+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Kutya a lakásban?

Rug&Roll
Rug&Roll
Kutya a lakásban?

Kutyás, macskás ide jöjjön! 

Hiszen a Rug&Roll termékek számos előnye mellett most a szennytaszító bevonatról szeretnénk nektek részletesen írni és az ezzel még egy okot adni nektek arra, hogy a tavaszi megújulás során miért is érdemes új szőnyeget beszerezni. 

Állatbarátként fontos számunkra, hogy az élettér kialakításakor ne kötöttségekkel kelljen számolnunk, hanem a lakásban elhelyezett minden bútor és kiegészítő minket és családunk kényelmét szolgálja. Bizony-bizony a teljes családét. Beleértve minden kettő- és  négy lábon közlekedő tagját. 

A kutyatartók egyikének sem szükséges bemutatnunk azt a jelenetet, mikor az esti séta után lelkesen berohanó eb a kedvenc szőnyegünkben hempereg meg örömében. Macskatulajdonosok számára pedig élénken él az a kép mikor a téli, dús bundáját tisztító cicus csak úgy repteti maga körül a már feleslegessé vált milliónyi szőrszálat. 

S a játékok közepette keletkező balesetekről még nem is beszéltünk. Vasárnap reggeli megvadulás közben fellökött asztal és a gravitációnak kitett tejeskávénk… vagy a duzzogó macska által lerepülő virágcserepek…, minden háziasszony rémálma. 

Viszont, ha Rug&Roll szőnyeg vagy bútorkárpit mellett döntesz, akkor aggodalomra semmi ok, hiszen ezen makacs foltokkal könnyedén elbánsz pár mozdulattal. 

A Rug&Roll minden terméke speciális felületkezelést követően érkezik otthonodba, mely megakadályozza, hogy a makacs szennyeződések a szőnyeg szálai közé jussanak. Az EasyCleaning technológiával pedig nem csak a felületet óvjuk meg, de még a tiszítás is könnyedén elvégezhető.

Mosógépben mosható szőnyegeink pedig akár otthon egy 8 kg teherbírású mosógépben (L-es méretig) vagy akár a Bubble mosodákban alaposan és gyorsan tisztíthatók. 

Folttisztítás könnyedén a Rug&Roll termékein

Folyékony vagy nedves szennyeződések esetén javasoljuk elsődlegesen a papírtörlővel történő felülettisztítást, majd kifejezetten erre a célra fejlesztett, kisállat kereskedésekben is kapható, enzimes tisztítószert javasolunk második lépésként alkalmazni, mely semlegesíti a húgy és karbamid alapú savakat, proteineket és keményítő anyagokat. Ügyeljünk arra, hogy ilyen esetben mindig a folt nagyságától számított dupla területen dolgozzunk, hiszen a folyékony szennyeződések gyorsan terjednek a szálak között. 

Természetesen Rug&Roll szőnyeg tulajdonosként ennél lényegesen egyszerűbb lehetőséged is van, hiszen L-es méretig szőnyegeink akár otthoni, nagy teherbírású gépekben moshatók. Nagyobb méret esetén pedig az önkiszolgáló mosodákban elérhető dupla és tripla kapacitású mosó-és szárítógépekben egyszerűen megszabadulhatunk a foltoktól és szúros szagoktól. 

Szilárd szennyeződések esetén pedig elegendő kézi seprűvel vagy porszívóval eltávolítani a koszt, hiszen a speciális felületkezelés megakadályozza, hogy a szőnyeg belsejében jussanak a káros tényezők.