+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Hálószoba szőnyeg

A hálószoba berendezésekor az ágy körüli területre mindig nagy fókusz esik, hiszen ki ne szeretné kényelmes, pihentető környezetben álomra hajtani a fejét. Hálószoba szőnyegek kategóriánkba olyan temrékeket gyűjtöttünk össze a számodra, amelyeket bátran ajánlunk a hálószobák kényelmes berendezése mellé!


175termék

Hálószoba szőnyeg 

A hálószoba berendezése és hangulata nagyban meghatározza az esti pihenés előtti ellazulást, a hosszú nap utáni fáradalmak kipihenéséhez fontos, hogy számunkra megfelelő hangulatban tudjunk kikapcsolni és felkészülni az esti alvásra.


Milyen a jó hálószoba berendezése?

Minden hálószoba a benne élők hangulatához kell, hogy igazodjon. Általános érvényű, hogy a hálószobában érdemes mindig olyan színeket használni, ami számunkra nyugalmat áraszt, segít ellazulni, kellemes, meleg-érzetet kelt bennünk. Ettől függetlenül természetesen lehet találkozni olyan színekben és stílusban berendezett hálószobával, ami kifejezetten rikító és nagyon erős vonalvezetésű bútorokat használ, de mint említettük, alapvetően érdemes törekedni a visszafogottabb színvilágra. Bútorok tekintetében a hálószobát nem érdemes túlzsúfolni, mert az ágyban fekve fölénk tornyosulnak a nagyobb bútorok, ami sokunk számára nyomasztó hatást kelthet. A bútorok mellett mindig nagy kérdés a megfelelő szőnyeg megválasztása is.

Mi igyekszünk Neked segíteni a megfelelő darab kiválasztásában, éppen ezért hálószoba szőnyeg kategóriánkban  kifejezetten olyan szőnyegeket találsz, amelyeket bátran ajánlunk különböző méretű és különböző stílusban berendezett hálószobákba is.Minden hálószoba szőnyeg, amelyet a Rug & Roll webshopjában találsz, olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a:


- moshatóság

Bizony, minden hálószoba szőnyegünk mosógépben mosható! A kisebb méretűek gond nélkül beférnek az otthoni, háztartási mosógépekbe, míg a nagyobb méretű szőnyegeink ipari mosógépben moshatóak. Így például a tavaszi nagytakarítás alkalmával nem kell a szőnyegsikálással bajlódni, hiszen egy gyors mosással a szőnyeg újjá varázsolható, rendkívül gyors száradásának köszönhetően pedig rövid időn belül újra leteríthető a helyére, így nem kell sokáig a csupasz padlón mászkálnunk.


- Aqua Clean szennytaszító bevonat

Minden egyes hálószoba szőnyegünk Aqua Clean szennytaszító bevonattal rendelkezik, amely meggátolja a szennyeződések bejutását a szőnyeg szálai közé. Ennek köszönhetően a szőnyegre cseppent olajfolt, kávéfolt, vörösbor vagy bármilyen szósz pillanatok alatt, csupán tiszta víz és egy nedves törlőkendő segítségével eltávolítható. Így szőnyeged mindig tisztán ragyoghat és a váratlanul betoppanó vendégeket is mindig tiszta lakásban fogadhatod.


- magas kopásállóság

Hálószoba szőnyegeink magas kopásállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem fognak idő előtt megkopni, nem vékonyodik el a szőnyeg szövete, nem lesz egy idő után a szőnyeg széle már-már áttetsző a textil kopása miatt és igen sokáig megőrzi tartását illetve vastagságát minden hálószoba szőnyeg.


- antiallergén felület

Minden szőnyegünk, amelyet hálószobába ajánlunk, antiallergén felületű. A már korábban említett Aqua Clean szennytasztító bevonat a szőnyeget antiallergénné is teszi, mert a szőrszálakat és a port, poratkát sem engedi a szőnyeg mélyebb rétegeibe jutni, így azok egy egyszerű porszívóval nagyon gyorsan és teljes mértékben eltávolíthatóak a szőnyeg felületéről. Így végre a porallergiások is bátran használhatnak szőnyeget a hálószobába anélkül, hogy állandóan tüsszögniük kelljen a szőnyeg szálai közé leülepedett és odatapadt portól.


- színtartósság

A Rug & Roll szőnyegei maximálisan színtartósak, ami garantálja, hogy a kedvenc Rug & Roll szőnyeged igen sokáig megőrzi eredeti színét, nem fakul, nem kopik, nem megy tönkre idő előtt. Így a szőnyeget sokáig használhatod újként, a többszöri mosás hatására sem fogja engedi a színét és nem fog megkopni.

Ezeken kívül természetesen még sok más különleges tulajdonság is jellemzi szőnyegeinket, ha szeretnéd ezeknek az előnyét élvezni, válaszd ki kedvenc Rug & Roll szőnyeged, amely igazán jó szolgálatot tesz majd hálószobádban!

 

Az alábbiakban mutatunk neked néhány ötletet, amelyekből inspirálódhatsz és megtalálhatod a hálószobádhoz leginkább passzoló hálószoba szőnyegünket:

 

Mosaic Blue geometrikus mintás szőnyegünket bátran ajánljuk merészebb, de kellemes színek mellé, ha egy kis vidámságot szeretnél becsempészni a hálószobádba:

Blur modern szőnyegünk, ahogyan a neve is sugallja, letisztultabb, kevesebb színeket használó terekbe javasolt:

Chic rusty fantázianevű szőnyegünk igen jól passzol a pasztell színekhez, de a fehér színtónusú hálószobákban is remekül mutat, ahogy azt az alábbi montázs szemlélteti:

Karo black nevet viselő darabunk egyaránt tökéletesen passzol modernebb formavilágú bútorokkal berendezett helyiségekbe, de tökéletesen megállja a helyét egy kissé rusztikusabb stílusú enteriőrben is:

Vintage stílusú szőnyegeink pedig különböző színekben kaphatóak, amelyekkel így könnyedén játszhatunk a hálószoba berendezésének tervezésekor. Kifinomult mintájának és egységes színének köszönhetően nagyon jól variálható pasztellszínű hálószobákba:

 

Ha bármilyen kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el bemutatótermünkbe személyesen és segítünk kiválasztani a számodra ideális szőnyeget!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
29 400 Ft - 568 000 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat