+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

November hónap kedvence - Gala szőnyegünk

Rug&Roll
Rug&Roll
2022.11.20 18:03
November hónap kedvence - Gala szőnyegünk

Minden hónapban részletesen bemutatunk nektek egy kedvenc darabunkat, amely méltán közkedvelt vásárlóink körében. November hónapban a kedvenc darabunk a csodás kék-arany színekben pompázó Gala keleti perzsamintás szőnyegünk, amely gyönyörű színeivel tökéletesen passzol a téli dekorációkkal csinosított otthonokba.

Gala szőnyegünk mélykék és arany színkombinációjának köszönhetően a hideg és a meleg színekkel is szuperül kombinálható. Ezen darabunk a kék szerelmeseinek kedvence lesz, hiszen átható kék színével minden helyiségben méltán veszi át a főszerepet.

 

Gala szőnyeg


Mint minden termékünk, úgy a Gala szőnyegünk is különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető, tisztítható és bármely otthon szuper kiegészítője lehet.


Milyen különleges tulajdonságokkal bír Gala szőnyegünk?

  • Aqua Clean szennytaszító bevonat, melynek köszönhetően a makacs szennyeződések is pillanatok alatt eltávolíthatóak a szőnyeg felületéről csupán tiszta víz segítségével. Az Aqua Clean technológiának köszönhetően egy rendkívül vékony folttaszító réteg védi a szőnyeget, amely nem engedi a szennyeződéseket a szőnyeg szálai közé hatolni.
  • Mosógépben mosható! Minden szőnyegünk mosógépben mosható, a kisebb szőnyegek otthoni mosógépbe is beférnek, míg a nagyobb méretű szőnyegeink ipari mosógépben mosathatóak, így nem kell többé a nagytakarításkor a szőnyeg sikálásával bajlódni!
  • Antiallergén szőnyeg: az Aqua Clean szennytaszító rétegnek köszönhetően a por és a poratka sem tud bejutni a szőnyeg szálai közé és hagyományos vagy robotporszívóval maradéktalanul eltávolítható a szőnyeg felületéről. Így végre a porallergiások is fellélegezhetnek!
  • Rendkívül puha tapintású szőnyegeink felülete, a hideg padlóra leterítve pedig kellemes meleg érzetet ad a talpunknak.
  • Biztonságos csúszásgátló hátoldal: a szőnyeg hátoldalán található szilikongumi réteg csúszásgátlóként funkcionál, így a szőnyeg pontosan ott marad, ahová leterítetted, nem csúszkál, nem mozdul el, a vizes helyiségekben is biztonságos.
  • Minden szőnyegünk színtartós, nem fakul, nem kopik, színét nagyon sokáig megőrzi.

 

Gala szőnyegünk tulajdonságaiGala szőnyegünk méretei:

 

Gala szőnyegeink mérete


Gala keleti perzsamintás szőnyegünk 2 féle méretben áll a rendelkezésedre, így különböző alapterületű helyiségekbe is jól használható. A két különböző méretű szőnyeg akár egy nagyobb helyiségen belül is kombinálható, mintegy vizuális elválasztóként is: egy amerikai konyhás nappaliban a konyharészen elhelyezhető a kisebb méretű, míg a nappali részen pedig a nagyobb méretű Gala szőnyegünk. Így a helyiség mindkét, folyamatos használatban lévő területét puha, kényelmes szőnyeggel fedheted, mégsem kell egy óriási, nehezen mozdítható és nehezen takarítható szőnyeggel bajlódnod.

A kisebb méretű, futószőnyeg jellegű Gala szőnyegünket előszobákba, kisebb dolgozószobába, vagy gyerekszobába is ajánljuk, de bátran terítheted vizes helyiségekbe is, mint a konyha vagy a fürdőszoba.

Igen, szőnyegeink tökéletesen alkalmasak vizes helyiségekbe is, mert nagyon gyorsan száradnak, jól bírják a vizet, nem koszolódnak könnyedén és nagyon könnyen tisztántarthatóak. Így a konyhai balesetektől, a szőnyegre kifröccsenő ételfoltoktól vagy éppen vörösbor okozta folttól sem kell féltetnünk kedvenc Rug & Roll szőnyegeinket!

szőnyegeink tulajdonságai

Milyen stílusú otthonokba ajánljuk Gala keleti perzsamintás kék-arany szőnyegünket?

 

Az alábbiakban néhány fotómontázzsal igyekszünk szemléltetni, hogy Gala szőnyegeink milyen sokféle stílushoz és színkombinációhoz passzolnak:

Gala szőnyegünk rendkívül jól mutat modern és klasszikus stílusban berendezetett környezetben is. A türkiz, a barna és az arany árnyalatokkal kimondottan látványos enteriőrt képez, de egy abszolút hideg színekkel berendezett lakásban is remekül mutat. Az első képen látható türkizes árnyalatú kanapé mellett a sötét padlóval, valamint a természetes, fa alapanyagokkal körülvett térben kimondottan otthonos, meghitt és meleg hangulatot varázsol:

nappali türkiz és kék színekkel


A hidegebb, kék-fehér színekkel játszó enteriőrökben is megállja a helyét, a kék szín mellett az arany kissé háttérbe szorul, de éppen csak annyira, hogy ne tűnjön hivalkodónak, hanem egyszerű kontrasztjával a középpontba emelje a szőnyeget:

 

helyiség fehér és kék színekkel

 

Gala szőnyegünk a kék szerelmeseinek hálószobájába is tökéletes választás. Legyen szó kék textiliákkal körülölelt helyiségről vagy egy visszafogott, fehér- bézs-kék hálószobáról, egészen biztos, hogy kék-arany Gala szőnyegünk méltán nyerheti el a hálószoba éke címet:

 

hálószoba kék színekkel

 

Bár Gala szőnyegünk színkombinációja nem tartalmaz barna vagy bézs árnyalatokat, a kék csodaszép árnyalatának köszönhetően remekül mutat barna, bézs, de akár fa kiegészítőkkel is, barna bútorok mellett pedig látványos kiegészítőként szolgál:

 

barna és kék enteriőr

 

Gala szőnyegünk arany mintázatának köszönhetően az arany kiegészítőkkel körülvett enteriőrökbe nagyon jól beleillik, de a sárga bútorokkal feldobott, alapvetően kék színeket használó nappalikba is tökéletes választás. Arra azonban mindig ügyeljünk, hogy a kevesebb sokszor több! Ne zsúfoljuk feltétlenül tele a helyiségeket kiegészítőkkel, pláne, ha arany vagy sárga színekről beszélünk. A kevés arany vagy a kevés sárga lakberendezési kiegészítő, például egy váza, díszpárnahuzat vagy éppen egy kisebb méretű bútordarab éppen elegendő a kék árnyalatok mellé, hogy egy kis plusz színt és életet vigyen a precízen megtervezett enteriőrbe:

 

kék és sárga nappali

 

Modern vagy klasszikus stílusban berendezett konyhákba is ideális választás Gala szőnyegünk. Egy kis üdeséget visz bármely helyiségbe, amely „elbírja” a kék szín árnyalatait. A képen látható, hogy a kék és a tüzkiz erősebb és visszafogottabb árnyalataihoz is ideális választás:

 

gyönyörű konyha kék színekkel

 

kék modern konyha

 

És nem utolsó sorban, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nyakunkon a karácsony, és az otthonunk ünnepi díszbe öltöztetése. Gala szőnyegünk a hideg és meleg árnyalatokkal dekorált ünnepi hangulatú otthonok ékes dísze is lehet:

 

karácsonyi otthon képe

 

kék-fehér karácsonyfa a nappaliban, szőnyeggel

 

 

 

Gala szőnyegeink

Bármely stílus rajongója is vagy, nálunk egészen biztosan megtalálod a számodra megfelelő szőnyeget és ha elakadnál a választásban vagy kérdéseid merülnek fel, bátran keress minket elérhetőségeink egyikén vagy látogass el bemutatótermünkbe, ahol akár stílustanácsadást is kérhetsz!