+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Itt van az ősz...

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.09.13 19:33
Itt van az ősz...

Az éjszakák hűvösebbek, a gyerkőcök már lelkesen készülődnek reggelente az iskolába és a dugóban araszolva észrevehetjük, hogy lassan a természet felölti színpompás öltözékét. Ezzel pedig az őszi színpalettát elő is készíthetjük.

Fogadjátok szeretettel őszi inspirációs szőnyeg összeállításunkat, melyhez a rugandroll oldalán terítőt és bútorszövetet is könnyedén választhattok a szőnyegekhez passzoló árnyalatokban.

Napsütéses szeptember

Engedjük be a lakásba és életterünkbe ezeket a meleg hangulatú, őszi napsugarakat. Az alábbi válogatás minden darabja ezt a napsugaras hatást erősíti, bármelyik helyiségbe helyeznéd is el őket.

szeptemberi színek

Levelek sokasága

Imádjuk a leveleket és az ehhez hasonló mintázatokat, hiszen könnyen kombinálhatjuk az évszak bármelyikén a dekorációkkal. Sosem lóg ki a sorból, legyen akár könnyed nyári hangulat vagy ünnepi forgatag. 

A leveles mintázatú Rug&Roll szőnyegeket most csokorba szedtük és bízunk benne, te is tudsz ihletet meríteni ilyen formában.

levelek mindenhol

Természetesen

Túl a kánikulán, a friss levegőn lenni mindig feltöltődés számunkra. Vágyódunk a természetbe, mielőtt beköszönt a zimankó és megérkeznek az első hópelyhek. Addig is élvezzük ki a természet adta lehetőségeket és ennek az se legyen akadálya, ha esetleg épp home officeban dolgozunk vagy akár már lement a nap. 

A Rug&Roll leveles motívumokkal egy lépésnyire lesz tőled a természet. 

őszi szőnyeg színek