+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Nappali szőnyeg

Nappali szőnyeg kategóriánkba olyan szőnyegeket gyűjtöttünk össze számodra, amelyek különböző stílusúak és kifejezetten nagy méretűek, hogy bármely stílusirányzatban is rendezed be a nappalidat, megtalálhasd hozzá a tökéletes szőnyeget.


149termék

Nappali szőnyeg

A nappali a lakás központi helyisége, éppen ezért rendszerint nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő hangulat kialakítására és a berendezésre, lakberendezési kiegészítők összhangjára.


Szőnyeg méreteink nagyobb helyiségekbe

A nappaliba ajánlott szőnyegeink jellemzően két méretben kaphatóak: az L-es méret 160cm x 230cm-es, míg az XL-es méretű termékeink 200cm x 300cm-es méretben kaphatóak. Amennyiben egységes stílusban, valóban összhangban szeretnéd berendezni otthonod, úgy ezen nagyméretű szőnyegeink többségének a kisebb, futószőnyeg méretű változatát is megvásárolhatod webshopunkban vagy bemutatótermünkben. Így igazán egységes összhatást érhetsz el szőnyegeink segítségével.


Nappali stílusok

Rendezd be otthonod bármely stílusirányzatban, nálunk megtalálod hozzá a megfelelő szőnyeget!

Legyen szó modern, letisztult stílusról, szürke árnyalatú nappali szőnyegeink ideálisak a dekoráláshoz:

 szürke szőnyegek széles választéka a nappaliba

A vintage vagy éppen az eklektikus stílushoz is megtalálhatod nálunk a kedvenc darabodat:

eklektikus stílusú nappali szőnyeggel

Mélyebb színvilágú szőnyegeink pedig szuper jól passzolnak akár a klasszikus stílusban berendezett otthonok helyiségeibe, akár egy kissé luxus hatású, arany színű kiegészítőkkel kombinált nappaliba is:

bordó nappali szőnyeg

A kék szín szerelmesei is megtalálhatják nálunk a tökéletes darabot:

nappali a kék árnyalataival és a hozzá passzoló szőnyegekkel

 Azoknak, akik inkább a világosabb tónusokat kedvelik és a természetes hatású kiegészítőkre esküsznek, bátran ajánljuk barna-bézs színekben kapható, finom mintázatú szőnyegeinket:

boho stílusú nappali szőnyeggel

  

Mosható szőnyeg nappaliba?

Mivel a nappali abszolút központi helyiséget képez otthonunkban, így sajnos a mindennapos használatnak köszönhetően ez a leginkább tisztántartandó helyiségünk a konyha és a fürdőszoba mellett. A bútorok törölgetése, a padló porszívózása sokszor elegendő, de gyakori problémát szokott okozni a szőnyeg tisztítása. Hiszen napi teendőink mellett nem tehetjük meg azt, hogy rendszeresen súroljuk vagy tisztítsuk szőnyegünket, figyelembe véve, hogy ez általában egy kifejezetten időigényes folyamat.

De nem így a Rug & Roll szőnyegek esetében! Szőnyegeink egytől-egyig mosógépben mosható darabok, így a nagytakarítás, de akár egy kisebb, vendégvárást megelőző takarítás esetén is nagyon könnyű dolgunk van a szőnyegünk tisztításakor. A nappaliba való, mosható szőnyeg mindegyikére igaz, hogy gyorsan szárad, így a szárítással nem kell bajlódni, télen akár a padlófűtés köré terítve is gyorsan, gyűrődésmentesen tudjuk szárítani. A kisebb, L-es méretű szőnyegek vékonyabb változatait otthoni mosógépben is moshatjuk, az XL-es méretű szőnyegeink viszont méretükből adódóan jellemzően nem férnek el a háztartási mosógépekben, ipari mosógépekben azonban gond nélkül moshatóak.


Szőnyegtisztítás vegyszerek nélkül

Ráadásként nappali szőnyegeink mindegyike, mint minden más szőnyegünk nemcsak mosható, de egy speciális szennytaszító rétegnek köszönhetően rendkívül könnyedén tisztítható is. A leheletvékony, mégis nagyon hatékony szennytaszító réteg a szőnyeg teljes felületét fedi és meggátolja a szennyeződések és a szőnyegre cseppenő foltok behatolását a szálak közé. Így az olyan szennyeződések, mint a kávéfolt, a vörösbor, különféle szószok, vagy éppen a zsír és olajfolt, nem ivódnak be a szőnyeg mélyebb rétegeibe, hanem megtapadnak annak felületén és egy nedves rongy vagy nedves törlőkendő segítségével pár perc alatt maradéktalanul eltüntethető. A kisgyermekes háztartásokban különösen fontos, hogy vegyszermentesen tudjunk takarítani. A Rug & Roll szőnyegek valóban tiszta víz segítségével tisztíthatóak és semmilyen vegyszer, kemikália nem szükséges tisztántartásukhoz!

 

Szőnyeg tisztítása mosógépben

Ha mindez nem lenne elég, az Aqua Clean speciális rétegnek köszönhetően szőnyegeink antiallergének is, a speciális bevonat a port és a poratkát sem engedi a szőnyeg mélyebb rétegeibe jutni és egy porszívó segítségével a szőnyeg felületén a por teljes mértékben, maradéktalanul eltávolítható! Így végre a porallergiások is fellélegezhetnek és nem kell állandóan gyötrődniük a lakásban, ha nagyobb méretű szőnyeget szeretnének leteríteni.

Felejtsd el a szőnyeg súrolását és az órákig tartó szárítgatását a teraszon! Válaszd a Rug & Roll szőnyegek egyikét és tapasztald meg személyesen a szuperkönnyű tisztíthatóságát!

Ha bármilyen kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el bemutatótermünkbe személyesen és segítünk kiválasztani a számodra ideális szőnyeget!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
29 400 Ft - 568 000 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat