+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Az otthonunk melege

Rug&Roll
Rug&Roll
Az otthonunk melege

A hűvös januári napokon szívesen kuckózunk be otthonunkban és még a család kedvencein is azt vesszük észre, hogy napi sétájukat gyorsan lezavarva sietősen robbannak be a lakás biztonságos zugaiba. Lássuk kutyaszemmel milyen is az élet Rug&Roll termékek között. Ebben segítségünkre lesz Alfie, aki a mi csapatunk négylábú minőségellenőre.

Egy szép napon a mi szorgalmas házőrzőnk elindult nesztelenül felfedezni kalandokkal teli, új otthonát, amíg gazdája a szokásos reggeli “sétájára” indult, nehéz pakkokkal felpakolt csemetéivel. Ilyenkor mindig volt vagy négy vacsoraidőnyi szabadsága Alfie-nak, amíg szabadon mozoghatott az óriási lakásban. 


Elsőként természetesen a konyha felé sietett, ahol mindig volt számára pár finom falat. Orrát ezúttal is megcsapta a sült sajt illata. Nem volt rest hát, elindult felfedezni a gazdátlanul ólálkodó étel forrását. Lézeres pontossággal volt ugyanis képes felfedezni az ilyen zsákmányok elhelyezkedését. Most sem kellett sok, hogy megtalálja… épp a feje felett várja második reggelije. A mini nyomkeresőnknek bizony nem csak az orra volt mesteri,de úgy mászott fel a számára tiltott helyekre, mint egy kis mókus. Most sem kellett neki, csupán két nekirugaszkodás és már fent is volt széken, ahonnan könnyedén megszerezte kis gazdija által meghagyott melegszendvics maradékot. A finom falat megszerzésével viszont borult a kacsamesés bögre is, benne a fél kakaóval…

A kis balesettel elázott az OLIVIA terítő, ömlött tovább a krémes ital az ARONA szövettel borított székekre és végül pedig az étkező ékessége, a PEARL szőnyeg fogta fel a maradék kakaót. 

 

A 15 perces iskolajárat után hazaérkező gazdi kevesebb örömmel fogadta a “kis baleset” nem éppen apró romjait. Viszont pár mozdulattal ismét helyreállt a rend, éppen annyi idő alatt amíg a friss Nespresso elkészült. 

Rug&Roll termékek birtokában az ilyen mindennapos malőrök sem okozhatnak felfájást és még hosszasan sem szükséges takarítanunk a hétköznapi rohanásban. Ha érdekel téged is, milyen egyszerűen lehet tisztítani a szőnyegeket, ajánljuk figyelmedbe rövid összegzőnket: 

Szőnyegtisztítás 5 pontban

 

Alfie pedig azóta is izgalmakkal teli napokat él meg velünk, igazi Rug&Roll terméktesztelőként. Eddig pedig örömmel szummázzuk, hogy nem talált rést a pajzson. :)