+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

December hónap kedvence - Boteh Ruby szőnyegünk

Rug&Roll
Rug&Roll
2022.12.08 14:20
December hónap kedvence - Boteh Ruby szőnyegünk

December havi kedvencünk a csodás vörös színárnyalatokban pompázó Boteh Ruby keleti perzsamintás szőnyegünk, amely méltán lehet ékes dísze az ünnepi hangulatban dekorált otthonoknak.

A Boteh Ruby szőnyegünk nevét a szőnyeg mintájáról kapta, az úgynevezett Boteh motívumról, amelyet leginkább tobozhoz vagy körtéhez szoktak hasonlítani. A Boteh motívum perzsa eredetű, szó szerinti jelentése levélcsoport, a perzsák azonban szimbolikus értelmezésben az élet lángjának, tüzének tulajdonítják. Boteh Ruby szőnyegünk színvilágában is éppen ez a szimbolikus jelentés köszön vissza, piros, arany és fekete színeinek köszönhetően. Ezen szőnyegünket kifejezetten azok számára ajánljuk, akik erőt, exkluzivitást és eleganciát sugalló darabokra vágynak otthonukban.

Boteh Ruby szőnyeg

 

Mint minden szőnyegünk, úgy a Boteh Ruby szőnyegünk is különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető, tisztítható és bármely otthon szuper kiegészítője lehet.

Milyen különleges tulajdonságokkal bír Boteh Ruby szőnyegünk?

  • Aqua Clean szennytaszító bevonat, melynek köszönhetően a makacs szennyeződések is pillanatok alatt eltávolíthatóak a szőnyeg felületéről csupán tiszta víz segítségével. Az Aqua Clean technológiának köszönhetően egy rendkívül vékony folttaszító réteg védi a szőnyeget, amely nem engedi a szennyeződéseket a szőnyeg szálai közé hatolni.
  • Mosógépben mosható! Minden szőnyegünk mosógépben mosható, a kisebb szőnyegek otthoni mosógépbe is beférnek, míg a nagyobb méretű szőnyegeink ipari mosógépben mosathatóak, így nem kell többé a nagytakarításkor a szőnyeg sikálásával bajlódni!
  • Antiallergén szőnyeg: az Aqua Clean szennytaszító rétegnek köszönhetően a por és a poratka sem tud bejutni a szőnyeg szálai közé és hagyományos vagy robotporszívóval maradéktalanul eltávolítható a szőnyeg felületéről. Így végre a porallergiások is fellélegezhetnek!
  • Rendkívül puha tapintású szőnyegeink felülete, a hideg padlóra leterítve pedig kellemes meleg érzetet ad a talpunknak.
  • Biztonságos csúszásgátló hátoldal: a szőnyeg hátoldalán található szilikongumi réteg csúszásgátlóként funkcionál, így a szőnyeg pontosan ott marad, ahová leterítetted, nem csúszkál, nem mozdul el, a vizes helyiségekben is biztonságos.
  • Minden szőnyegünk színtartós, nem fakul, nem kopik, színét nagyon sokáig megőrzi.

 

 

Boteh Ruby szőnyegünk tulajdonságai

 

Boteh Ruby szőnyegünk méretei:

 

szőnyeg méretek

 

Boteh Ruby szőnyegünk két méretben is a rendelkezésedre áll, így különböző alapterületű helyiségekbe is leteríthető. A két különböző méretű szőnyeg akár egy nagyobb helyiségen belül is kombinálható, mintegy vizuális elválasztóként: egy amerikai konyhás nappaliban a konyharészen elhelyezhető a kisebb méretű, míg a nappali részen pedig a nagyobb méretű Boteh Ruby szőnyegünk. Így a helyiség mindkét, folyamatos használatban lévő területét puha, kényelmes szőnyeggel fedheted, mégsem kell egy óriási, nehezen mozdítható és nehezen takarítható szőnyeggel bajlódnod.

A kisebb, futószőnyeg jellegű Boteh Ruby szőnyegünket előszobákba, kisebb dolgozószobába, vagy gyerekszobába is ajánljuk, de bátran terítheted vizes helyiségekbe is, mint a konyha vagy a fürdőszoba.

Szőnyegeink mindegyike abszolút alkalmas vizes helyiségekbe is, mert rendkívül gyorsan száradnak, nem koszolódnak könnyedén és nagyon könnyen tisztántarthatóak. Így a konyhai balesetektől, a szőnyegre kifröccsenő ételfoltoktól vagy éppen vörösbor okozta folttól sem kell féltetnünk kedvenc Rug & Roll szőnyegeinket!

szőnyegeink tulajdonságai

 

Milyen stílusú otthonokba ajánljuk Boteh Ruby keleti perzsamintás szőnyegünket?

Az alábbiakban néhány fotómontázzsal igyekszünk szemléltetni, hogy Boteh Ruby szőnyegünk milyen lakberendezési stílusokhoz passzolhat:

Szőnyegünk piros-arany-fekete színkombinációjának köszönhetően igen jól mutat modern stílusú, vörös színeket használó letisztult helyiségekben. Mélybordó illetve világosabb és erősebb piros színekkel is jól kombinálható:

 

szőnyegünk modern környezetben

 

szőnyegünk piros fotellel

 

Boteh Ruby szőnyegünk a modern stílus mellett a retro stílusban berendezett lakásokban is megállja a helyét. A világosabb és a sötétebb tónusú enteriőrökben is jól mutat, ráadásként egyáltalán nem szükséges mellé vörös vagy piros színekben pompázó lakberendezési kiegészítő, hiszen önmagában is képes erőt és eleganciát varázsolni a nappaliba vagy akár a dolgozószobába is:

 

retro stílusban

 

retro nappali szőnyeggel

 

Amint korábban említettük, szőnyegeink ideálisak vizes helyiségek padlójára is. Boteh Ruby szőnyegeink világosabb, fehér-bézs színekkel és természetes fa vagy fa hatású bútorokkal megtervezett enteriőrökben is kiválóan megállják a helyüket, de akár egy élénkebb, tüzesebb színvilágú konyhába is remekül passzolnak:

 

világos konyha szőnyeggel

 

piros konyha szőnyeggel

 

Szeretnéd, ha a karácsonyi dekoráció mellé olyan szőnyeget választhatnál, ami tökéletesen passzol a dekorációkhoz? Boteh Ruby szőnyegeink piros és arany színeivel emeli az ünnepi otthon fényét és kellemesen meleg, meghitt hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. Világosabb és sötétebb bútorokkal övezett lakásokba is szívesen ajánljuk:

 

karácsonyfa a szőnyeg mellett

 

szőnyeg egy ünnepi szobában

 

Közelegnek az ünnepek, a dekoráció mellett az ajándékvásárlásról se feledkezz meg! Boteh Ruby szőnyegeink bármelyike ideális ajándék a fa alá. :)

szőnyeg karácsonyra

 

Boteh Ruby szőnyegeink

 

Ha szőnyegünk felkeltette érdeklődésedet, de elakadtál a választásban vagy kérdéseid merültek fel, bátran keress minket elérhetőségeink egyikén vagy látogass el bemutatótermünkbe, ahol akár stílustanácsadást is kérhetsz!