+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Autókárpit

A Rug&Roll bútorszövetek már akár a utadon is elkísérhetnek, hiszen az otthoni és kültéri felhasználás mellett kínálatunkban megtalálhatók az autós és tetőkárpitok is. Alkalmazd változatosan, a gépkocsi bármely szövettel borított felületén, magas kopásállóságuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt kedvenced lesz.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez:

RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdf


18termék

Minőségi autókárpitok a Rug & Roll kínálatában

 

Manapság az utazás, a napi ingázás olyannyira szerves része az életünknek, hogy elmondhatjuk, heti szinten legalább annyit ülünk az autónkban, mint otthon a kényelmes tévénézős fotelünkben. :)
Nem mindegy, hogy a megtett kilométereket milyen komfortos autóban ülve vezetjük végig, éppen ezért, ahogy az otthonunk, úgy az autónk is a kényelmünket szolgálja, természetesen csak a biztonságunk után, hiszen az az első és a legfontosabb szempont. Mindenki szeret egy kellemes illatú, kényelmes ülésű autóban ülve akár vezetni, akár utazni, hiszen az utazás élményét ez is alapjaiban meghatározza.
 

autókárpitok széles kínálata shopunkban

 

Az autós szöveteink mindegyike tökéletesen alkalmas arra, hogy autód régi, megunt, kopott vagy esetleg sérült kárpitját lecserélhesd és új, strapabíró, tetszetős belsőt kapjon szeretett járgányod. Az autókárpitjaink döntő többsége különböző színekben is megvásárolható, az adott termékre kattintva láthatod a színválasztékot. Jellemzően a barna, sötétkét és szürke árnyalatok dominálnak, de természetesen akad olyan autós szövetünk is, amely fehér, világoszöld, de akár piros színben is választható.


Legnépszerűbb autókárpitjaink

A „Capone” bútorszövetünk tökéletesen alkalmas autókárpitként való használatra is, igen magas kopásállóságának és speciális felületkezelésének köszönhetően. A felületét egy úgynevezett szennytaszító bevonat óvja, amely a rácseppenő foltokat nem engedi mélyen beszívódni a szövet szálai közé, így a szövet könnyedén és egyszerűen tisztítható a szennyeződésektől. Ez a szövetünk 11 különböző színben választható, többnyire a szürke és a barna árnyalataiban, de csodaszép farmerkék színben is megtalálod nálunk.

széles színválaszték bútorszöveteinkből


A „Spring ” műbőr szövetünk szintén magas kopásállóságú kültéri szövetünk is használható autókárpitként, ráadásul 100%-ban vízálló és UV-álló, így hajók kárpitjának felújítására is megfelel. Ez a szövetünk antibakteriális, gombásodás ellen kezelt, így kültéren – például hajón – használva is tökéletesen ellátja funkcióját, nem teszi tönkre az eső és a kültéri szennyeződések. A „Spring” és a „Capone” szöveteink mindegyike vízálló, UV-álló, ráadásként lángmentes, így bátran használhatod a járművek belső tereinek felújításához.

hajón is használhatóak kültéri szöveteink


Autós kárpit kínálatunkban olyan szöveteket is találsz, amelyek szivacsos hátoldallal készültek, a puhább hatásért és a maximális komfortérzetért. Ezen szövetek erősebb és sötétebb színvilágban vásárolhatóak. Kifejezetten tető kárpitozására használatos tetőkárpit szöveteket is találsz a Rug & Roll kínálatában az autókárpit termékkategóriában. Ezen szövetek mindegyike magas kopásállóságú, strapabíró, mégis könnyen kezelhető anyag.
 

Előnyös tulajdonságok

Összességében elmondhatjuk, hogy a nálunk vásárolt autókárpitok mindegyike igen jó kopásállósággal és színtartóssággal bír, nem kell attól tartanod, hogy pár hónap múlva a színe megkopik, felülete ráncosodni vagy foszlani kezd. Autókárpitjaink is, mint minden bútorszövetünk nem kényes, könnyen tisztítható és jellemzően nem nyúlik meg, nem megy össze, nem bolyhosodik ki. Tapintásuk kifejezetten kellemes és egyáltalán nem rideg. Minden szövetünk  OEKO-TEX® 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szöveteink mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól és nem tartalmaznak ártalmas anyagokat, így minden autókárpitunk biztonságos és bőrbarát. A STANDARD 100 by OEKO-TEX® megkülönböztető jelölés az elmúlt több, mint két évtized alatt a textil termékek világszerte legismertebb környezetvédelmi tanúsító védjegyévé vált és büszkék vagyunk arra, hogy termékeink megfelelnek a védjegy követelményeinek, így magas minőségű termékekkel tudjuk kiszolgálni vevőink igényeit. 

 oeko-tex tanusítvány

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
8 538 Ft - 12 654 Ft
Minta
Szín szerint
Tisztíthatóság