+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Miért válasszunk minőségi szőnyeget?

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.04.01 08:16
Miért válasszunk minőségi szőnyeget?

Mára már igen elcsépeltté vált, hogy minden prémium árkategóriájú termék mellé odaírják a forgalmazók, hogy “minőségi” vagy “magas kategóriás”. Ezen a ponton viszont elsősorban szeretnénk leszögezni, hogy az ár nem egyenes arányban társul a minőségi kritériumok teljesítéséhez. 

Összegyűjtöttük hát nektek, hogy mitől lesz egy szőnyeg “minőségi” és miért is éri meg hosszú távon a prémium kategóriát választani. 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megtaláljuk azon gyártói réteget, akik a minőséget és a stílust is egyaránt magas előfeltételeink szerint teljesítik. Nem csak arra figyeltünk, hogy első ránézésre is már megfeleljenek a mi 3E szabályunknak. Azaz hozzák az egyéniséget, egyszerűséget és eleganciát egyben. Szerettük volna, ha mindemellett a minőség és a könnyű kezelhetőséget is magukban hordozzák a Rug&Roll termékek

Így büszkén állíthatjuk, hogy minden általunk forgalmazott termék megfelel az alábbi 10-es kritériumok listánknak, melyet ajánljuk a ti figyelmetekbe is a tökéletes szőnyeg kiválasztásakor:

  1. Puha és rugalmas felület;
  2. Jó kopásállóság;
  3. Nem engedi a nedvességet a szálak közé;
  4. Csúszásgátló alj;
  5. Kézi - vagy gépi mosás lehetséges (30˚C);
  6. Ökológiai biztonság OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik;
  7. Alacsony gyúlékonyság;
  8. Hosszú élettartam az egyéb bolyhos bevonatok hátterében;
  9. Egyszerű működés/EasyCleaning felület;
  10. Jó hő- és hangszigetelés.

S, hogy miért is fontos a prémium minőségű szőnyeg kiválasztása? 

A válasz egyszerű: megkönnyítjük a mindennapi kezelhetőséget, illetve a nagytakarítások során is időt spórolhatunk magunknak. Nem utolsó sorban hosszú használatot követően is ránézésre megállapítható a magas kategóriájú és minőségi szőnyeg, ami egyéniségünket is tükörheti.