+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Szőnyeg ünnepi hangulatra

Rug&Roll
Rug&Roll
2020.12.17 12:37
Szőnyeg ünnepi hangulatra

A karácsonyi forgatagban ki ne vágyna arra, hogy csak legalább egy feladattal kevesebb legyen a teendői listáján. Valaki igazán elintézhetné például a nagytakarítást vagy elkészíthetné helyettünk a karácsonyi vacsorát. A Rug & Roll csapata ugyan nem tud támogatást nyújtani a piacon a halas pultnál vagy az ablakmosás során, viszont lehetőséget ad arra, hogy a tökéletes karácsonyi hangulatot csempésszen szőnyegével a nappali közepére és kiemelje a karácsonyfa ragyogását.

Íme pár tökéletes és egyszerű megoldás az ünnepi hatás eléréséhez és akár még a héten a tiéd lehet, ha ellátogatsz hozzánk online vagy budapesti bemutatótermünkbe. Egy jó kávé mellett nem csupán megpihenhetsz, de a választott szőnyeg is szállításra készen áll neked.

Fogadd tőlünk szeretettel az ünnepi szőnyeg TOP listánkat, melyek egytől-egyig easy clean bevonattal és csúszásgátlóval rendelkeznek és még mosógépben is moshatók (S-L méret között).

BOTEH Ruby L Keleti perzsamintás, piros szőnyegünk 160 x 230 cm méretével a nappali fénypontjaként egyszerűen hívogat. Szinte látjuk, ahogy a lego torony épül rajta vagy a kandalló előtt elhelyezve az elcsendesült este során koccannak a pezsgős poharak és vége a szülők is megpihennek egy picit. Piros perzsamintás klasszius keleti szonyeg karacsonyi hangulat modern moshato szoyeggel Rug & Roll

Nagy a kereslet a MARRAKESH Cappuccino L-es méretű Geometrikus mogyoróbarna, Marokkói mintás szőnyegünk iránt bézs szegéllyel, melyet szintén a nappaliban tudunk leginkább elképzelni a maga 160 x 230 cm méretével. A formák egyenesen a karácsonyfa díszekre emlékeztetnek minket és a szennyeződést taszító bevonatnak köszönhetően a zserbó esetleges landolása sem akadály, hiszen egy könnyed mozdulattal letörölhető akár az aprósütemény vagy a makacs szennyeződés is. 

geometrikus mintájú szőnyeg
A gyerekek igazi kedvence a CHEVRON Blue L-es méretű, Geometrikus kék-fehér Chevron mintás szőnyege, mely nem csak pihe-puha, de még a játékba is bevonható. Micsoda matchbox akadálypálya keríthető belőle egy szempillantás alatt... 

mintás nappali szőnyeg

A legkisebbek fantáziáját tehát csak a betoppanó nagymamák érkezése szakíthatja félbe, de még a nagyszülők sem tudnak ellenállni a szőnyegen való közös játéknak.
Vendégváró különleges darabunk az előszobák igazi éke. A BARCELONA S-méretű Modern kék, Mozaik mintás futószőnyege ideális az érkező vendégek fogadására és játékosságával feldobja mindenki kedvét. Legyen érkező vendég vagy épp távozó félben lévő, garantált a sikerünk. 

szőnyegek többféle méretben

+1 tipp: a Rug&Roll csapata 2020-ban asztalterítő választékával is bővítette kínálatát, így ha már ünnepi hangulat, ez se maradjon le a vásárló listájáról. 

Keress minket bizalommal a felmerülő kérdések esetén, hiszen tanácsadónk mindig rendelkezésedre állnak, ha a tökéletes szőnyeg, terítő vagy akár bútorszövet kiválasztásáról legyen szó.