+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Klasszikus bútorszövet

Ebben a kategóriánkban olyan örök klasszikus bútorszöveteket találsz, amelyek már évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt évtizedekben bizonyították magas minőségüket, bátran kárpitozhatod velük régi vagy új bútoraidat!

Minden bútorszövetünk szélessége 140 cm és 1 méter felett bármilyen mennyiségben rendelhető.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez:

RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdf


4termék 14

Klasszikus bútorszövet

 

Emlékszel még a nagyinál töltött nyarakra? A bútorok illatára és a virágos kanapéra? Klasszikus bútorszöveteink visszarepítenek a boldog időkbe és újra felelevenítheted a gyerekkori kedvenc élményeidet! Klasszikus bútorszöveteinkkel felújíthatod a nagyitól örökölt kedvenc foteledet, de egy teljesen új, neked kevésbé tetsző bútordarabból is igazi retro csodát varázsolhatsz!

Prága fantázianevű klasszikus bútorszövetünkkel már pár évtizeddel ezelőtt is találkozhattál a régi kanapék és fotelek huzataként, azóta a szövet rendkívül tartós minősége mit sem változott, csupán annyi történt, hogy már több mintával és színben is elérhető. Még mindig ugyanaz a tartós, strapabíró és örök klasszikus, mint nagyanyáink korában volt! Prága bútorszövetünkkel felújíthatod a régi bútorokat vagy az újonnan tervezett, egyedi bútorokra is használhatod. Klasszikus mintázatának és üde színeinek köszönhetően nem csak a retro stílusú lakásokban mutat jól, de egy vintage, romantikus stílusú enteriőrbe is tökéletesen passzol. Prága bútorszövetünk öt különböző változatban kapható, sűrű szövésű, jó kopásállóságú, színtartós darab. Népszerűsége klasszikus mintázatának, ismert magas minőségének és széles körű használhatóságának köszönhető. Készíthetsz belőle díszpárnát, huzatot az étkezőszékre vagy éppen textil falvédőt az ágyad mögé.

prága bútorszövet több mintában

Másik nagy népszerűségnek örvendő klasszikus bútorszövetünk a Salvador bársony bútorszövet, amely nagy színválasztékban kapható steppelt és sima változatban is. Kifejezetten magas kopásállóságú és sűrű szövésű textil, amely ráadásul igen könnyen, vízzel tisztítható. Így azok számára is ideális választás, akik ódzkodnak a vegyszeres tisztítástól és igyekeznek az otthonukban csak vegyszermentesen takarítani. Plüss hatású, nagyon kellemes érintésű anyag, amely nagyon puha ülőfelületet biztosít. Igen jól mutat foteleken, kanapékon, de kisebb felületeken is, így bátran használhatod bármilyen ülőbútor kárpitozásához.

klasszikus bútorszövet széles színválasztékban webshopunkban

 

A retro stílusú fotelek felújítása manapság igen divatos, Salvador szöveteinkkel újrakárpitozva pedig ezek a régi fotelek luxus hatású, igazán örök darabbá varázsolhatóak. A régi fotelek kárpitozásától igen sokan tartanak, pedig valójában nem nagy ördöngösség. Az interneten ma már számos oktatóvideót találunk, amelyek alapján mi magunk is bátran nekiállhatunk a padláson talált bútorok renoválásának. Természetesen nem árt a megfelelő eszközöket beszerezni és először csak egy kisebb bútordarabbal kezdeni, nem azonnal nekiesni a nagyi kanapéjának! :)

 

retro kanapé újrakárpitozása klasszikus bútorszöveteink egyikével

 

Másik nagy kérdés a felújított bútorok elhelyezése. Sokan felújítás után a bútorokon egyszerűen továbbadnak, mert rájönnek, hogy nem tudják beilleszteni a már kialakított stílusú otthonuk egyik helyiségébe sem. Pedig az előre tervezés mindig meg tudja oldani ezt a problémát! A Salvador szöveteinkkel átkárpitozott búrotokat ne csak a régi, hagyományos környezetében próbáld elképzelni! A felújított fotelek vagy kisebb ülőbútorok tökéletesen beilleszthetőek akár egy modern, letisztult, akár egy színesebb eklektikus enteriőrbe és természetesen a retro stílusú otthonok helyiségeibe is. Ehhez viszont fontos a bútorszövet színének megfelelő megválasztása. Letisztult stílusú lakásokba ne válasszunk élénk, harsány színeket, de egy eklektikus enteriőrbe bátran vihetünk mustársárgát vagy éppen egy kis vidám türkiz színt.

 

Az alábbi képeken mutatunk néhány tippet, hogy milyen módon illesztheted be a klasszikus bútorszövettel felújított bútoraidat a meglévő enteriőrbe:

Több színt használó helyiségbe igyekezzünk a már meglévő színekkel játszani, jelen esetben a szürke fotel jól beleilleszkedik a helyiség eteriőrjébe a mélyszürke falaknak köszönhetően és a sárga szín visz némi üdeséget és játékos hangulatot a szobába:

retro stílusú nappali berendezése

A rendkívül letisztult, fehér falak övezte helyiségekbe vagy színes bútorszövetet válasszunk vagy visszafogottabb színű bútorszövet mellé egyéb színes kiegészítőkkel dobjuk fel a szobát:

világos nappali klasszikus stílusban

A kissé eklektikus stílusú lakásokban a már használt komplementer színek egyikét vigyük be a bútoraink kárpitjának színén is a helyiségbe, így biztosan nem nyúlunk mellé a színválasztásnál:

helyiség eklektikus stílusban

Ha az örök klasszikus bútorszöveteink egyikét választod, biztosíthatunk róla, hogy magas minőségű, jó kopásállóságú és színtartós darabot vásárolsz!
Ha bármilyen kérdésed merül fel a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatosan, bátran keress bennünket elérhetőségünk egyikén!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
7 364 Ft - 14 091 Ft
Minta
Szín szerint
Tisztíthatóság