+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Gyerekszoba szőnyeg

A gyerekszobák központi felülete a szőnyeg, amin igazán bámulatos építmények születhetnek vagy a gyermeki fantáziával akár forró lávává válthatnak. Ezért is kiemelten fontos a megfelelő szín, minta és felület megválasztása. Legyen akár kisebb gyerkőc vagy már könyveket olvasó kamasz, a Rug&Roll szennytaszító felületkezelésének köszönhetően az apró balesetek sem okoznak kellemetlen perceket, hiszen egy laza mozdulattal letörölhetők. A makacs foltok esetén pedig mosógépben tisztíthatók szőnyegeink mindegyike.


48termék
 

Gyerekszoba szőnyeg – a kényelmes és stílusos gyerekszobáért

A gyerekszobai szőnyeg kiválasztása legalább akkora feladat, mint a tökéletes babaszobai bútorok beszerzése. A gyerekszobábai szőnyeg a többi helyiségben lerakott szőnyeggel ellentétben sokkal több kritériumnak kell, hogy megfeleljen. A Rug & Roll kínálatában olyan szőnyegeket találsz, amelyek mindegyike tökéletesen megfelel a gyerekszobába.


Vegyszermentes termékek

Minden szőnyegünk OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, amely garancia arra, hogy termékeink veszélyes és vegyi anyagoktól mentesek. Így biztonságosan használhatóak gyerekszobában is, mert semmilyen, az egészségre káros anyagot nem tartalmaznak.  Ez egy igen fontos jellemzője szőnyegeinknek, különösképpen, ha a gyermekszoba berendezését tervezzük, hiszen nem mindegy, hogy milyen tárgyakkal vesszük körbe a gyermekünket, milyen közegben tölti a napjait, milyen tárgyakkal érintkezve játszik.

oeko-tex tanusítvány


Harc a porallergia ellen

Hatalmas előny, hogy szőnyegeink felülete egy speciális védőréteggel van bevonva, amely teljes mértékben megakadályozza a szennyeződések bejutását a szőnyegek szálai közé, a mélyebb rétegekbe. Így minden szőnyegünk antiallergén, mert a védőrétegnek köszönhetően a por és vele együtt a poratkák megtapadnak a szőnyeg ekfelületén és porszívóval egyszerűen, gyorsan és hatékonyan eltávolíthatóak róla. Ezzel szemben a hagyományos szőnyegek a port magukba szívják és porszívózás és gondos szőnyegtisztítás ellenére is folyamatosan harcolnunk kell a poratkákkal. Ez abban az esetben különösen fontos, ha gyermekünk porallergiás vagy fogékony a porallergiára, így megelőzhetjük annak kialakulását vagy a már kialakult allergia esetében nagyban csökkenthetjük az allergia tüneteit.  


Házi kedvencek és a gyermek

Házi kedvenceink sokszor együtt játszanak a gyermekeinkkel, azonban a kis kedvencek lehulló szőre sok problémát jelent a gyermekszoba takarításakor. A speciális védőrétegnek köszönhetően ugyanúgy, ahogyan a por és a poratka, a házikedvencek szőre sem tud a szőnyeg szálai közé bejutni, így a szőnyegről a szőrszálak könnyedén eltávolíthatóak akár porszívó, akár egy kis kefe segítségével.

gyerekek kutyával a szőnyegen a gyerekszobában

Szennytaszító réteg

A speciális védőréteg nem csupán a por és a poratka elleni védelmet szolgálja. Az úgynevezett AquaClean szennytaszító réteg azt is megakadályozza, hogy a legkülönfélébb szennyeződések bejussanak a szőnyeg mélyebb rétegeibe, így a gyermekszoba szőnyegét rendkívül könnyen és gyorsan takaríthatod. A rácsöppenő zsírfolt, kisebb zsírkrétanyomok, csokoládéfolt, kiömlött üdítő és számos szennyeződés vegyszerek használata nélkül, csupán víz segítségével tisztántartható. A keletkezett foltra önts egy kevés tiszta vizet és egy nedves szivaccsal körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot! Így a gyermekszoba szőnyege pillanatok alatt újra tisztává varázsolható és gyermeked már folytathatja is az önfeledt játékot!

Anyuka barát szőnyegek

Az édesanyák gyakran tapasztalják, hogy a gyermeknevelés, a napi munka és a házimunka összeegyeztetése nem kis kihívást jelent számukra, ha szeretnének mindent kézben tartani és az otthonukat is mindig rendben tudni. A Rug & Roll szőnyegek takarítása szerencsére nem okoz különösebb fejfájást, mert nemcsak hagyományos porszívóval, de akár robotporszívóval is takaríthatóak, így megkönnyítve a házimunkát. A robotporszívó nem akad fel a szőnyeg széleiben, gond nélkül végigtakarítja azt pillanatok alatt. A védőrétegnek köszönhetően a robotporszívó is könnyedén elbánik a felületi szennyeződésekkel, így a szőnyeg gyorsan és egyszerűen takarítható. A Rug & Roll szőnyegei ráadásként mosógépben moshatóak, a kisebb szőnyegek 30 °C fokon, otthoni mosógépben, a nagyobb méretű szőnyegek ipari mosógépben moshatók. Mosás után szőnyegeink kifejezetten gyorsan száradnak, így nem kell napokat várni, míg újra használatba vehetjük.

Szőnyeg tisztítása szintetikus vegyszerek nélkül egyszerűen nedves ruhával könnyedén lehetséges, de mosógéppel is mosható a szőnyeg.

A biztonságos játékért

Minden Rug & Roll szőnyeg hátoldala egy vékony szilikongumi réteggel van bevonva, amelynek köszönhetően a szőnyeget a helyére téve nem mozdul el, nem csúszik, így a játék sokkal biztonságosabb rajta, mint a hagyományos szőnyegeken. A szilikonréteg megléte ellenére a szőnyeg tapintása nem kemény, nem rideg, hanem kifejezetten puha, kellemes tapintású.  A szőnyeg gyakorlatilag szigetelőrétegként is funkcionál, így télen a gyermeked bátran leülhet a padlóra játszani a szőnyegre akkor is, ha otthonodban nem padlófűtés biztosítja a meleget.

Padlófűtés álló

Padlófűtés esetén is bátran használható a Rug & Roll gyerekszoba szőnyeg bármelyike, mert jól bírja a padlófűtést, nem párásodik be és nem is melegszik fel túlzottan a szőnyeg hátoldala. Így a padlófűtéssel ellátott gyermekszoba padlóját is kényelmessé és puhává teszi.

gyerekszoba szőnyeg, amin egy gyermek és az anyukája játszanak

Stapabíró, színtartós

Minden szőnyegünk magas kopásállósággal és magas színtartóssággal rndelkezik, így gyermeked bátran játszhat rajta, a keletkezett foltok és azok takarítása nem tudja tönkretenni a szőnyeget, az sokáig újszerű marad és nincs szükség arra, hogy 1-2 évente szőnyeget cserélj.

Stílusos gyerekszoba berendezése

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a gyermekszoba tervezésekor és berendezésekor nemcsak a biztonsági szempontok, de az esztétikum is. Gyerekszoba szőnyeg kategóriánkban különböző stílusú és méretű szőnyegeket találsz, amelyeket egyaránt elhelyezhetsz egy modern, letisztult stílusban berendezett gyerekszoba padlóján, mint egy vidám színvilágú vagy egy tematikusan berendezett gyerekszobában.
 

szőnyeg a gyerekszobában kislányoknak

 

gyerekszobaszőnyeg lányos és fiús szobákba is

 vidám gyerekszoba és a hozzá passzoló szőnyeggel

 

Ha elakadtál a szőnyegválasztásban vagy kérdéseid merültek fel, bátran keress minket elérhetőségünk egyikén!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
19 700 Ft - 204 000 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat