+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

2021-es évértékelő

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.12.28 06:18
 2021-es évértékelő

Engedd meg kérlek, hogy a Rug&Roll vezetőjeként értékeljem a 2021-es évet és megköszönjem neked is a bizalmad és hűséged. 

Hiszen nélküled mi sem tudnánk ilyen óriási lendülettel fejlődni és elérni olykor a lehetetlent. Köszönjük hát neked az egész éves figyelmet és 2022-ben még több újdonsággal, izgalmas meglepetésekkel készülünk.

Megújult bemutatóterem

Szerettek ellátogatni budapesti bemutatótermünkbe és ott közösen ötletelni, tervezgetni megszépülő otthonotokat. Ez adta az ihletet és inspirációt arra, hogy a raktár melletti fogadóteret átalakítsuk egy olyan ügyfélbarát üzletté, melyben még praktikusabban tudjuk áttekinteni a széles termékválasztékot.

Széles termékkínálat

Fenti gondolatot folytatva a megszépült környezetbe már elegánsan feltudtuk vonultatni nektek a választási lehetőségeket és kényelmesen hozzáférünk bármikor a választott darabokhoz, hogy kombináljuk, megtapintsuk. 

Kiterjedt partneri hálózat

Mindig szívünket melengeti az a tudat, hogy egyre szélesebb körbe eljutunk otthonaitokba és ezért köszönet annak a sok partnernek, aki 2021-ben úgy döntött, hogy csatlakozik hozzánk és a prémium minőséget eljuttatja hozzátok...akár országhatárokat is átlépve. 

Folyamatosan megújuló termékcsaládok

Az inspirációk és igények adják az alapot arra, hogy a termékcsaládok bővüljenek, színesedjenek és egyéni igényeiteket is kiszolgálják. Minket is felpörgettek az egyedi kérésekkel és beindulhat a mi fantáziánk. 

Legutóbbi ilyen újdonsághullám termékeit egytől-egyig imádjátok és mind a keresett darabok közé tartozik. 


Ezúton pedig szeretnénk az egész csapat nevében sikeres és eredményes új évet kívánni. 2022-ben találkozunk ismét számos kimondottan rátok szabott újdonsággal.