+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Bemutatkoznak a Rug&Roll bútorszövetek

Rug&Roll
Rug&Roll
Bemutatkoznak a Rug&Roll bútorszövetek

Örömünkre szolgál, hogy mindig nagy lelkesedéssel fogadjátok újdonságainkat és folyamatosan bővülő termékkínálatunkat. Ezzel a motivációval nem is nehéz mindig arra törekednünk, hogy valami újat mutassunk nektek. 

Fogadjátok szeretettel bútorszövet kollekciónkat.

A Rug&Roll szőnyegek kapcsán már sokat beszéltünk nektek arról, hogy a harmonikus otthon megteremtéséhez milyen fontos szempontok szükségesek. Viszont ezúton szeretnénk nektek bemutatni a Rug&Roll bútorszöveteket, amivel különösen elegáns és minőségi hatást érhettek el a lakás minden pontján.  Széles körben elérhető bútorszövet kollekciónk szinte minden stílusirányzathoz remekül kombinálható, legyen szó akár modern vagy klasszikus megjelenésről. A speciális felületkezelés pedig ezen termékeinknél is elérhető. Így az EasyCleaning rétegnek köszönhetően a Rug&Roll bútorszövetekről is könnyedén eltávolítható pár mozdulattal a kisebb szennyeződés. A szennytaszító felület pedig elve igyekszik a felület belső rétegeit megóvni és ellenállni minden fizikai sérülésnek, valamint mindegyikük ezáltal könnyen tisztítható formában és vízlepergető tulajdonságukkal hozzák el otthonodba a prémium, magas kopásállóságú bútorszöveteket. 

Kínálatunkban a legújabb trendi bársony anyagú (CONCEPT) bútorszövetek, melyek széles színválasztékban érhetők el és általuk nem csak megújul a bútorunk, hanem élettelivé is válik egyben.

színes bútorszövetek

Ezen felül elérhetők nálunk a geometrikus mintázatú (EVO) speciális szövetek is, amelyek az egyszerű tereket elegáns játékkal babonázzák meg és ezen játékossággal akár növelhetjük a helyiség optikai méretét vagy terelhetjük a figyelmet. 

mintás bútorszövetek

Szélességük 140 cm-es és 1 méter felett bármilyen mennyiségben rendelhetők.

Kérd tanácsadóink tájékoztatását vagy segítségét a kalkulációban és tervezésben, illetve elérhető választékunk megtalálható: https://www.rugandroll.hu/butorszovet