+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Kárpitozás házilag - tippek, fogások, ötletek I. rész

Rug&Roll
Rug&Roll
2022.01.26 16:55
Kárpitozás házilag - tippek, fogások, ötletek I. rész

Szürke téli napokon, mikor kint a mínuszok röpködnek egy kis kreatívkodás jól jöhet a négy fal között, bent a jó melegben. Ha már te is tűkön ülve várod a tavaszi megújulást, akkor ez az írásunk neked szól. Trükköket és fogásokat mutatunk be neked a következő hónapokban, amivel te is könnyedén burkolhatod bútoraid a Rug&Roll bútorszövetekkel.

Széles szín- és anyagválaszték áll rendelkezésedre a Rug&Roll bútorszövet választékában, így nehéz is lenne egy cikkben leírni neked az útmutatót. Úgy döntöttünk hát, hogy több részes cikksorozatunkban, mindig bemutatunk egy-egy bútordarab kárpitozási lépéseit és ajánlunk is hozzá neked szövetkategóriákat. Ha pedig kérdéseid merülnének fel, keress minket bizalommal, hiszen szakértő csapatunk segít téged a megrendelés előtti választában vagy akár a felhasználási módokban. 

Mielőtt nekikezdünk otthoni kárpitcsere projektünknek fontos, hogy kéznél legyen egy kárpit javító készlet, mely tartalmazza a legfontosabb eszközöket és mindenekelőtt egy tűzőgépet.

kárpitkészlet

Ha a szerszámok kézre állnak és a megfelelő anyag is kiválasztásra került (erről írtunk előzőleg már, melyet ITT olvashatsz), akkor kezdődhet is a munka. 

Első próbálkozásként érdemes egy egyszerűbb bútor darabbal kezdenünk, például egy székkel. 

Kedvenc csapatunk, a GreenCottage remek DIY videója áll rendelkezésünkre:Mi lépésről-lépésre így jártunk el, mint a videóban és remekül sikerült a végeredmény. 

Várjuk tőletek is az elkészült, felújított bútorok képeit, ha pedig szakmai segítségre lenne szükségetek, állunk rendelkezésetekre.