Ma a nappali került fókuszba.

Miért válasszunk minőségi szőnyeget?
01
Ápr

Mára már igen elcsépeltté vált, hogy minden prémium árkategóriájú termék mellé odaírják a forgalmazók, hogy “minőségi” vagy “magas kategóriás”. Ezen a ponton viszont elsősorban szeretnénk leszögezni, hogy az ár nem egyenes arányban társul a minőségi kritériumok teljesítéséhez. 

Összegyűjtöttük hát nektek, hogy mitől lesz egy szőnyeg “minőségi” és miért is éri meg hosszú távon a prémium kategóriát választani. 

Bemutatkoznak a Rug&Roll bútorszövetek
01
Ápr

Örömünkre szolgál, hogy mindig nagy lelkesedéssel fogadjátok újdonságainkat és folyamatosan bővülő termékkínálatunkat. Ezzel a motivációval nem is nehéz mindig arra törekednünk, hogy valami újat mutassunk nektek. 

Fogadjátok szeretettel bútorszövet kollekciónkat.

Tavaszi nagytakarítás: fókuszban a szőnyeg
01
Ápr

A tavaszi nagytakarítás már a nyakunkon, így szeretnénk pár hasznos tanácsot adni számotokra, hogyan is lehet egyszerűen és sokáig frissen tartani a szőnyegeiteket és bútoraitokat...no és persze hogyan tudjátok ezt a nem éppen kellemes feladatot a legrövidebb időn belül kivitelezni. 

A perzsa minta eredete
01
Ápr

A Rug&Roll szőnyeg választék igen közkedvelt darabjai közé tartoznak az örök klasszikusnak számító perzsa mintás szőnyegeink. Nem csupán az elegáns és tradícionális hangulatot követő lakások színfoltjai, de a modern és letisztult falak között is előkelő és divatos szerepet töltenek be. 

Tavaszi színek a nappaliban?
24
Febr

A tél utolsó hetében járva már biztosan nem vagyunk egyedül azzal az érzéssel, hogy minden porcikánkkal vágyunk a napsütésre, a színekre, a testi-lelki feltöltődésre. Amíg valóban elérkezik a tavasz, addig is néhány kisebb átalakítással a lakásunkban fel tudjuk frissíteni a környezetünket. Fogadjátok szeretettel tippjeinket a tavaszi színek felhasználásra, amivel nappalitok újra kivirágozhat. 

Vörös szőnyeg titkok 1. - A cannes-i filmfesztivál
18
Febr
A híres szőnyegekről és köztük a vörös szőnyegről már előző cikkeink egyikében írtunk. Most viszont egy méltán híres vörös szőnyeg titkaiba szeretnénk titeket beavatni, egy kis érdekességként. 

Fókuszban tehát a cannes-i filmfesztivál és ami a háttérben van. 

Szőnyeg a konyhába? Hódít az új hullám
12
Febr
Akárhogy is nézzük, manapság a konyha legalább annyira központi helyiség, mint a nappali. Az eltöltött órák számát tekintve itt talán összességében többet is tartózkodunk, mint a nappalink kényelmében. S, ha már ilyen sok időt töltünk itt, akkor miért is ne lehetne még meghittebbé és komfortosabbá tenni? Így vannak ezzel a lakás design véleményvezérei is, akik vallják: egy jól kiválasztott szőnyeg bizony ékes dísz és plusz kényelmi faktor lehet a konyhapult közelében. 
Kutya a lakásban?
07
Febr

Kutyás, macskás ide jöjjön! 

Hiszen a Rug&Roll termékek számos előnye mellett most a szennytaszító bevonatról szeretnénk nektek részletesen írni és az ezzel még egy okot adni nektek arra, hogy a tavaszi megújulás során miért is érdemes új szőnyeget beszerezni. 

A stílusos home office - tippek
22
Jan

A pandémia és a 2020-as év rávilágított arra, hogy az otthoni munkavégzésnek milyen előnyös és kevésbé kedvező hatásai vannak. Illetve azt is jelezte nekünk, hogy az otthoni életterünket már nem csak arra szükséges berendezni, hogy hazatérve megpihenjünk és ellazuljunk, hanem akár a négy fal közé rekedve a munkánkat is komfortosan végezhessük el. Erre pedig szeretnénk nektek egy kis segítséget adni, hogyan is alakítsd hangulatossá otthoni munkakörnyezeted. 

Mitől Vintage, a Vintage?
05
Jan

Manapság mind a lakberendezésben, mind pedig a divatiparban trendi kifejezésként használják a vintage kifejezést, melyet meghallva minden egy otthonos, romantikus hangulat tárul képzeletbeli szemünk elé. De mit is jelent pontosan a vintage és hogyan jelenik ez meg a Rug&Roll szőnyegeken?

A 2021-es év Pantone színei
10
Jan

A Pantone Kft. egy New Jerseyben található festékgyár, akiket a világ a Pantone Színazonosító Rendszerről ismeri elsősorban. A gyár által szabadalmaztatott színteret, megfelelő színezékek felhasználásával különböző iparágak használják, főként a textilipar és a nyomdaipar. A Pantone Intézet évente kiadja az év színeit, melyet megelőz az az évi kétszeri, európai titkos találkozó, melyet a vállalat szervez. Ezen 2 napos eseményen különböző nemzetek csoportjai megvitatják a színszabványokat és a végén kiválasztják a következő év színét. 2021 színe pedig a világos napsárga és nyugtató szürke lett.

Évvégi visszatekintő. 2021 a fejlődés éve lesz!
01
Jan

Az év vége fele mi is elcsendesülünk picit és kedves emlékeinket pörgetjük végig, amelyeket veletek élhettünk át 2020-ban. Ugyan nem a legtámogatóbb év volt az idei, de mégis büszkén mondhatjuk, hogy mi így is növekedtünk és megújultunk, amivel egyre több otthont színesíthetnek a Rug & Roll termékei. Engedjétek meg, hogy összegezzük nektek, milyen újdonságokat és plusz szolgáltatásokat alkottunk meg számotokra idén. 

Híres szőnyegek és a történetük
29
Dec

Kalandozzunk egy kicsit a híres vagy éppen jelentőségteljes szőnyegek világában és nézzük meg közelebbről, hogy mi is a történetük vagy éppen miért beszélünk róluk. 

Szőnyeg ünnepi hangulatra
17
Dec

A karácsonyi forgatagban ki ne vágyna arra, hogy csak legalább egy feladattal kevesebb legyen a teendői listáján. Valaki igazán elintézhetné például a nagytakarítást vagy elkészíthetné helyettünk a karácsonyi vacsorát. A Rug & Roll csapata ugyan nem tud támogatást nyújtani a piacon a halas pultnál vagy az ablakmosás során, viszont lehetőséget ad arra, hogy a tökéletes karácsonyi hangulatot csempésszen szőnyegével a nappali közepére és kiemelje a karácsonyfa ragyogását.

Tökéletes karácsonyi ajándék
11
Dec

2020 megtanított minket arra, hogy akár hetekig lehetünk az otthonunk rabja????, így fontos, hogy milyen hangulatot csempészünk a falai közé????. Dobd fel egyszerűen, de mégis nagyszerűen a Rug & Roll modern, vintage vagy akár marokkói és perzsa szőnyegeivel az otthonod.

A tökéletes színválasztás
10
Dec

Megszületett a döntés, hogy Rug&Roll szőnyeggel szeretnénk otthonunkat egyedivé tenni, hiszen ámulattal néztük milyen könnyen tisztíthatjuk, elvarázsoltak a marokkói minták és az egyedi geometriai alakzatok. Viszont fontos kérdés, hogy mit figyeljünk a szőnyeg kiválasztásakor? 

Karácsonyi készülődés
08
Dec
Advent vasárnapokon egymás után gyúlnak fel a gyertyalángok, melyek mindegyike egy fogalmat szimbolizál.
Milyen elvek alapján válasszunk szőnyeget a nappaliba?
30
Okt

Célszerű előbb mindig az ülőbútorokat megvásárolni és elhelyezni a megfelelő helyre a nappalinkba, így sokkal könnyebb a szőnyeg méretét és színvilágát behatárolni.

Hát ez bizony leesett...
06
Febr

Kevés nagyobb csoda van egy gyereknél! Várni a születését, nézni az első lépéseit, elpityeredni az első kimondott szavain, és persze rojtosra sikálni a megint összegyurmázott szőnyeget…

A kutya fáját!
04
Febr

Azt mondják, aki kutyát tart a lakásban, az lemond arról, hogy szép dolgai legyenek otthon. Szerintünk ennek nem kell így lennie! Kínálatunk kialakításakor a dizájn és a minőség mellett a megfizethető ár és a kiváló tisztíthatóság is fontos szerepet játszott. 

 

Megnyitott a Rug & Roll Budapest bemutatóterme
23
Okt

Minden és mindenki a helyénre került, várunk titeket szeretettel.

Az én mesém
17
Okt

Sebestyén-Kiss Adél vagyok, a Rug & Roll szőnyegek forgalmazója és első számú rajongója. Imádom a szőnyegeket, bútorszöveteket és minden olyan anyagot, színt és formát, ami harmonikus stílust ad.