+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Októberi kedvenceink: ART, Flora, Amor PIK

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.10.12 08:06
Októberi kedvenceink: ART, Flora, Amor PIK

Mikor egyes hónapok kedvenc szőnyeg, terítő és bútorszövetét választjuk ki neked, mindig megihlet minket az az érzés, hogy az ablakon kitekintve milyen hangulat is ejt rabul minket. Az októberi napsugarak és a színpompás természet egysége hozta el nektek az októberi kedvenceinket. Bízunk benne, neked is tetszik ez a hármas…, amit akár együtt is kombinálhatsz otthonodban.

ART

Az ősz színei köszönnek vissza ART szőnyegünkön, hiszen zöld és narancs absztrakt színekben játszik és megbolondítja a vintage kopottas hatás is. Mintázatát és anyag minőségét tekintve ezen termékünk is exkluzív kiegészítője lehet bármely nappali vagy hálószobának. 

Színes szórt mintájának köszönhetően, szennytaszító easy clean bevonattal 160x230 cm nagyságban készletről online ingyenes szállítással elérhető.

fotel és szőnyeg

Flora

Ez az ekrü alapon halványkék és világos homokszín virágmintás terítő remek párosítás a narancssárgán beáramló őszi napsütésbenl. Nem csupán esztétikailag lesz szemetgyönyörködtető az étkeződ, de ezzel a háziasszonybarát termékünkkel még egyszerű dolgod is lesz. 

Szennytaszító, gyűrődésmentes és könnyen tisztán tartható asztalterítő egyből a kedvenced lesz és majd csak karácsonykor cseréled le. 

asztalterítő

Amor PIK

Ezen bútorszövettípusunk 22 különböző színben elérhető raktárkészletünkről, melynek szinte bármelyik szinte méltán helytáll az ősz képviselőjeként. Fogadd szeretettel tőlünk inspirációs válogatásunkat, mely bízunk benne megfelelő ihletet ad neked is a kis őszi megújulásra. 

szürke szövetválaszték

színes szövetválaszték

narancs szövetválaszték

bézs szövetválaszték