+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Tavaszi nagytakarítás: fókuszban a szőnyeg

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.04.01 08:07
Tavaszi nagytakarítás: fókuszban a szőnyeg

A tavaszi nagytakarítás már a nyakunkon, így szeretnénk pár hasznos tanácsot adni számotokra, hogyan is lehet egyszerűen és sokáig frissen tartani a szőnyegeiteket és bútoraitokat...no és persze hogyan tudjátok ezt a nem éppen kellemes feladatot a legrövidebb időn belül kivitelezni. 

Általános tudnivalók

Mindenekelőtt fontos leszögeznünk, hogy a megfelelő szőnyeg kiválasztása igen fontos szempont lehet a nagytakarítások során. Ugyanis a speciális felületkezelések és előállításoknak köszönhetően a takarítási feladatok időtartama akár negyedére is csökkenhet. 

Amennyiben te boldog Rug&Roll szőnyeg tulajdonos vagy, úgy a takarítás során a szőnyeg tisztítás ideje a 30˚C mosógép programra redukálódik le. 

Tippünk, hogy a takarítás kezdetekor indítsd el a mosást, majd terítsd ki a szabad levegőre. Mire a nap végén otthonod csillog-villog, a szőnyeg is bevehető és frissen, illatosan növeli az otthon tiszta hangulatát. 

Állatbarátok figyelem

Állatbarátként sem kell hosszabb idővel és macerásabb feladatokkal számolnod. Mivel a Rug&Roll szőnyegek mindegyike speciális felületkezelésen esik át, így minden termékünk EasyClean technológiával kerül gyártásra. Ennek köszönhetően pedig folyamatosan ellenáll a makacs szennyeződéseknek és a mélyebb rétegekbe sem kerülhetnek ezek. 

Hosszantartó frissesség

S hogyan is tudod a lakásod friss és üde állapotát a leghosszabb ideig fenntartani? Nagyon egyszerű tipp ehhez, hogyha fél liter forró vízben elkeversz 2 nagykanálnyi öblítőt és ezt egy virág permetezésére használatos flakonba helyezed. Ezzel az illatos keverékkel havonta egyszer permetezd végig a kárpit vagy szőnyeg felületeid. Így elérheted, hogy a nagytakarítást követő hónapokban is illatos és friss legyen a lakás egésze.