+36307436955 | hello@rugandroll.hu

RugBlog

Szőnyeg világtrendek és újdonságok

Rug&Roll
Rug&Roll
2021.10.12 08:28
Szőnyeg világtrendek és újdonságok

Szeretjük elemezni a világ trendeket és a saját képünkre formálni azt. Ennek köszönhető, hogy a Rug&Roll szőnyegek nem csupán trendik, de egyedi formában tükrözik az egyéniséget és a különleges formákat. 

Lássuk, hogy mik a 2021-es divatos szőnyeg különlegességek és ezek hogyan is köszönnek vissza a Rug&Roll darabokon. 

Természetes darabok

A lakberendezés egyik iránya jó pár éve már, hogy a természetes, föld színek irányába fordult és előnyben részesítette a bézs, barna, fehér árnyalatokat. Ezen naturális trendek nem csak a színekben, de az anyagokban is visszaköszöntek. Ez a trend elsősorban az otthon melegét és a megnyugvást üzeni. Rug&Roll termékeink között pedig számos képviselőjére rátalálsz, íme egy kis válogatás:

természetes stílusú szőnyegek

Klasszikus vonalak - modern kiegészítők

A kézműves termékek és a klasszikus vonalak mindig is közkedveltek voltak, hiszen a hagyományokat és az emlékeket idézte fel. Ezáltal mindig kicsit jobb a lelkünk, kedvünk. Ezen klasszikusokat vegyítve modern, letisztult elemekkel, mindig igazán különleges eredményeket érhetünk el. Ezek egyediséget, családi melegséget és remek összhangot teremtenek otthonunkba. 

klasszikus stílusú szőnyegek

Geometrikus alakzatok

A modern otthon kötelező eleme a geometikus, valamint absztrakt minták alkalmazása a lakás különböző pontjain. Hogy ne essünk semmiképp túlzásba ezekkel a formákkal, úgy tökéletes és közkedvelt választás lehet a minimalista stílus mellé geometrikus mintázatú szőnyeg elhelyezése a térben. 

geometrikus mintájú szőnyegek

Keleti mintázat

A kultúra, a design és a szőnyegek eredetének egyik kedvelt színtere a kelet. Az innen eredő minták, színek és technikák a mai napig igen keresett darabok. Kortól, anyagiaktól függetlenek. 

Szintén vegyíthető modern elemekkel vagy akár klasszikus kiegészítőkkel. Tekintsd meg a Rug&Roll keleti kínálatát is és inspirálódj. 


keleti mintájú szőnyegek

Vintage térhódítása

A vintage stílus már olyan régóta trendi, hogy évről-évre felkerül a toplistára. Szinte mindenhova illeszkedik, harmóniát teremtve a térben. Nem köti meg a mintákkal a felhasználási területeket, hanem beleolvad a környezetébe. 

vintage mintájú szőnyegek

A chevron minta örök

A chevron mintát mi sem tudtuk kihagyni választékunkból, hiszen egyszerűen elegáns hatás mellett, akár még a gyerekszobába is tökéletes választásnak bizonyul. Már csak a fantáziánk szab határt annak, hogy ezeket a játékos kis cikk-cakk vonalakat milyen környezetbe illesztjük. Mindenesetre a skandináv országokban is ez egy alap darab, szóval ha az IKEA-ból választjuk hozzá bútorainkat, akkor szuper végeredményt könyvelhetünk el. 

chevron