+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

A szőnyeg, mint esküvői dekoráció

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.04.26 07:54
A szőnyeg, mint esküvői dekoráció

Elérkeztünk az év legpezsgőbb időszakához, az esküvői szezonhoz, illetve lassan az ország is újra kinyitja kapuit. Ennek köszönhetően az a sok, elhalasztott esküvő is végre bepótolható, amik eddig csak szépen vártak a sorukra. 

Ha kerti- vagy nyílt helyszíni esküvőt szervezel és nem tudod, hogy pontosan mivel tűnhetnél ki a sok klisé közül, hoztunk neked egy remek ötletet. 

Közkedvelt kellékké vált az elmúlt években már a nyugati országokban az otthonos, baráti, kerti vagy szabadtéri esküvő, melynek exkluzív kellékei lehetnek az egyedi szőnyegek is. Ezáltal is növelve az otthonos és meleg hangulatot. Nem is beszélve arról, hogy a hajnalig tartó tánc is mennyivel komfortosabb a hölgyek számára egy puha szőnyegen, a magassarkú cipőket eldobva. :)

Kombináld az esküvői dekort kedvedre és használd ki a széles választékban megtalálható szín, minta és méret kombinációkat. Garantáltan elnyered a fejedelmi hatást és a vendégsereg is ódákat zeng majd a kreatív megoldásról. A szőnyegek aztán később felhasználhatók a lakás bármely pontján, hiszen egyszerűn tisztíthatóságuk, szennytaszító felületüknek köszönhetően nem fog látszódni rajta a nagy napod nyoma sem. 

Hoztunk hát neked pár inspirációt, amivel feldobhatod az esküvői dekorációt, legyen akár kerti parti vagy beltéri mulatság. S, ha a megjelenés mellett szeretnéd az örök életre szóló emlékeidet is legkreatívabb kezekbe adni, úgy meleg szívvel ajánljuk neked kedvenc fotósunkat: mARTon Photo

esküvői dekorációs szőnyeg

torta és esküvő

szövetválaszték