+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Tavaszi színek a nappaliban?

Rug&Roll
Rug&Roll
Tavaszi színek a nappaliban?

A tél utolsó hetében járva már biztosan nem vagyunk egyedül azzal az érzéssel, hogy minden porcikánkkal vágyunk a napsütésre, a színekre, a testi-lelki feltöltődésre. Amíg valóban elérkezik a tavasz, addig is néhány kisebb átalakítással a lakásunkban fel tudjuk frissíteni a környezetünket. Fogadjátok szeretettel tippjeinket a tavaszi színek felhasználásra, amivel nappalitok újra kivirágozhat. 

Ha már te is meguntad a téli, sötét, borongós napokat és az egyre hosszabbodó nappalokkal a te szervezeted is egyre aktívabb, türelmetlenebb, akkor minden bizonnyal a lendületet is érzed ahhoz, hogy nagytakarításba és nappalid megújításához kezdj. Apró praktikákkal, a lakástextilek áthúzásával és világosabb árnyalatú színek használatával elkezdhetjük nappalink tavaszi hangulatra hangolását. 

Néha persze elegendő, ha friss virágot teszünk egy vázába, vagy beszerzünk párat a tavasz gumós előfutáraiból (pl.: nárcisz, tulipán, jácint). Viszont az ilyen élénk növények mellé is szükséges harmóniába hozni nappalink színeit. Erre két lehetőségünk van. 

  • A kevesebb néha több

Ha szeretnénk összehangolni tavaszi virágainkat legújabb Rug & Roll szőnyegünkkel, akkor elsősorban szükséges eldöntenünk, hogy színes vagy fehér virágokat szeretnénk beszerezni. Amennyiben fehér virágok mellett döntünk, akkor széles választékban állnak rendelkezésre nappali szőnyeg kínálatunk. 

Remek harmóniát teremthetnek az egyszerű, letisztult kiegészítők és a minimál design mellett 

szőnyegeink, melyek a 2021-es év Pantone színeit is tartalmazzák, mely idén a világos napsárga és nyugtató szürke lettek.

  • Kontraszt színek hatalma

Ha kedveljük az ellentétek vonzását, akkor vidám játékosságot csempészhetünk nappalinkba olyan kiegészítőkkel, melyek erőteljes színvilágot hordoznak magukban. Ilyen esetben a szőnyeg választás során azt javasoljuk, hogy törekedjünk az egyszerű, pasztell színekre. 

Tökéletes megoldás lehet bármely MARRAKESHVINTAGE vagy akár KARO szőnyegünk, melyek a maguk egyszerűségével tökéletes egységet teremthetnek a színes és élénk kiegészítőkkel. 

Ha pedig segítségre lenne szükséged a megtervezés során, a Rug & Roll tanácsadó csapata áll rendelkezésedre további ötletekkel vagy digitális látványtervezéssel.