+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Augusztusi kedvenceink: AMOR VELVET és AMOR PIK

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.07.31 07:46
Augusztusi kedvenceink: AMOR VELVET és AMOR PIK

A Rug&Roll bútorszövetek széles választékában szinte elvész az ember. Ennek köszönhetően pedig garantáltan rátalálsz a keresett szövetre.

Hogy egy kis segítséget nyújtsunk a keresgélésben, szeretnénk hónapról-hónapra ajánlani neked egy keresett, közkedvelt vagy éppen egy újdonsült termékcsaládot. 

Augusztusi kedvencünk egyből egy “testvérpár”, az AMOR VELVET és AMOR PIK mutatkozik be neked közelebbről. 

Amikor olyan szövetet keresel, mely modern és klasszikus is egyben. Elegáns és mégis ellenálló a szennyeződéseknek. Illik egy modern irodai környezetbe vagy akár a gyerekszobába… akkor te az AMOR termékeket keresed.

Nincs más dolgod, mint eldöntsd: anyagában mintás vagy egyszínű, sima szövetet szeretnél használni. 

Mindkét termékcsalád magas kopásállósággal, vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik. Ebből kifolyólag pedig könnyen tisztíthatók és ellenállók a mindennapi felhasználásnak. Ajánljuk akár gyerekszobai felhasználásra, nappaliba, konyhába, előszobába ezen termékcsaládok színes darabjait. 

Az AMOR PIK nyomott mintás bútorszöveteink 22 különböző színben, a szivárvány minden árnyalatában elérhetők webshopunkban, illetve megtekinthetők személyesen budapesti bemutatótermünkben. 

színes szövetek

Az AMOR VELVET prémium minőségű, vízlepergető bútorszövetünk szintén 22 színárnyalatban érhető el bemutatótermünkben vagy a webshop rendelések során. Alkalmazásuk egyszerű, napi használat során pedig a vízlepergető hatás miatt igen ellenálló és könnyen tisztítható. 

vidám színű szövetek