+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Megérkeztek legújabb szőnyeg típusaink

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.06.01 18:08
Megérkeztek legújabb szőnyeg típusaink

A Rug&Roll termékpalettája folyamatosan fejlődik és bővül, hogy ezzel is kövesse a trendeket, valamint bőséges választékot kínáljon számodra is. Ezúttal szőnyeg kollekciónk bővült igazi nyári hangulatú, természet ihletésű darabokkal.

Pantone

A lemon, orage és silver fantázia neveket viselő, színpompás darabok teljes mértékben a mai trendeket követik. Nem is véletlen a névadó - Pantone - hiszen a Pantone vállalat minden évben kihírdeti az adott év színeit, melyet a divat- és enteriőr szakma előszeretettel követ is. Mi sem maradhattunk hát ki és megszülettek Pantone szőnyegeink, melyek becsemészik a nyarat otthonodba. 

szőnyegtípusok

Oriental

A klasszikus perzsa minta, valamint a modern vonalak egyesítése jelenik meg az Oriental Ruby és Gold szőnyegekben. A föld és víz színek egyesítésével pedig tovább növelik a harmónia érzését. 

S, L és XL méretekben azonnali raktárkészletünkről egyből a tiéd is lehet. 

perzsa mintás szőnyeg

Modern Art

A MODERN ART szőnyegekkel becsempészhetjük otthonunkba a természet kifinomultságát és a magában hordozott harmóniával ékesíthetjük a kiszemelt helyiséget. Éppen ezért ezeket a letisztult és mégis játékos szőnyegeket otthonod bármely pontjára szeretettel ajánljuk, hiszen garantáltan kellemes érzést kelt majd benned a mindennapokban.

A szőnyegek jelenleg L-es méretben (160x230 cm) érhetők el, szürke-menta, bézs-szürke és piros-sötétkék kombinációkban.

színes minták

Century

A Century bordó-kék élénk színekkel teli megjelenése elegáns hatást kelt otthonod bármely pontján. A letisztult formák mellett igazán hangsúlyos színfoltja lehet lakásodban az év bármely időszakában. A szőnyeg mérete: 160x230 cm, színei pedig: bordó, kék, bézs.

Ahogy minden Rug&Roll szőnyeg ez a darab is mosható, easy clean bevonattal ellátott modern szőnyeg, mely garantáltan minden háziasszony kedvenc darabja lesz.

century mintás