+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Januári kedvenceink: CHIC, DORA, OTUSSO

Rug&Roll
Rug&Roll
2022.01.11 07:20
Januári kedvenceink: CHIC, DORA, OTUSSO

Berobbantunk a 2022-es évbe és mi személy szerint nagyon motiváltak vagyunk. Ugyan még a januári hideg picit az otthon melegébe csábíthat, de a Rug&Roll csapata serényen dolgozik az újdonságokon, melyet a trend és a kényelem jegyében alkotunk meg. 

Addig is csokorba szedtük neked januári toplistás termékeinket, amikkel egy kis színt és vidámságot szeretnénk csempészni a szürke januári napokba. 

CHIC

A CHIC kollekció vidám megjelenésével emeli otthonod melegét. Két különböző színkombinációval érhető el azonnali raktárkészletünkről különböző méretekben. 

CHIC szőnyegünk nevéhez hűen az elegancia, sikk, és a választékos ízlés méltó képviselője. Színeiben a szürke alapon a narancs és rozsdaszín és az elegáns sötétkék különlegessé és érdekessé teszik. Ez a szőnyeg egy valódi Jolly Joker amely szinte bárhol jól mutat és minden teret öltöztet.

Válaszd bármelyik prémium minőségű szőnyegünket, EasyClean folttaszító felületkezeléssel, csúszásgátló kiképzéssel és garantáltan egyből a kedvenc helyed lesz otthonodban. 

szőnyegek

DORA

A türkiz-szürkésbarna, illetve bézs-capuccino színkombinációkban elérhető, geometrikus mintázatú terítőink S méretben (137*180 cm) elérhetők jelenleg a Rug&Roll webshopon keresztül, illetve egyedi méret készítése esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. 

Tökéletes választás lehet az ünnepi étkezések kemény megpróbáltatási mellett hiszen:

  • Anyagának köszönhetően, nem gyűrődik, 
  • színei a sokszori mosás ellenére sem fakulnak, 
  • abszolút háziasszony barát darab mivel a foltokat szinte csak a terítő hátoldalán vesszük észre,
  • 30C°-on gyönyörű tisztára mosható és hihetetlen rövid időn belül újra száraz és visszakerülhet az asztalra.

modern minta

OTUSSO

Az Otusso bársonyos bútorszövet, 25 különböző, színpompás árnyalatban elérhető azonnali raktárkészletünkről. 

Bársonyos hatásuk meleg otthont teremt otthonod bármely pontján, a vízlepergető tulajdonsággal pedig a mindennapi szennyeződésnek is méltón ellenáll ezen szövetünk.

szövetválaszték