+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Vízlepergető szövet

Vízlepergető bútorszövet kategóriánkban olyan termékeket válogattunk össze a számodra, amelyek rendkívül könnyedén tisztántarthatóak, vízlepergető tulajdonsággal, jó kopásállósággal, színtartósággal és magas minőséggel rendelkeznek. A szövetek felülete olyannyira ellenálló a foltoknak, hogy a felületen ejtett szennyeződés be sem tud szívódni a szövet szálai közé, így még csak be sem sötétedik az szövet a szennyeződéstől.

Minden bútorszövetünk szélessége 140 cm és 1 méter felett bármilyen mennyiségben rendelhető.

Felhasználási és kezelési útmutató a szövetekhez:

RugRoll_Butorkarpit_kezelesi_es_hasznalati_utmutato.pdf


44termék

Vízlepergető bútorszövet

 

A vízlepergető bútorszövet rendkívül praktikus és hasznos olyan bútorok esetében, ahol fontos a szövet folyamatos tisztántartása vagy éppen a bútor konyhában, étezőben, nappaliban kerül elhelyezésre és kifejezetten szerencsés, ha a felülete nagyon könnyen tisztán tartható.

Vízlepergető bútorszöveteinket előszeretettel ajánljuk nagyobb forgalmú irodahelyiségek, várótermek, egészségügyi intézmények ülőbútorainak kárpitozására is, hiszen könnyű és gyors tisztántarthatóságuknak köszönhetően mindig higiénikusak maradnak a bútorok.


Az Aqua Clean forradalmian új technológia

Vízlepergető bútorszöveteink valójában sokkal többet tudnak, mint azt elsőre gondolnád. A legtöbb bútorszövetünk, amelyet ebben a kategóriában találsz, egy speciális védőréteggel borított, amely védőréteg nem engedi a szennyeződéseket a szövet mélyebb szálaiba bejutni. Aqua Clean vagy Easy Clean bevonatnak is nevezik ezt a szuper szennytaszító bevonatot, amely nagyban megkönnyíti a szövetek tisztántartását és ezzel hozzájárul a bútorszövetek hosszabb élettartamához is. Az Aqua Clean technológiának köszönhetően a bútorszövetet egy rendkívül vékony, a szemünk számára észrevehetetlen réteg borítja, amely a szennyeződéseket gyakorlatilag megtartja a felületén, és így a szöveten keletkezett foltok szintetikus tisztítószerek, vegyszerek használata nélkül, csupán tiszta víz segítségével maradéktalanul eltávolíthatóak a szövet felületéről.

Igen, jól olvastad, a foltok eltüntetéséhez valóban csak tiszta vízre van szükséged!


Vízlepergető bútorszövetek tisztítása

Ezen bútorszövetekről a folteltávolítás mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha valamilyen szennyeződés jut a bútorszövetre, azt itasd fel egy törlőkendővel, majd fogj egy nedves törlőkendőt vagy egy nedves szivacsot, önts a foltra egy kis vizet és a nedves törlőkendő segítségével, körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. Addig folytasd a körkörös mozdulatokat, amíg a folt teljesen el nem tűnik.

vízlepergető bútorszövetek tisztítása

Antiallergén bútorszövetek


A szövet felületéről könnyen eltávolíthatóak a szőrszálak és a hajszálak, valamint a por és a poratka is, hiszen a védőrétegnek köszönhetően ezek sem jutnak s szövetszálak közé. Így egy Aqua Clean technológiával kezelt bútorszövettel kárpitozott kanapé vagy fotel teljes mértékben megtisztítható a portól és ezzel együtt a poratkáktól is. Nem kell többé a porallergiásoknak hosszasan takarítani a napi használatú ülőbútorokat és így akár végre kárpitozott ágyat is készíttethetnek a hálószobájukba anélkül, hogy reggelente a portól tüsszögve ébrednének.

kárpitozott ágy vízlepergető bútorszövetekkel

Milyen foltokat bír el a szennytaszító bevonat?


Az Aqua Clean szennytaszító bevonat rendkívül különféle foltoknak is képes ellenállni. Legyen szó különböző szószokról, vörösborról, kávéról, csokoládéfoltról, de még zsírfoltról vagy olajfoltról is, a szennytaszító réteg nem engedi ezeket a szövet szálaiba hatolni. Így nem kell többé bosszankodnunk a véletlen konyhai baleseteket követő étkezőgarnitúra tisztításakor, vagy a tévénézés közben a kanapéra kiborított szószos tál okozta foltok eltávolítása közben.

Aqua Clean foltálló bevonat

Vízlepergető, Aqua Clean védőréteggel felületkezelt bútoszöveteink mindegyike magas minőségű, jó kopásállóságú és széles színválasztékban kapható, így egészen biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb darabot!

Ebben a kategóriánkban akár kültéri bútorszöveteket is találsz, amelyek amellett, hogy a fent leírt szuper tulajdonságokkal rendelkeznek, ráadásként UV-állóak is, így a szabadtéri bútoraid takarítására sem lesz gondod egy ilyen könnyen tisztítható bútorszövet választása esetén.


Pénztárcabarát rendelés webshopunkban

Ha nem szeretnél egyszerre nagy mennyiségben rendelni vagy egyedi igényeid vannak, nálunk erre is van megoldás: minden bútorszövetből a minimum rendelés 1 méter, ezen felül pedig már 10 centiméterenként szabhatod meg a rendelési mennyiséget, így pontosan annyit vásárolhatsz, amennyire valóban szükséged van!
bármilyen hosszúságú szövet anyagot vásárolhatsz webshopunkban

Ha bármilyen kérdésed merül fel a rendeléseddel vagy a termékekkel kapcsolatosan, bátran keress bennünket elérhetőségünk egyikén!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 879 Ft - 13 099 Ft
Minta
Szín szerint
Tisztíthatóság