+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Dolgozószoba - Irodai szőnyeg

Az iroda vagy éppen a dolgozószoba berendezésekor fontos szempont a megfelelő szőnyeg kiválasztása, amely nemcsak jól mutat, de kellőképpen strapabíró, könnyen tisztítható és színtartós is. Irodai szőnyeg kategóriánkban azokat a termékeket gyűjtöttük össze, amelyeket bátran ajánlunk nagy igénybevételnek kitett irodai használatra is!

 


161termék
 

Irodai szőnyeg

Egyre többen igyekeznek az irodában egy kicsit barátságosabb hangulatot varázsolni, mert könnyedebb hangulatban nemcsak a tárgyalások mennek egyszerűbben, de a mindennapi munkavégzés is sokkal kellemesebb. Manapság szerencsére kezd elterjedni az a trend, hogy az irodának nem kell feltétlenül ridegnek és szinte színtelennek lennie. Nem szükséges, hogy egyenasztalok sorakozzanak egymás mellett vagy hogy az egyforma székek és fehér asztalok sorát csak a növényszerető kolléga által behozott kis szobanövények élénk színe törje meg.  Egy iroda valójában nagyon is lehet barátságos, kellemes környezet, ahol élvezet a munkavégzés és szívesen ülsz le az asztalodhoz. Az iroda berendezésekor annak hangulatát - mint ahogyan egy lakószoba esetében is – a falszín, a nagyobb bútorok és a nagyobb szőnyegek határozzák meg.

 

Könnyen tisztítható irodai szőnyeg


Az irodai szőnyeg megfelelő kiválasztása igen fontos, figyelembe véve, hogy ez alapvetően meg fogja határozni az iroda tisztántarthatóságát is. A nagyobb alapterületű irodákban rendszeresen takarító szolgálat végzi a takarítást, de nem mindegy, hogy erre takarításra milyen időközönként van szükség és a takarítószolgálat számára ez mekkora munkát jelent.  A nagyobb irodákban a szőnyeg a legnehezebben tisztántartható dolog és ha valóban tisztán akarjuk tudni az irodát, akkor viszonylag sűrűn van szükség alapos szőnyegtakarításra. A Rug & Roll szőnyegekkel ennek azonban nem kell szükségszerűen így lennie! A Rug & Roll irodai szőnyegek mindegyike ugyanis egy speciális, úgynevezett Aqua Clean szennytaszító réteggel van ellátva, amelynek köszönhetően a szennyeződések nem jutnak be a szőnyeg szálai közé. A szőnyegre cseppenő kávéfolt, vörösbor vagy éppen az irodában tartott szülinapi partin elejtett ételmaradványok, szószok nagyon könnyedén eltávolíthatóak a szőnyegről pusztán víz és egy nedves törlőkendő segítségével. Ráadásként a tisztításakor nem szükséges vegyszereket használni, elegendő a tiszta víz a foltok eltávolítására. A szőnyeg takarítása rendkívül egyszerű, mert a por, a poratkák, a szőrszálak és egyéb apró, szilárd szennyeződések is egy hagyományos porszívóval pillanatok alatt maradéktalanul feltakaríthatóak a szőnyegről. Hatalmas előny a Rug & Roll irodai szőnyegek esetében, hogy mosógépben moshatóak, így egy nagytakarítás esetén egyszerűen és gyorsan lehet a szőnyeget szinte újjá varázsolni egy mosással. A nagyméretű irodai szőnyegek ipari mosógépben moshatóak, így a közeli tisztítóba beadva gyorsan letudhatjuk a szőnyegtakarítást. :)

 

Irodai szőnyeg az otthonunkban


A világjárvány óta a home office igen elterjedt lett, így már idehaza is egyre több otthonban találkozhatunk dolgozószobával. A dolgozószoba berendezésének megtervezésekor érdemes alaposan odafigyelni a részletekre, hiszen a helyiség berendezése alapvetően befolyásolja majd a benne eltöltött munkaidő hangulatát. A dolgozószoba berendezése jellemzően olyan, mint egy teljesen átlagos iroda berendezése, de szeretjük mégis kissé otthonosabbra, kedvesebbre formálni. 

A dolgozószoba általában jóval kisebb, mint egy hagyományos iroda, így míg az irodákba a kifejezetten nagyméretű szőnyegeinket ajánljuk, a dolgozószobába sok esetben bőven elegendő egy futószőnyeg méretű irodai szőnyeg vagy egy közepes méretű szőnyegünk. 

Képeinkkel adunk néhány ötletet, hogy milyen irodába vagy dolgozószobába milyen stílusú szőnyeget javaslunk. Inspirálódhatsz képeink alapján és ha elakadsz a megfelelő szőnyeg kiválasztásában, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a döntés meghozatalában.

Az alábbi négy képen ugyanazt a dolgozószobát láthatod, de négy különböző szőnyeggel. A montázsokon jól látható, hogy ugyanazt a helyiséget teljesen különböző színű és mintájú szőnyeggel más-más stílusúvá varázsolhatod, más-más hangulatot eredményez. Így pusztán a szőnyeg kicserélésével változtathatod a dolgozószobát modern, természetközeli vagy éppen klasszikusabb stílusú helyiséggé.

irodai szőnyeg

szürke szőnyeg irodába

puha szőnyeg a dolgozószobában

modern szőnyeg a dolgozószoba berendezéséhez

Ugyanazzal a szőnyeggel pedig - képünkön a Sand modern bézs szőnyegünkkel - különböző bútorokkal berendezett irodahelyiség vagy éppen dolgozószoba teljesen másképpen fest, így nemcsak a szőnyegek színével, de a fal színeivel és a bútorok stílusával is bátran játszhatunk:

bézs szőnyeg az irodahelyiségben

bézs szőnyeg az irodában középen

Vintage szőnyegeinket különböző színben is megtalálhatod, így jól tudod használni akár klasszikus, akár kicsit romantikusabb stílusban berendezett dolgozószobában is:

vintage szőnyegünk egy nagyobb dolgozószobában

vintage irodai szőnyegünk egy kisebb dolgozószobában

Mindig jusson eszedbe: a dolgozószoba azért van, hogy oda csendben el tudj vonulni és eredményesen végezhesd a munkád. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a munkával eltöltött időt is kellemesen éld meg, igyekezz hát a dolgozószobádat ne pusztán a legfrissebb trendek, hanem inkább a saját ízlésednek megfelelően berendezni. :)

Ha bármilyen kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el bemutatótermünkbe személyesen és segítünk kiválasztani a számodra ideális szőnyeget!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
18 200 Ft - 568 000 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat