+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Műbőr és textilbőr bútorszöveteink tisztítása

Rug&Roll
Rug&Roll
2022.09.18 16:14
Műbőr és textilbőr bútorszöveteink tisztítása

A műbőr és a textilbőr szövetek tisztántartása szinte mindig aktuális kérdés marad. Most bemutatjuk neked, hogy a webshopunkban található szöveteket miért sokkal egyszerűbb tisztántartani, mint más műbőr szöveteket, amelyeket a piacon találsz.

Műbőr és textilbőr bútorszöveteink tisztítása

 

Műbőr bútorszöveteink mindegyike magas minőségű, igen strapabíró, bőr hatású szövet. Minden műbőr és textilbőr szövetünk kifejezetten puha tapintású, kellemes ülőfelületet biztosít kanapékon, foteleken, vagy bármilyen ülőbútorok esetén.

A Rug & Roll textilbőr és műbőr szöveteket rendkívül könnyű tisztántartani, mert háziasszonybarát felületkezeléssel rendelkeznek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nincs szükség a szövet tisztántartásához különféle vegyszerekre, szintetikus tisztítószerekre, hanem egyszerűen, tiszta víz segítségével takaríthatóak. Azok a műbőr szöveteink pedig, amelyek Aqua Clean vagy Easy Clean felületkezeléssel rendelkeznek, teljes mértékben szennytaszítóak és foltállóak.

műbőr tisztítása könnyedén


Aqua Clean technológia a műbőrszövetek könnyű tisztíthatóságáért


Az Aqua Clean technológia egy olyan rendkívül precíz eljárás, mely során egy folttaszító bevonattal látja el a gyártó a szövet felületét. Ez a speciális védőréteg megakadályozza, hogy a szennyeződések a műbőr szövet szálai közé jussanak, meggátolja a szennyeződések beszívódását a szövet szálai közé, a könnyű tisztántarthatóság mellett így drasztikusan meghosszabbítva ezzel a szövet élettartamát.


Műbőr és textilbőr szöveteink tisztántartása


Mint már említettük, nincs szükség a szövetek tisztításához semmilyen vegyszerre, ami kimondottan jó hír a vegyszermentes háztartások számára. Ha valamilyen szennyeződés jut a szövetre, első lépésben itasd fel egy papírtörlővel vagy egy törlőkendővel. Ezt követően önts egy kis tiszta vizet a foltra és egy nedves törlőkendő vagy egy nedves szivacs segítségével végezz körkörös mozdulatokat, egészen addig, amíg a folt teljes mértékben el nem tűnik a szövetről. Ennyire egyszerű a textilből és műbőr szöveteink tisztítása!


szennytaszító bevonat a foltok ellen

A szövet Aqua Clean folttaszító bevonata hatékonyan ellenáll az olyan szennyeződéseknek, mint a kávéfolt, vörösbor, mustár, ketchup, vagy éppen a zsírkréta okozta foltok. Ráadásul a zsír-, és az olajfoltok is eltávolíthatóak a szövet felületéről pusztán víz segítségével.

Az Aqua Clean szennytaszító bevonat nem csak a folteltávolításkor hasznos. Érdemes megemlítenünk, hogy a speciális védőbevonat a port, ezzel együtt a poratkát, illetve a szőrszálakat sem engedi a szövet szálaiba bejutni és a szövet szálaiba belegabalyodni. Így például a szennytaszító réteggel kezelt műbőr bútorszöveteinkkel kárpitozott kanapék teljes mértékben antiallergén ülőfelületet biztosítanak számunkra és végre a porallergiásoknak sem kell lemondani a kényelmes textilbőr kanapéról vagy éppen a kárpitozott ágyról a hálószobában.


antiallergén textilbőr

 

Kisállatbarát műbőr és textilbőr szövetek a Rug & Roll webshopjában


Szennytaszító felületkezeléssel készült műbőr szöveteink tökéletesen állatbarát bútorszövetek. A kis kedvencünk szőrszálait gond nélkül, pillanatok alatt el tudjuk távolítani a szövet felületéről akár egy nedves törlő segítségével, így nem kell szenvednünk a folyamatos takarításával és a szösztelenítő kefék végeláthatatlan használatával.  Ráadásként, ha kis kedvenced betegeskedik és véletlenül meglepicsomagot hagy az ülőbútor felületén, akkor bosszankodás nélkül, pillanatok alatt eltávolíthatod azt szintén egy kis tiszta víz segítségével.


háziállatbarát bútorszövetek széles választéka webshopunkban

Összességében elmondhatjuk, hogy a Rug & Roll műbőr és textilbőr szöveteinek tisztítása jóval egyszerűbb és könnyebb, mint más műbőr szövetek tisztántartása, így a takarítással megspórolt időt más, számodra kedves tevékenységekre is fordíthatod! :)

Ha bármilyen kérdésed merül fel a témával kapcsolatban vagy elakadnál a termékválasztáskor, bátran keress bennünket elérhetőségünk egyikén vagy gyere el bemutatótermünkbe és tapogasd meg élőben szuper műbőr szöveteinket!