+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Miért Rug & Roll szőnyeget válassz?

A Rug & Roll szőnyegei, egyedi tervezésű, prémium minőségű különleges exkluzív lakberendezési kegészítők, amitől minden otthon elnyeri saját egyéniségét.

Mosható

Minden szőnyeg Easy clean, könnyen tisztítható, mivel egy speciális eljárás segítségével a felületükön egy olyan bevonat van, amitől a szennyeződés nem jut be a szőnyeg elemi szálai közé, és nedves, tiszta ronggyal letörölhető, és folt sem marad utána. 

Szőnyegeink azonban szükség esetén egytől egyig gond nélkül moshatóak! A kisebb szőnyegeket (S, SX méretben) otthoni mosógépben, kímélő 30 fokos programon kimoshatja, a nagy méretűeket pedig a Szőnyegtisztító Kft. partnerünknél síkmosással, vagy az arra alkalmas önkiszolgáló mosodák 16kg-os mosógépeiben tisztíttathatja rendkívül kedvező áron.


szőnyeg tisztítása mosógépben

Moshatóságuk miatt előszobába, konyhába és fürdőszobába is alkalmasak de remekül mutatnak faliszőnyegként is.

    
szőnyegek széles választéka webshopunkban

Csúszásgátló hátoldal

Szőnyegeink specialitása még a csúszásgátló alj, amitől helyén marad, lesimul és nem csúszkál el a szőnyeg. Míg más szőnyegek esetén sokszor plusz réteg szükséges ehhez, a Rug & Roll szőnyegei maguktól tudják ezt is.

minden szőnyegünk csúszásgátló bevonattal rendelkezik a hátoldalán

Padlófűtés mellett is ideális választás mivel vastagsága nem fogja le a hőt, mégis otthonos, kellemes, meleg érzetet ad.

Modern és klasszikus

A mai trendeknek is tökéletesen megfelelnek szőnyegeink, alkalmasak az ágy, kanapé lába alá betéve is így is remekül mutatnak.

 

kanapé és ágy alá fektetett szőnyegek

 

Robotporszívó barát

Ha robotporszívót használsz, vagy tervezed a beszerzését, akkor ugyancsak a Rug & Roll szőnyegeit válaszd mivel vastagságuk és csúszásgátló aljuk miatt gond nélkül áthalad rajtuk a robotporszívó.

A robotot megzavarja a rojt illetve a fekete mintázat és szél. Válassz ezért olyan szőnyeget amiben nem dominál a fekete, viszont ha egy rojtos szőnyeg tetszik meg, ez nem jelent gondot mivel erről gond nélkül lebontható a rojt és éppolyan jól mutat így is. 

Télen-nyáron

Ha szereted ősszel, télen vagy nyáron lecserélni a lakás kiegészítőit és évszaknak megfelelően kialakítani a belső tereket, a Rug & Roll szőnyegei ehhez is ideálisak, mivel áruk kedvező és tisztításuk és tárolásuk könnyű.

Kis helyen elférnek

A 160 x 230 cm méretű szőnyegeink feltekerve kis helyen, akár az ágyneműtartóban is elférnek.