+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Nem ismerünk lehetetlent

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.10.12 08:51
Nem ismerünk lehetetlent

Mikor a design elemeket felváltja a biztonság, valamint a berendezéseket az határozza meg, hogy a gyerkőc mellett mi a legpraktikusabb… Na, akkor merülnek fel a kérdések, hogy mi van akkor amikor extrém “balesetek” történnek. 

A Rug&Roll csapata nem ismer ezen a téren sem lehetetlent, amit ezúttal szeretnénk is neked példákkal bemutatni. 

Makacs szennyeződések

A gyerekek mellett bizony nem nehéz minden nap valami olyan makacs szennyeződéssel találkozunk, váratlan helyeken, amire még legmeredekebb álmainkban is számítunk. 

Ezen makacs foltok pikk-pakk meg is emelik a vérnyomásunkat és még az is lehet, hogy egyből selejtezésre ítélnénk kedvenc szőnyegünket. 

A már tapasztalt Rug&Roll termék vásárlók tudják, hogy ilyenkor sincs ok az ijedtségre. Íme egy remekül szemléltető videó, milyen egyszerű is eltávolítani ezeket a makacs szennyeződéseket:

Speciális játékok

Manapság bizony a gyerekjáték gyártók nem azt helyezik fókuszba, hogy a játék biztonságos legyen és minden esetben fejlesztő. A fő céljuk, hogy remek profitot termeljen és addiktívvá váljon. Ezekben az esetekben találkozunk minden szülő rémálmával, amik slime vagy okos gyurma névre hallgatnak. Nem csak állaguk bizarr, de még azok a nyomok is hajmeresztők, amiket esetleg a bútorszöveteken vagy a padlón hagynak. Mi kipróbáltuk és remekül vizsgázott az EasyClean felületkezelés. Íme:

 

Mindennapi kihívások

Az előzőekben extrém eseteket hoztunk neked, de a mindennapi szennyeződések is okozhatnak éppen elegendő bosszúságot. 

Ha Rug&Roll szőnyeg, asztalterítő vagy könnyen tisztítható bútorszövet mellett döntesz, akkor bizony ezek a kis kellemetlenségek is az ajtón kívül maradnak. 

Összegyűjtöttük az 5 pontban a szőnyegtisztítás egyszerű kis lépéseit, amivel te is egyszerűvé teheted életed. Kattints ide és nézd meg, hogyan tisztítsd ki a szőnyeget öt egyszerű lépésben!