+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Szőnyeg a fürdőszobában

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.04.19 07:30
Szőnyeg a fürdőszobában

Ma már nem csupán funkcionálisan tartózkodunk a fürdőszobában, hanem akár a nap végi relaxáció helyszíne is lehet egy illatos, forró habfürdővel és pár gyertyával. Így már beláthatjuk, hogy ezen helyiséget is kényelmünk és ízlésünk alapján szükséges kialakítanunk, ahova már bizony nem illik egy praktikus habszivacs szőnyeg. 

A Rug&Roll szőnyegek egytől egyig szennytaszító felületkezelést követően kerülnek otthonodba, mely lehetővé teszi, hogy a nagyobb igénybevétel és a magasabb koszolódási lehetőséget is remekül állják. Ezen képességük miatt is ajánljuk akár a fürdőszobai felhasználásra, hiszen a legfröcskölösebb zuhanyzás sem fog ki rajta. Ráadásul a tisztításuk gyerekjáték, hiszen minden Rug&Roll szőnyeg gépben kímélő programon elkülönítve, maximum 30˚C-on vagy kézi mosással mosható.

Mosás után alaposan rázd le a vizet és száraz, egyenes felületen vagy akár felakasztva szárítsd meg, semmiképp se tekerd fel, vagy hajtsd össze, illetve kerüld a közvetlen napfényt is. 

Minden stílusú fürdőbe megtalálod a Ru&Roll szőnyeg választékban a megfelelő darabot, hiszen legyen akár letisztult vagy klasszikus a berendezés, nálunk már csak a képzelet szab határt. 

Méret tekintetében javasoljuk, hogy ne közvetlenül érintkezzen a fürdőkád, zuhanyzó falával, hagyj pár centit, valamint ha összefolyó található a fürdő padlóján, akkor ügyelj arra, hogy ne takard le a szőnyeggel. A csap előtti tökéletes távolság esetén figyelj arra, hogy olyan távolságba helyezd el, hogy a puha, selymes felülete a lábad alatt legyen. 

Kellemes érzést fog kelteni benne, akár a reggeli fogmosás során vagy a kádból kilépve. 

fürdőszobai szőnyeg

Természetesen a fürdőszobában is alkalmazhatod a szőnyeget térbeli játékra, akár összhangot teremthetsz vele, vagy hangsúlyossá is teheted a teret. Légy bátor és kreatív, hiszen a végeredmény magáért fog beszélni.