Rólunk

Készen állsz a beköltözésre, de még nem elég otthonos a lakás?
Vagy épp ellenkezőleg, már túlságosan belaktad, és nem ártana egy kis változatosság?
Esetleg a gyerekek nőtték ki a mesefigurákat?

Akárhogy is, itt az ideje, hogy feldobd az otthonod!

Ha igazán jó minőségű, megbízható összetevőkből készült, vagány szőnyeget szeretnél, akkor jó helyen jársz. 

Modern gyártású design szőnyegek a legjobb áron!

A Rug & Roll szőnyeg webáruház és mintabolt kínálatában modern design szőnyegek széles választéka található meg, verhetetlen minőségben és utánozhatatlanul alacsony áron.

A Rug & Roll kiváló minőségű, modern design szőnyegeket kínál elérhető áron. A kollekció kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a lehető legtöbb modern formavilág képviselve legyen és a geometrikus minimál stílus szerelmesei éppúgy megtalálják számításaikat, mint a klasszikus elegancia kedvelői.

A szőnyegeket közvetlenül olyan török gyártótól szerezzük be, aki a nagy múltú török szőnyeg piacon is kitüntetett helyen szerepel minőségi termékeivel és innovációival.

Állandóan megújuló kollekcióinkkal igyekszünk elnyerni megrendelőink tetszését, új partnereink, vásárlóink bizalmát és elégedettségét. 

Rug & Roll kollekciók

A Rug & Roll szőnyegei a minőségi alapanyagoknak és a kreatív tervezésnek köszönhetően tökéletes választás modern, letisztult, akár minimalista otthonokba. Hosszútávon gyönyörködhetünk a kiválasztott dizájnban, hiszen a alapanyagnak hála, garantált a strapabíróság.

Üzletünkben nagyon szívesen segítünk választani!

Szőnyegeinket személyesen is megtekintheti a Röppentyű utcai üzletünkben az Aste Bútorszövet Nagykereskedésben. 

Szőnyeg mintaboltunkban az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően segítünk kiválasztani az otthonába leginkább passzoló szőnyeget.

Cím: 1139 Budapest, Röppentyű utca 61.