+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Novemberi kedvenceink: Oriental, Dora, Glacio

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.11.10 06:08
Novemberi kedvenceink: Oriental, Dora, Glacio

Lassan eltűnnek a színes levelek és ezzel napokon belül búcsúzik is tőlünk ez a bohókás ősz. Szerencsénk volt a meleg, napsütéses idővel eddig, viszont most már ideje bekuckóznunk és otthonunk kényelmében megtalálni a következő időszak szépségeit. Lássuk, melyek a Rug&Roll novemberi toplistás termékei, melyet szeretettel ajánlunk neked:

ORIENTAL

Ruby és Gold kivitelben elérhető Oriental szőnyegeink nagyméretben és futószőnyegként is elhozzák otthonodba az eleganciát és a keleti hangulatot. Bármelyikre is essen a választásod, színei fejedelmi hatást keltenek és a meleg otthont fogják tükrözi. Az Oriental ruby szőnyegeket választva egységet teremhetsz a minőségi megjelenés és a meleg otthon hangulata között, megfűszerezve a fejedelmi hangulattal. 

Élvezd ki, kombináld vakmerően és légy te is elégedett Rug&Roll szőnyeg tulajdonos. 

szőnyegek tulajdonságai
Dora 

Ez a cappucino-bézs színekben játszó és geometrikus mintákat felvonultató asztalterítő az ebédlőd vagy konyhád igazi ékessége lehet. Mivel nem hordoz magában bonyolult mintákat, így bátran kombinálhatod az őszi-téli dekorációkkal. 

asztalterítők változata   

GLACIO

Az ősz színeiben kínáljuk neked Glacio bútorszövetünket, mely 14 különböző árnyalatban áll rendelkezésre raktárkészletünkről,

Nézd csak milyen szépen mutatnak így egymás mellett a Glacio színek. Bársonyos hatásuk meleg otthont teremt, a vízlepergető hatással pedig a mindennapi szennyeződésnek is méltón ellenállnak. 

 szövetminta