+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Szeptemberi kedvenceink: TORRE, MORROCAN, ROSE

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.09.13 20:13
Szeptemberi kedvenceink: TORRE, MORROCAN, ROSE

A természet színei ihlette szeptemberi kedvenceinket, melyet most csokorba szedtünk neked és pár inspiráló összeállítás kíséretében ajánlatunk neked prémium minőségű termékeink közül.

TORRE bútorszövetek:

Ezen bútorszövet palettánk színpompás változatokkal áll rendelkezésedre a harmónia és otthonos légkör kialakítása során. Ezen szöveteink is könnyen tisztíthatók, magas kopásállóságúknak köszönhetően pedig igazán értékálló megoldás lehet az új vagy a felújításra szoruló bútor készítése során. Különlegességét a márvány hatás, valamint a mikroplüss jelleg kölcsönzi számára, így ez a prémium bútorszövet márványos mintázattal ékes darabja lehet otthonodnak vagy akár exkluzív megjelenésű irodai környezetednek. 

torre bútorszövet

MORROCAN szőnyegek:

Nem csak azért kiváló választás ez a szőnyegünk, mert a 2021-es év Pantone színeit hordozza magában, de mintázatával egészen különlegesnek bizonyul.Ugyanis játékosan becsempészi a modern színek mellé a klasszikus marokkói mintázatot, így szinte minden letisztult helyiségnek lehet tekintetet terelő darabja. MORROCAN szőnyegünket otthonod bármely pontjára elhelyezve garantált lesz a sikered. 

Egyszerre nyújt kellemes és fejedelmi érzést prémium minősége, harmónikus színei tekintetében. Ahogyan pedig minden Rug&Roll szőnyegünk, ezek a modern darabok is moshatók, easy clean bevonattal vannak ellátva és csúszásgátló réteggel rendelkeznek. 

moroccan bútorszövet

ROSE asztalterítők:

Minden Rug&Roll terítőre érvényes, hogy speciális anyaguknak köszönhetően nem gyűrődnek, színeik nem fakulnak, így teljes mértékben háziasszony barát darabnak minősülnek. A ROSE asztalterítők elérhetők barna-kék, valamint bézs-lila színkombinációban, melyek az őszi színkavalkádhoz remekük illeszkednek. 

Ezen darabok is 30C°-on gyönyörű tisztára moshatók, így rendkívül rövid időn belül újra szárazon az asztalra visszakerülhetnek. 

őszi stílusú asztalterítők