+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Előszoba szőnyeg

Egy lakás belső tereinek hangulata meghatározza a benne élők hangulatát is, így fontos, hogy otthonod a saját ízlésvilágodat tükrözze és olyan lakberendezési kiegészítőket válassz, amelyek valóban passzolnak hozzád. A szőnyeg az egyik leghangsúlyosabb kiegészítő egy helyiségben, éppen ezért fontos, hogy ne csak stílusos és minőségi darabot válassz, hanem olyat, amely minden igényedet kielégíti. A napi használatú szőnyeg lehetőség szerint legyen strapabíró, színtartós, csúszásgátló, magas minőséggel bíró és tökéletesen passzoljon otthonodba! A Rug & Roll előszoba szőnyeg kategóriájában is kizárólag olyan szőnyegeket találsz, amelyek minden elvárásnak maximálisan megfelelnek, ráadásként a speciális EasyClean felületkezelés megakadályozza a szennyeződés bejutását a szőnyeg szálainak közé, így hosszú időn át, könnyedén tisztán tarthatóak. 


24termék
 

Előszoba szőnyeg a legkisebb helyiség kényelméért


 

A Rug & Roll webshopjában található előszoba szőnyeg alkategóriánkba olyan minőségi szőnyegeket válogattunk össze számodra, amelyeket kifejezetten előszobákba vagy keskeny folyosókra ajánlunk. Előszoba szőnyegeink méretei alapvetően a következők: 80cm x 150cm, 80cm x 200cm vagy 80cm x 300cm. Előszoba szőnyegeink igen széles szín-, és stílusválasztékban állnak rendelkezésedre, bármely lakberendezési stílust is kedveld, nálunk megtalálod a hozzád és otthonodhoz illő tökéletes szőnyeget. Ráadásként szőnyegeink többségére igaz az, hogy különböző méretben megvásárolhatod, tehát az előszobába gondosan kiválasztott szőnyeg mellé akár ugyanolyan színvilágú és stílusú szőnyeget illeszthetsz a hallba, a nappaliba vagy éppen az étkezőasztal alá.

 

Milyen stílusú előszoba szőnyeget válassz?

 

A szőnyeg stílusának megválasztásakor nem kizárólag annak színvilága és mintája alapján érdemes dönteni. Kiválasztásnál mindig figyelembe kell venni a lakás hangulatát, ahová a szőnyeget szánjuk, mert a szőnyeg önmagában sokszor egészen másképp fest, mint a helyére illesztve. Próbáld elképzelni a szőnyeget az új helyén, a helyiségben már meglévő vagy a helyiségbe tervezett lakberendezési kiegészítőkkel, tárgyakkal, kisebb és nagyobb bútorokkal együttesen. Fontos a megfelelő összhang, hiszen a helyiség hangulatát nem egy-egy tárgy vagy kiegészítő határozza meg, hanem mindezek összessége.

 

Az alábbiakban adunk néhány tippet, amelyek segítségedre lehetnek a megfelelő előszoba szőnyeg kiválasztásakor:

Sötétebb színvilágú szőnyeget kifejezetten fényes előszobákba vagy nappalikba válassz, mert a túlságosan kevés fény és a sötét szőnyeg nem megfelelő összhatást eredményezhet. A képen látható, népszerű, mély színvilágú szőnyegeink tökéletesen passzolnak egy világos falakkal határolt, fényben úszó előszobába vagy éppen egy nagyobb méretű hallból térelválasztókkal elkülönített belépő helyiségbe:

 

előszoba szőnyeg világosabb helyiségekbe


Az alábbi fotómontázson látható szőnyegeinket már bátran merjük ajánlani kissé sötétebb, kevesebb fénnyel rendelkező helyiségekbe is, mert önmagukban is meglehetősen feldobják a pici helyiségek hangulatát. Kellemes, figyelemfelkeltő, ugyanakkor nem hivalkodó mintázatukkal bármely kisebb helyiség üde színfoltjai lehetnek. Színviláguknak köszönhetően gyakorlatilag igen széles színskálán mozognak azok a lakberendezési kiegészítők, amelyek ezen szőnyegeink mellett megállják a helyüket. Egy fenyő színű komód, egy ezüst kulcstartó tálca vagy a vagányabb otthonokban egy mustársárga padlóváza is igen jól mutat az alábbi szőnyegek mellett:

 

világos, mintás szőnyegek előszobába

 

Mostanában igen közkedveltek vásárlóink körében a vintage vagy a romantikus stílusra hajazó, apró finom mintás szőnyegeink, amelyek visszafogott megjelenésükkel kifejezetten jól illeszkednek nemcsak a romantikus stílus kedvelőinek otthonába, de akár a manapság igen népszerű boho vagy country lakberendezési stílusjegyekkel jellemző lakásokba is. Perzsamintás szőnyegeink azonban nemcsak a trendi otthonokban mutatnak jól, hanem a ma ismét virágkorát élő klasszikus stílusú otthonok remek kiegészítői is lehetnek:

 

vintage stílusú szőnyegek bármely helyiségbe


A modernebb, letisztultabb formák szerelmeseinek pedig nagy szeretettel ajánljuk marokkói mintás szőnyegeinket, amelyek mind a széles körben elterjedt modern stílusirányzatoknak, mind a klasszikus vonásokkal rendelkező otthonoknak üde színfoltjai lehetnek:

 

marokkói mintás szőnyegek széles választéka a Rug & Roll webshopjában

 

Az előszoba szőnyeg választásakor ne feledd, hogy szőnyegeink a színvilágukon és mintázatukon kívül egyéb különleges tulajdonságokkal is bírnak, amelyek méltán teszik népszerűvé termékeinket!


A kiemelkedő tulajdonságok, a teljesség igénye nélkül:

  • minden szőnyegünk igazán kellemes, puha tapintással bír
  • szőnyegeink felülete speciális AquaClean technológiával felületkezelt, amely megakadályozza a szennyeződés bejutását a szőnyeg szálai közé, így szőnyegeink rendkívül egyszerűen és könnyedén tisztántarthatóak csupán víz segítségével, vegyszerek használata nélkül
  • minden szőnyegünk magas kopásállósággal rendelkezik és sznítratós, nem fakul, nem kopik idő előtt
  • a rojtok tetszés szerint könnyedén eltávolíthatóak, így a szőnyeg stílusát még inkább a saját ízlésedre formálhatod
  • minden szőnyegünk OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szőnyegeink mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól

Ha kérdésed van termékeinkkel kapcsoltban vagy elakadtál a választásban, bátran vedd fel velünk a kapcsoltot elérhetőségeink egyikén!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
18 200 Ft - 49 700 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat