+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Műbőr és Textilbőr

A textilbőr egy olyan szövet,mely a valódi bőrre emlékeztető felülettel rendelkezik, velúros vagy fényes műbőr tapintású bútorszövet. A Rug&Roll ezen csoportjába tartozó termékei magas kopásállósággal, könnyű alkalmazhatósággal és tetszetős felülettel állnak rendelkezésére bútoraid megújításakor.
Minden bútorszövetünk szélessége 140 cm és 1 méter felett bármilyen mennyiségben rendelhető.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez:

RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdf

Műbőr és textilbőr bútorszöveteink

 

Műbőr és textilbőr kategóriánkban számos olyan bútorszövetet találsz, amelyek strapabíróak, magas minőségűek, tartósak és tökéletesen alkalmasak akár egy napi használatban lévő kanapé vagy éppen a kedvenc olvasófoteled átkárpitozására.

A műbőr anyagok esetén a felület PVC-t vagy a legtöbb új termékünk esetén már poliuretán habot tartalmaz, mely egy zárt filmszerű réteget képezve nyújtja a magas kopásállóságot. A velúr felülettel rendelkező Rug & Roll szövetek pedig poliészter száltakaróval rendelkeznek, amely biztosítja a hosszú élettartamot. Mindkét típus esetén elmondhatjuk, hogy a valódi bőrökre emlékeztető mintázat által minőségi megjelenést nyerhetünk az alkalmazásukkal.

széles választék műbőr bútortextilekből webshopunkban


Műbőr anyagaink


Műbőr bútorszöveteink mindegyike magas minőségű, bőr hatású anyag. A Soft és a West fantázianevű műbőr bútorszöveteink rendkívül kellemes, puha tapintásúak, így ezeket jó szívvel ajánljuk nagyon kényelmes, puha felületű kanapék, fotelek átkárpitozásához. West műbőrünk kifejezetten modernebb vagy letisztultabb stílusú otthonokhoz passzoló színekben kapható, míg Soft műbőr anyagunk esetén igen széles színpalettáról válogathatsz. Non plus és Spring fantázianevű termékeink kiemelkedően magas kopásállósággal rendelkeznek, így bátran ajánljuk akár nagyobb forgalmú helyiségekben történő felhasználásra, például várótermi székek, irodai székek kárpitozására. Non plus bútorszövetünk égéskésleltetett, fertőtleníthető és antibakteriális bevonattal is rendelkezik, amely tulajdonságoknak köszönhetően méltán közkedvelt termékünk. Ha ez mind nem lenne elegendő, ráadásként olyan speciális szennytaszító felületkezelést kapott, amelynek köszönhetően a foltok, szennyeződések nem képesek a szövet szálai közé mélyen bejutni, így rendkívül könnyen és gyorsan tisztítható egy egyszerű vizes szivacs vagy törlőkendő segítségével. Így az átkárpitozott bútorok sokáig megőrzik új hatásukat, foltmentesek és antibakteriálisak maradhatnak. A Spring műbőr szövetünk kültéri bútorszövetként is megállja a helyét, így strapabíró és magas minőségű textillel tudod feldobni régi kültéri bútoraidat, kerti garnitúrádat. A Spring szövetünk nem csupán egy egyszerű kültéri bútorszövet, mert magas kopásállósága mellett antibakteriális, gombásodás elleni felülettel is rendelkezik és 100%-ban vízálló, ennek köszönhetően pedig tökéletesen alkalmas akár hajókon történő használatra is.

Steppelt műbőr bútorszöveteink mintája ráégetett, nyomott minta, így nem kell tartani a minta megszakadásától vagy megbomlásától. Kínálatunkban találsz pöttyös, kiskockás és nagykockás mintájú műbőr steppelt szövetet is, így igényeidnek és otthonod stílusának megfelelően újíthatod fel kedvenc bútoraidat.

 

kényelmes kanapé átkárpitozva textilbőr bútorszövettel

 

Velúrbőr hatású textilbőrök


Másik népszerű kategóriánk a műbőr szöveteken kívül a velúr hatású textilbőrök kategóriája. A textil anyagú velúr hatású szövetek mindegyike nagyon könnyen tisztítható puha textilbőr, amelyek ráadásul nagyon finom, puha tapintásúak és igen előkelően mutatnak egy nagyobb felületen. Egy régi, akár barokkos stílusú akár egy modernebb stílusú kanapét képesek teljesen újjá varázsolni. Amellett, hogy igen esztétikus látványt nyújtanak az ezen szövetekkel kárpitozott bútorok, a szövetek kopásállósága is magas, így felhasználásukkal nemcsak szép és igényes, de strapabíró bútorokat is alkothatunk. Az Ariko és a Mindello fantázianevű textilbőr szöveteink háziasszonybarát felületkezeléssel rendelkeznek, amelynek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tisztíthatóak a rákerülő szennyeződések és foltok. Emellett ezek a szövetek vízlepergetőek is, ami nagyban megkönnyíti a felhasználásukat például az étkezőben vagy a konyhában.

kellemes tapintású fotel textilbőr kárpittal 
 

Velúrbőr

Kínálatunkban találsz velúrbőr bútorszövetet is, amely 70% valódi bőrtartalmű szövet. Arona fantázianevű velúrbőr szövetünk jó kopásállósággal, igen kellemes tapintással és ráadásként háziasszonybarát Aqua Clean szennytaszító bevonattal is rendelkezik.


egyszerű bútortisztítás a Rug & Roll műbőr bútorszövetei esetén

Az Aqua Clean szennytaszító bevonat egy speciális védőréteg a szövet felületén, amely megakadályozza, hogy a szennyezdődések bejussanak a szövet szálai közé. Ennek köszönhetően az Aqua Clean technológiával felületkezelt bútorszöveteinkre került szennyeződést két egyszerű lépésben eltávolíthatod: önts egy picike vizet a textilen ejtett foltra és egy nedves szivacs vagy egy nedves törlőkendő segítségével apró, körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. A körkörös mozdulatokkal ismételd addig, amíg a szennyeződés teljesen eltűnik a textil felületéről. A vizes bútorszövet igen gyorsan szárad, így szennyeződés esetén nincs szükség hosszadalmas sikálásra és hosszú száradási időre.

Minden bútorszövetünk OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy termékeink teljes mértékben mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól. A gyártás során kizárólag olyan anyagokból készítik a szöveteket, amelyek nem ártalmasak az egészségre.

OEKO_TEX tanúsítvány

 

A felsoroltakon kívül még néhány fontos tulajdonság, amiért nagyon szeretjük bútorszöveteinket:

  • színtartósak, nem kopnak, nem fakulnak könnyen
  • könnyen tisztíthatóak
  • általában nem nyúlnak meg, nem mennek össze és nem bolyhosodnak
  • rendkívül kellemes tapintású, természetes hatású anyagok
  • strapabíró szövetek
  • az Easy Clean technológiának köszönhetően gyerekbarát: gyerekszobai bútorok bútorszöveteként ellenáll a zsírkrétának, a gyurmának, és egyéb, az önfeledt játék közben ejtett szennyeződéseknek

 

Szövetek szélessége, rendelési mennyisége


Bútorszöveteink többsége 140 cm széles. Minimum rendelési mennyiség: 1 méter hosszúságú bútorszövet. Ha nem szeretnél egyszerre nagy mennyiségben rendelni vagy egyedi igényeid vannak, nálunk erre is van megoldás: minden bútorszövetből a minimum rendelés 1 méter, ezen felül pedig már 10 centiméterenként szabhatod meg a rendelési mennyiséget, így pontosan annyit vásárolhatsz, amennyire valóban szükséged van!
 

méretre vágás webshopunkban

Ha bármilyen kérdésed merül fel a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatosan, bátran keress bennünket elérhetőségünk egyikén!