+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Decemberi kedvenceink: Heritage, Valentina, Salvador Caro

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.12.01 05:51
Decemberi kedvenceink: Heritage, Valentina, Salvador Caro

Elérkeztünk az év legszeretetteljesebb hónapjához, amikor nem csak a szívünk borul ünnepi díszítésbe, de otthonunk is.  

Igazán izgalmas év van mindenki mögött, megérdemeljük az elcsendesedést és a alelki feltöltődést. Ezt szem előtt tartva választottuk ki nektek 2021. utolsó hónapjának kedvenceit.

Fogadd hát szeretettel a Rug&Roll decemberi toplistás termékei, melyet kimondottan család és az ünnep jegyében gyűjtöttünk össze neked:

HERITAGE

Ez a klasszikus megjelenésű, mégis modern stílusban is mutatós darabunk, a HERITAGE kék és piros színeivel a földi erőt tükrözi bárhol is helyezd el otthonodban. 

Mivel színeiben a piros és a kék egysége jelenik meg, így ez a kombináció is örök klasszikus lehet. A piros szín arannyal eleganciát és exkluzivitást sugall, és nagy előnye, hogy időtálló. Nem is véletlen, hogy ezen fejedelmi darabunk a közelgő ünnepek meghittségéhez és csillogásához tökéletesen passzol. 

Ajándékozd meg akár magad vagy szeretteid a Heritage eleganciával, melyet azonnali raktárkészletünkről elérsz S (futószőnyeg) vagy L (nagyméretű) szőnyeg formájában. 

szőnyegek
Valentina

A piros-ekrü, illetve bézs-ekrü színkombinációkban elérhető terítőink két különböző méretben elérhetők jelenleg a Rug&Roll webshopon keresztül, illetve egyedi méret készítése esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. 

Tökéletes választás lehet az ünnepi étkezések kemény megpróbáltatási mellett hiszen:

  • Anyagának köszönhetően, nem gyűrődik, 
  • színei a sokszori mosás ellenére sem fakulnak, 
  • abszolút háziasszony barát darab mivel a foltokat szinte csak a terítő hátoldalán vesszük észre,
  • 30C°-on gyönyörű tisztára mosható és hihetetlen rövid időn belül újra száraz és visszakerülhet az asztalra.

asztalterítők     

SALVADOR Caro

Az ősz színeiben kínáljuk neked Glacio bútorszövetünket, mely 14 különböző árnyalaban áll rendelkezésre raktárkészletünkről,

Nézd csak milyen szépen mutatnak így egymás mellett a Glacio színek. Bársonyos hatásuk meleg otthont teremt, a vízlepergető hatással pedig a mindennapi szennyeződésnek is méltón ellenállnak. 

 salvador caro szövet