+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Évvégi visszatekintő. 2021 a fejlődés éve lesz!

Rug&Roll
Rug&Roll
Évvégi visszatekintő. 2021 a fejlődés éve lesz!

Az év vége fele mi is elcsendesülünk picit és kedves emlékeinket pörgetjük végig, amelyeket veletek élhettünk át 2020-ban. Ugyan nem a legtámogatóbb év volt az idei, de mégis büszkén mondhatjuk, hogy mi így is növekedtünk és megújultunk, amivel egyre több otthont színesíthetnek a Rug & Roll termékei. Engedjétek meg, hogy összegezzük nektek, milyen újdonságokat és plusz szolgáltatásokat alkottunk meg számotokra idén. 

Új termékek bővültünk

Büszkék vagyunk rá, hogy a szőnyegek mellett asztalterítőkkel és bútorszövetekkel bővülhetett portfóliónk, így még több felületen köszönhet vissza a Rug & Roll stílus. 

Igyekeztünk mindenki igényét figyelembe venni, így legyen akár vintage, modern vagy perzsa mintájú szőnyeged, tökéletesen illeszkednek hozzá terítőink vagy bútorszöveteink. Keressétek jövőre is megújuló készleteinket és forduljatok hozzánk bizalommal továbbra is.

Tanácsadás

Hiszen ki más is lenne nagyobb segítségedre, mint szakavatott tanácsadóink. A bővített kínálat mellett tehát ezzel is színesedett szolgáltatási körünk. Nincs két ugyanolyan igény, nincs két egyforma helyiség. Hogy a tökéletes döntést hozhasd meg, segítünk nektek online vagy akár személyesen tanácsadásunk során.  

Bemutatóterem

A személyes találkozásra is lehetőséget teremtettünk 2020-tól, ugyanis a XIII. kerületben megtaláltok minket és a raktárkészleten lévő összes termékünket. Így egy picit mi is nyertünk, hiszen közvetlenül láthatjuk a csillogást szemetekben, mikor megtapintjátok és kiválasztjátok az új kedvenc szőnyegeteket. 

Ingyenes házhozszállítással érkeznek hozzátok választott szőnyegeitek

Idén sajnos picit nehezített pálya volt a személyes találkozást veletek a veszélyhelyzeti korlátozások miatt, viszont nem akartuk, hogy emiatt Rug&Roll szőnyegek nélkül maradjatok. Ezért vezettük be az ingyenes házhozszállítás lehetőségét, amit a csomagszállító csapatunk a gyorsasággal ötvözte, hiszen pár munkanap alatt már ott is terem nálatok a választott darab. 

Digitális tervezés

Az átalakuló világ és a digitalizáció bizony minket is utolért és büszkék vagyunk rá, hogy a tanácsadások során abban is tudunk a segítségetekre lenni, hogy megnézzétek hogyan is fog majd végső helyén festeni a kiválasztott szőnyeg. 

Hiszünk abban, hogy az elköszönő év tapasztalatával és megpróbáltatásaival 2021 a fejlődés éve lehet, ami újabb szolgáltatásokat hoz el és számos meglepetéssel készülünk nektek. Kívánjuk, hogy egészségben és szeretetben töltsétek el a szilveszter estét és örömökben gazdag, sikeres év kövesse az évforduló napját.