Miért Rug & Roll szőnyeget válassz?

A Rug & Roll szőnyegei, egyedi tervezésű, prémium minőségű különleges exkluzív lakberendezési kegészítők, amitől minden otthon elnyeri saját egyéniségét.

Mosható:
Minden szőnyeg Easy clean, könnyen tisztítható, mivel egy speciális eljárás segítségével a felületükön egy olyan bevonat van, amitől a szennyeződés nem jut be a szőnyeg elemi szálai közé, és nedves, tiszta ronggyal letörölhető, és folt sem marad utána. 

Szőnyegeink azonban szükség esetén egytől egyig gond nélkül moshatóak! A kisebb szőnyegeket (S, SX méretben) otthoni mosógépben, kímélő 30 fokos programon kimoshatja, a nagy méretűeket pedig a Szőnyegtisztító Kft. partnerünknél síkmosással, vagy az arra alkalmas önkiszolgáló mosodák 16kg-os mosógépeiben tisztíttathatja rendkívül kedvező áron.

Mosható szőnyeg, Szőnyegtisztító Kft., síkmosás

Moshatóságuk miatt előszobába, konyhába és fürdőszobába is alkalmasak de remekül mutatnak faliszőnyegként is.

Előszoba szőnyeg, Silk M 130x190 cmKonyhai szőnyeg, Barcelona S, 80x200 cmFürdőszoba szőnyeg, Pearl Stone S, 80x200 cm

 

Csúszásgátló:
Szőnyegeink specialitása még a csúszásgátló alj, amitől helyén marad, lesimul és nem csúszkál el a szőnyeg. Míg más szőnyegek esetén sokszor plusz réteg szükséges ehhez, a Rug & Roll szőnyegei maguktól tudják ezt is.

Csúszásgátló alj, mosható szőnyeg, Concrete

Padlófűtés mellett is ideális választás mivel vastagsága nem fogja le a hőt, mégis otthonos, kellemes, meleg érzetet ad.

Modern és klasszikus:
A mai trendeknek is tökéletesen megfelelnek szőnyegeink, alkalmasak az ágy, kanapé lába alá betéve is így is remekül mutatnak.

Hálószoba szőnyeg, Pearl Stone S 80x200 cm

Robotporszívó barát:
Ha robotporszívót használsz, vagy tervezed a beszerzését, akkor ugyancsak a Rug & Roll szőnyegeit válaszd mivel vastagságuk és csúszásgátló aljuk miatt gond nélkül áthalad rajtuk a robotporszívó.

A robotot megzavarja a rojt illetve a fekete mintázat és szél. Válassz ezért olyan szőnyeget amiben nem dominál a fekete, viszont ha egy rojtos szőnyeg tetszik meg, ez nem jelent gondot mivel erről gond nélkül lebontható a rojt és éppolyan jól mutat így is. 

Télen-nyáron:
Ha szereted ősszel, télen vagy nyáron lecserélni a lakás kiegészítőit és évszaknak megfelelően kialakítani a belső tereket, a Rug & Roll szőnyegei ehhez is ideálisak, mivel áruk kedvező és tisztításuk és tárolásuk könnyű.

Kis helyen elférnek:
A 160 x 230 cm méretű szőnyegeink feltekerve kis helyen, akár az ágyneműtartóban is elférnek.