+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Milyen elvek alapján válasszunk szőnyeget a nappaliba?

Rug&Roll
Rug&Roll
2020.10.30 15:18
Milyen elvek alapján válasszunk szőnyeget a nappaliba?

Célszerű előbb mindig az ülőbútorokat megvásárolni és elhelyezni a megfelelő helyre a nappalinkba, így sokkal könnyebb a szőnyeg méretét és színvilágát behatárolni.

Aranyszabály, hogy a szőnyeg mérete legalább akkora legyen, hogy az ülőgarnitúra, fotel vagy kanapé mellső lábai rajta legyenek. Egy amerikai konyhás nappaliban egy nagyméretű szőnyeg a moduláris vagy L alakú kanapé alatt jobban összekapcsolja és elválasztja a nappali terét.???? 

A Rug & Roll szőnyegei sima felületük és csúszásgátlós aljuk miatt nem zavaróak a bútor lábak alatt. A képen látható szőnyeg kiválasztásakor az üzletben további segítség volt, hogy az Aste bútorszövet kínálatából kiválasztottuk közösen a kanapé színével megegyező bársony mintasálat és ezt hozzánéztük a bemutatóteremben kiállított szőnyeghez. Köszönjük az otthon készült képet, zseniális választás volt ez a szőnyeg???????????? 

Akinek nem esik útba üzletünk, annak nagyon szívesen vállalunk képek alapján is tanácsadást. Küldhettek képet messengeren vagy a hello@rugandroll.hu e-mail cimre.