+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Tavaszi színek és alkalmazásuk - 1. rész

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.04.01 08:23
Tavaszi színek és alkalmazásuk - 1. rész

Újítsd meg velünk otthonod és válj saját stílus tanácsadóddá. Válaszd ki, ötletelj, kombináld a színeket és mi segítünk neked a digitális tervezés során. Cikksorozatunkban pedig pár kombinációt és tipped adunk neked, inspirációként. 

Ma a nappali került fókuszba.

Egyszerűen elegáns

Ezt kimondottan letisztult és kiegyensúlyozott színeket és formákat alkalmazó designt azok számára ajánljuk, akik szeretik a mindennapokat nyugodtan és harmonikusan megélni. A fehér és az arany elegáns találkozása kifinomultságod kivetülése lehet. A fekete elemek pedig keretet visznek a térbe.

tavasz színei

Vidám virágos

Ahogyan a külső hőmérséklet emelkedik, úgy engedd át te is magad a megújulásnak és a formabontóságnak. Ha eddig esetleg bátortalan voltál a színekkkel, most merj kockáztatni. Hidd el, egyből érezni fogod jótékony hatását. 

A napfényes terekben remekül mutatnak a vidám pasztell színek és egy-egy hangsúlyosabb élénk árnyalatuk. Helyezheted a szőnyegre vagy akár kanapéra is a fókuszt, a Rug&Roll termékek között mindegyikre találsz megfelelőt. 

tavaszi lakberendzés

Pantone színek előnyben

Ahogy már mi is írtunk róla előzőleg, 2021 pantone színei a világos napsárga (Illuminating - 13-0647) és a nyugtató szürke (Ultimate Gray - 17-5104) lettek, melyek láttán eleve melegség önti el szívünket. Alkalmazd te is nappalidban ezen két szín játékos egyvelegét és a tavasz egyből megérkezik otthonodba. 

világos nappali