+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Modern szőnyegek

Aki kedveli a modern és letisztult megjelenést és otthona is ezt a trendet követi, annak tökéletes választás lehet a Chevron-mintázatú, a skandináv csíkozású, vagy akár az Op-art hatású szőnyegeink egyike. A merészebbeknek bátran ajánljuk marokkói mintázatú szőnyegeket és a geometrikus formákat, melyekkel játékosságot csempészhetnek az elegáns helyiségekbe is.

Modern szőnyegek

Modern szőnyegek kategóriánkban absztrakt és manapság igen divatos geometrikus mintázatú szőnyegeket találsz. Modern mintázatú szőnyegeink tökéletesen passzolnak különböző lakberendezési stílusban berendezett lakások nappalijába, hálószobájába, konyhájába, de akár még a fürdőszobába is!

Absztrakt mintás szőnyegeink mindegyike leginkább egy valódi festményre hajaz kifinomult stílusával és igényes színkombinációjával. Megtalálhatod köztük kedvenc szőnyegedet akkor is, ha egy világos nappali hangsúlyos, színátmenetes darabját keresed, de egy klasszikus stílusban berendezett lakás ékes eleme is lehet bármely sötétebb színvilágú vagy kopottas hatású darabunk. Ha a modern stílusban megkomponált festmények rabja vagy, imádni fogod a hasonló formavilágban megalkotott szőnyegeinket, amelyek némelyike merész színvilágával azonnal a lakás fókuszpontjába kerül.

különböző mintájú modern szőnyegek a Rug & Roll webshop kínálatában és bemutatótermünkben


Ezüstös hatású szőnyeget keresel otthonodba? Nálunk azt is megtalálod! Modern Art Silver és Modern Art Menta szőnyegeink méltán népszerűek könnyed színvilágukkal, és puha, bársonyos tapintású felületükkel, amellyel pillanatok alatt igazán kényelmes, meleg és otthonos hangulatot varázsolhatsz bármely helyiségbe. Modern Art Ruby szőnyegkollekciónkat kék-vörös színkombinációjával a kifejezetten erős egyéniségeknek ajánljuk, merész színhasználatú otthonokba. Hasonlóképpen Blur szőnyegkollekciónkat olyanok otthonába ajánljuk jó szívvel, akik az erősebb színeket kedvelik és szívesen játszanak a kék-arany erősebb árnyalataival is. 

Geometrikus mintával festett modern szőnyegek között igazán előkelő helyet foglalnak el marokkói mintás termékeink. Manapság egyre trendibb szőnyegekkel dekoráljuk otthonainkat, ezek között méltán népszerű a közkedvelt marokkói minta, amely minden stílushoz kellőképpen igazodik, de leginkább a világos falakkal körülvett lakásokban tud igazán érvényesülni. Mozaik mintás szőnyegeinket a vintage és a romantikus stílus kedvelőinek ajánljuk, akik a lakás kiegészítőinek aprólékos megtervezése után úgy érzik, nem találnak stílusban igazán a berendezéshez passzoló szőnyeget. Ezek a szőnyegek ugyanakkor impozánsan mutatnak egy sötétebb színeket használó helyiségben is, akár egy gótikusra hajazó, díszesen dekorált helyiségben vagy éppen egy modernebb, letisztult formákat követő otthonban is.

 

geometrikus mintájú szőnyegünk bármely nappali éke lehet

 

A skandináv lakberendezés stílus rajongóinak jó szívvel ajánljuk Skandinav kollekciónkat, meleg otthonos színű, csíkos formavilágú szőnyegeinkkel, amelyek szuperül mutatnak a kifejezetten északi népek stílusában berendezett lakásokban. 

Modern szőnyegek kollekcióink közül a hagyományosabb, melegebb színvilág kedvelőinek a bézs-barna árnyalatokban készített szőnyegeinket javasoljuk, de a színek megválasztásakor érdemes arra is törekedni, hogy a lakás helyisége összességében ne legyen túl sötét. A szőnyeg méretének köszönhetően mindig hangsúlyos szerepet kap a lakásban, de az azt körülvevő tárgyak színe és formája, valamint a megvilágítás minősége és erőssége is befolyásolja az összhatást, nem beszélve a falak magasságáról és színéről.

barna és bézs színkombinációjú termékeinket kifejezetten klasszikus stílusú lakásokhoz ajánljuk

 

Miért érdemes a Rug & Roll modern szőnyegeit választani?

Mert

 • rendkívül kellemes, puha tapintásúak
 • robotporszívóval is könnyedén takaríthatóak, nem akad fel a szőnyeg szélén a robotporszívó
 • padlófűtéshez is ideális választás
 • magas kopásállósággal rendelkeznek
 • széles minta-, és méretválasztékban kaphatóak
 • színtartósak
 • igazán trendi, dizájnos és klasszikus stílusban is kaphatóak
 • a rojtok tetszés szerint könnyedén eltávolíthatóak
 • vékony, strapabíró kialakításuknak köszönhetően bútorok lába alá is fektethető
 • rétegeinek köszönhetően igen jól szigetel
 • minden szőnyegünk OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szőnyegeink mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól

Ráadásul ha évszaknak megfelelően szeretnéd frissíteni az otthonod színeit, a szőnyegek könnyen összetekerhetőek és akár az ágyneműtartóban vagy a tároló kis zugában is elférnek könnyen kezelhető vékony tekercsként.

modern szőnyegválasztékunkban mindenki megtalálja a saját stílusához illő terméket, bemutatótermünkben segítséget adunk a szőnyegválasztáshoz