+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Bútorszövet anyagok

Könnyen tisztítható vízlepergető bevonattal vagy EasyClean felületkezeléssel ellátott prémium, magas kopásállóságú bútorszövetek.
Minden bútorszövetünk szélessége 140 cm és 1 méter felett bármilyen mennyiségben rendelhető.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez: RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdf

Bútorszövet anyagok a Rug &Roll kínálatában

A Rug & Roll webshopban minden bútorszövet anyag megtalálható, amelyre a háztartásodban szükséged lehet. Kifejezetten minőségi, magas kopásállóságú, színtartó, kellemes tapintású és természetesen a tőlünk megszokott módon kifinomult stílusú bútorszövet anyagok széles választékával várunk.


Easy Clean védőbevonattal rendelkező bútorszöveteink

Kínálatunkban különböző bútorszövet anyagokat találsz, melyeket a felhasználásának és egyéb tulajdonságainak megfelelően kategóriákba rendeztünk a könnyebb átláthatóság kedvéért. Az egyik legnépszerűbb kategóriánk nem meglepő módon a könnyen tisztítható bútorszövetek kategóriája. Az Easy Clean  technológiának köszönhetően a gyártás folyamán a bútorszövetet olyan speciális szennytaszító védőréteggel vonják be, melynek köszönhetően a háztartásban leggyakrabban előforduló szennyeződések nem tudnak bejutni a bútorszövet szálai közé, így a szennyeződést gyakorlatilag a szövet felületén megtartja, ezáltal az rendkívül könnyedén és gyorsan tisztítható. Az Easy Clean speciális védőréteg hatékonyan védi a bútoraidat a ráborított kávé, bor vagy éppen üdítőfoltoktól, a véletlenül belekent csokoládéfolttól, de szószok, ketchup, mustár vagy éppen valamilyen zsíros folt is egyszerűen eltávolítható a felületéről. Ha véletlenül beszennyeződik a bútorszövet, akkor igyekezzünk mihamarabb egy nedves törlőronggyal felitatni a szennyeződés nagy részét, majd egy kevés vizet a foltra öntve a nedves törlőrongy segítségével körkörös mozdulatokkal távolítsuk el a foltot. A makacs foltok is eltávolíthatóak néhány perc alatt, de ügyelj arra, hogy a szennyeződések eltávolításához ne használj szintetikus vegyszert, mert az kárt okozhat a bútorszövetek felületét védő speciális Easy Clean rétegben.     

Easy Clean speciális technológia a könnyű tisztíthatóságért


A vízlepergető bútorszövet anyagok igen sűrű szövésűek, szintén Easy Clean szennytaszító réteggel ellátva. A rendkívül sűrű szövésüknek köszönhetően a vízlepergető textilekről a rácsepegtetett szennyeződés nem hagy foltot, mert azonnal lepereg, gyakorlatilag még csak el sem sötétedik a szövet a szennyeződéstől, mert a szövet szálai semmilyen mértékben nem szívják azt magukba. Vízlepergető bútorszöveteink is igen magas kopásállósággal és magas színtartóssággal rendelkeznek, így bátran ajánljuk használatukat nagyobb igénybevételű helyiségek bútorai esetén is - például váróterembe, irodai székekhez.
 

Bútorszöveteink stílusa

Modern bútorszövet anyagok

A modern stílus vonalát képviselő bútorszöveteink között találsz egyszínű szöveteket, amelyek a ma trendi lakberendezési stílusok  szinte bármelyikéhez passzolnak, feltéve, hogy a megfelelő kialakítású bútordarabot öltöztetjük fel a segítségével. Egy csinos kis szófa egyszínű bézs vagy rózsaszínben üde folt lehet egy apró virágmotívumokkal dekorált vintage stílusú helyiségben vagy egy határozottabb színvilágban kialakított hallban. Mintás bútorszöveteink között pedig ugyanúgy megtalálhatod az elmúlt évek klasszikus mintáit, mint a ma igen divatos geometrikus mintázatot. Mintás bútorszöveteink között megtalálod azokat a múltból visszaköszönő hagyományos mintákat is, amelyeket bátran használhatsz régi, kedves emlékeket idéző bútoraid újrakárpitozására. Ezeknek a bútoroknak kárpitozása során jellemzően igen nehéz megtalálni azt a bútorszövetet, amely mind minőségében, mint stílusában tökéletesen illeszkedik a felújítandó darabhoz, de nálunk ez sem okozhat gondot, hiszen széles bútorszövet választékunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot. Zsákvászon hatású modern bútorszöveteink is igen népszerűek, mert nem csupán esztétikus megjelenéssel bírnak és rendkívül strapabírók, de ráadásként még környezetbarát szövetek is. Bátran ajánljuk mindennapos használatú bútorok, étkezőszékek, kanapék, ágyak bevonására.


sárga szék klasszikus bútorszövettel bevonva

Plüss bútor textilek

Rendkívül finom tapintású, plüss hatású bútorszöveteinket azok számára ajánljuk, akik szeretik a luxus érzését otthonukban. Plüss bútorszöveteink bársonyos külsőt adnak bútorainknak, igazán kellemes érzés a pihenés egy plüss hatású szövettel behúzott kanapén, némely plüss szövetünk ráadásul vízlepergető réteggel is rendelkezik, így amellett, hogy rendkívül puha, könnyedén tisztán is tartható. Bársonyos bútorszöveteink színe széles skálán mozog, így a visszafogottabb színvilág kedvelői éppúgy megtalálhatják kedvencüket, mint a határozottabb, erősebb tónust kedvelő vásárlóink.

Műbőr bútorszöveteink

Velúrbőr hatású bútorszöveteink mindegyike könnyedén tisztítható, puha, kellemes tapintású felülettel, magas kopásállósággal és színtartóssággal rendelkeznek, strapabíró szövetek. Különböző kialakítású felülettel kaphatóak, találhatsz nálunk például steppelt, pöttyözött, de klasszikus sima felületű velúrbőr bútorszövetet is. A velúrbőr bútorszövetek többsége elsősorban beltérre javasolt, de találsz kínálatunkban olyan műbőr szövetet is, amelyet kültérre is bátran ajánlunk!


műbőr kanapé a nappali fő eleme

Kültéri szöveteink

Kültéri szöveteink UV állóak, hatékonyan ellenállnak a környezeti hatásoknak, legyen szó erős napsütésről vagy esőzésről, vízlepergető védőrétegüknek köszönhetően a tisztántartásuk pedig szinte gyerekjáték. Fontos felhívni a figyelmet, hogy bár jól bírják az erős napfényt és az UV sugárzást is, ne tegyük ki erős hőnek – például a kertben sütögetve ne húzzuk közel a tűzhöz, ne égessük meg a szövetet! Kültéri szöveteinket bátran ajánljuk kültéri pihenőszékek, kanapék, kisebb tároló bútorok ülőfelületének kárpitozására.

Autókárpit és tetőkárpit bútorszöveteink pedig tökéletesen alkalmasak a sérült vagy időközben megkopott, megunt autókárpitunk teljes felújítására, hiszen nemcsak az otthonunknak, de az autónknak is szüksége van a törődésre!

 

Összefoglalva miért szeretjük annyira a Rug & Roll bútorszöveteket?

mert:

  • színtartóak
  • nem kényesek, könnyen tisztíthatóak
  • általában 100% poliészter tartalmuk miatt nem nyúlnak meg, nem mennek össze és nem bolyhosodnak, mint a hagyományos pamut alapú bútorszövetek
  • rendkívül kellemes tapintású, természetes hatású anyagok
  • jó kopásállóságuknak köszönhetően strapabíró szövetek
    [A bútorszöveteink kopásállósága minimum 25 000 Martindale, - ami jó kopásállóságot jelent - de bútorszöveteink döntő többsége alapvetően 50.000 - 100.000 Martindale közötti kopásállósággal bír.]
  • vízlepergető szövetek: a különleges védőbevonatnak köszönhetően a bútorszövetre csepegtetett folyadék nem szívódik be a szövetbe, könnyedén felitatható és letörölhető
  • az Easy Clean technológiának köszönhetően gyerekbarát: gyerekszobai bútorok bútorszöveteként ellenáll a zsírkrétának, a gyurmának, és egyéb, az önfeledt játék közben ejtett szennyeződéseknek
  • kisállatbarátok: a kisebb karmolásoknak képes a bútorszövet ellenállni és nem húzódnak, nem rojtosodnak ki a szövet szálai


bútorszövet anyagok széles választéka webshopunkban 

Még egy plusz indok, amiért érdemes nálunk megrendelned kedvenc bútorszövetedet:

A rendelés nálunk nemcsak környezetbarát, hanem pénztárcabarát is!

Ha nem szeretnél egyszerre nagy mennyiségben rendelni vagy egyedi igényeid vannak, nálunk erre is van megoldás: minden bútorszövetből a minimum rendelés 1 méter, ezen felül pedig már 10 centiméterenként szabhatod meg a rendelési mennyiséget, így pontosan annyit vásárolhatsz, amennyire valóban szükséged van!
bármilyen hosszúságú szövet anyagot vásárolhatsz webshopunkban

Ha bármilyen kérdésed merül fel a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatosan, bátran keress bennünket elérhetőségünk egyikén!