+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Rendelés menete
Mit jelent az EasyClean felületkezelés?
  • Easy Clean:

Minden szőnyeg Easy clean, könnyen tisztítható, mivel egy speciális eljárás segítségével a felületükön egy olyan bevonat van, amitől a szennyeződés nem jut be a szőnyeg szálai közé, és nedves, tiszta ronggyal letörölhető, és folt sem marad utána. 

Mit jelent az OEKO-TEX 100 tanúsítvány?

Minden szőnyegünk rendelkezik a megbízható összetevőket tanúsító OEKO-TEX 100 minősítéssel. Ez a tanúsítvány azt jelenti, hogy a Rug & Roll szőnyegei veszélyes vegyi anyagoktól mentesek.

Milyen szempontok szerint döntsek szőnyeg vásárlás előtt?

A megfelelő szőnyeg kiválasztása során az alábbiakat vizsgáljuk meg:

  • A helyiség területe, színvilága és az igénybevétel mértéke. 
  • Szezonális vagy hosszútávú megoldást keresünk
  • Szeretnénk-e optikai hatást elérni a választott szőnyeggel
  • Egyszerűen kezelhető szőnyeget keresünk-e
  • Fontos-e a helyiségben, hogy csúszásgátló felülettel rendelkezzen

Szőnyegen kívül még mit vehetek a Rug&Roll webshopon?

A Rug&Roll csapata kiemelten figyel a magas minőségi elvárásokra, illetve a használhatósági szempontokra. Ebből születhetett meg a webshopon is elérhető termékportfólió, melyben szőnyegek, asztalterítők és bútorszövetek érhetők el.

Megrendeléstől számítva milyen gyorsan kapom meg a termékeket?

A webshopon külön jelöljük számotokra, hogy mely termék előrendelhető. Ezeken felül pedig minden más raktárkészleten van budapesti bemutatótermünkben. 

A visszaigazoló e-mail tartalmazza számodra az aktuális információkat a kiszállítás kapcsán. Ha adott termék raktáron van, úgy 2-3 munkanap alatt kiszállításra kerül hozzád. Amennyiben előrendelés áll fent, úgy felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a pontos időpontokról.

Miben tud segíteni a Rug&Roll szaktanácsadó?

Rug&Roll szaktanácsadóink segítenek neked a megfelelő méret, szín és minta kiválasztásában. Amennyiben döntésedet segíti a látványtervezés, úgy digitálisan tudjuk neked bemutatni, hogyan festhet majd jövendőbeli helyén a választott szőnyeg.

Minden Rug&Roll szőnyeg mosható?

Minden szőnyegünk kézi vagy gépi mosás esetén 30˚C tisztítható. L-es méretig egy 8 kilogramm teherbírású mosógépbe befér, ezen felüli méretekre pedig a nagy kapacitású (pl. Bubble mosodai) gépet tudunk segítségül hívni. 

Hogyan tároljam szezonálisan a szőnyegemet?

Ha szeretnél időről-időre picit módosítani, újrahangolni az otthonod, akkor remek megoldást nyújtunk számodra azzal, hogy a Rug&Roll szőnyegek tisztítást követően, kis helyen elférnek. Ezáltal akár évszakonként változtathatod őket hangulatodhoz illően.

Ha további kérdéseteket lenne vagy felmerülne olyan téma, melyről szívesen olvasnátok, jelezzétek felénk és a szaktanácsadó válaszol: hello@rugandroll.hu