+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Bézs, barna szőnyeg

Ebben a kategóriánkban megtalálod bézs és barna árnyalatú szőnyegeinket, amelyeket bátran ajánlunk otthonod kellemes, harmonikus hangulatának megteremtéséhez. A bézs, a barna és ezek színárnyalatai a természet meleg, földszínei közé tartoznak: barátságos, otthonos légkört teremtenek, mégis elegáns és letisztult hatást keltenek bármilyen helyiségben. Válaszd ki kedvenc szőnyeged és vigyél harmóniát otthonodba!

 

 


72termék

Barna bézs szőnyeg a lakásban

 

A barna és a bézs színek harmóniát, nyugalmat és békét árasztanak. Természetes hatást keltenek, nem véletlen, hogy a természetes anyagok kedvelői igen gyakran választanak ilyen színű lakberendezési kiegészítőket. A barna és a bézs színek árnyalatai igen jól illenek a fehér falakkal határolt, letisztult stílusú lakásokba, de a természetes anyagokat használó enteriőrbe is. Itt is igaz, hogy a színek használatát nem szabad túlzásba vinni: egy kevés mélybarna a bézs árnyalataival kombinálva nyugodt hangulatot teremt, de a túlzásba vitt barna színű kiegészítőkkel könnyen eshetünk abba a hibába, hogy a berendezett helyiség sötét és nyomasztó hatást kelt. Nagy előnye mind a barna, mind a bézs színű szőnyegeinknek, hogy igen változatos stílusú otthonokba is beilleszthetők.

A barna bézs szőnyegeink kategóriában kimondottan azokat a szőnyegeinket találod, amelyek ezen természetes színekben készültek.


Barna bézs szőnyegeink stílusa

Szőnyegeink ezen kategóriánkban is többféle stílust képviselnek. Fotómontázsainkon adunk néhány tippet, hogy inspirálódhass otthonod berendezésekor vagy annak újratervezésekor:

Vintage Sand fantázianevű szőnyegünk a nevéhez hűen apró, kifinomult vintage mintájának köszönhetően tökéletesen alkalmas romantikus stílusban berendezett helyiségekbe, kellemes színével jól illik a fehér, bézs, barna de akár a visszafogottabb pasztell árnyalatokhoz is. Fotómontázsunkon egy halvány barack, fa és fehér kiegészítőkkel berendezett szobához illesztettük Vintage Sand szőnyegünket és jól látható módon a két szín képes összhangot teremteni és kellemes, megnyugtató hatást kelteni.

barna bézs szőnyeg a nappaliban

Pearl White és Moroccan Silver darabjainkban a közös pont, hogy mindkettő tökéletesen illik modern stílusú lakásokba, így akár szürkével, bézs színnel vagy egy kis arannyal kombinálva igazán impozáns hatást kelthetünk. Nagyobb alapterületű nappalikban vagy hallokban kifejezetten figyelemfelkeltő, mutatós darabok lehetnek, amelyek köré könnyedén találhatunk színben és stílusban passzoló lakberendezési kiegészítőket, kisebb bútorokat.

 

modern nappali barna szőnyeggel

ezüst szőnyegünk egy stílusos lakásban

 

Boho stílusú otthonokba rendkívül jól passzolnak barna bézs szőnyegeink, a fotómontázsunkon látható absztrakt mintás Sand Modern szőnyegünk nagy népszerűségnek örvend, egyszerű, mégis letisztult mintázatának és színének köszönhetően. Spirit Caramel perzsamintás barna szőnyegünk rendkívül sűrű szövésének köszönhetően nagyon strapabíró darab, puha tapintású és kiválóan illik a természetes anyagokból készült lakberendezési kiegészítők mellé. Mélybarna színének és finom, fekete mintájának köszönhetően nagyon szeretik a boho stílusú otthonok kiegészítőjeként, de akár retro stílusú, egyszerű vonalvezetésű bútorok mellett is kiválóan megállja a helyét.

 

boho stílusú lakás hozzáillő barna szőnyeggel

boha lakás puha szőnyegünkkel

 

Boteh Gold névre keresztelt, szintén perzsamintás szőnyegünk arany-fekete-barna színeinek köszönhetően a Spirit Caramel darabunkhoz hasonlóképpen jól mutat természetes anyagokat használó enteriőrben, de klasszikus stílusban berendezett helyiségekhez is jól passzol. Sötétebb tónusú, faerezetes padlóval és fehér falakkal ötvözve a természetességet sugallja, választhatóak mellé akár famintázatú retro stílusú, akár letisztultabb vonalvezetésű modern bútordarabok, mindkét esetben tökéletes összhangot alkotnak.

perzsa mintás szőnyeg egy letisztult otthonban

Skandinav Brownie szőnyegeinket a nevükből fakadóan elsősorban a skandináv stílusban berendezett lakásokba ajánljuk, de színes, mégsem hivalkodó mintájuknak köszönhetően akár eklektikus vagy a már sokszor emlegetett retro stílusú helyiségekbe is ideális választások.

 

skandináv nappali skandináv szőnyeggel

 

Marakesh Latte és Cappuccino geometriai mintás szőnyegeinket pedig szívesen ajánljuk akár a letisztult, modern, akár a boho lakberendezési stílus kedvelői számára is. Fotómontázsunkon két különböző színtónusú konyhával igyekeztünk szemléltetni, hogy szőnyegeink a színárnyalatuktól függően egészen másképpen mutatnak egy sötétebb és egy világosabb színekkel berendezett helyiségben.

bézs szőnyeg világos konyhában

konyhai szőnyeg sötét színben

Ne feledd, bármelyik szőnyeget is válaszd, mindegyikük különleges tulajdonságokkal bír!


A legnépszerűbb tulajdonságok a teljesség igénye nélkül:

  • nagyon könnyen tisztántarthatóak csupán víz segítségével
  • puha, kellemes felülettel rendelkeznek, csúszásgátló réteggel a hátoldalukon
  • mosógépben moshatóak
  • OKEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely biztosítja, hogy nem tartalmaznak egészségre káros anyagot
  • padlófűtéshez is használhatóak

és különböző méretekben kaphatóak! :)

Ha bármilyen kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el bemutatótermünkbe személyesen és segítünk kiválasztani a számodra ideális szőnyeget!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
36 400 Ft - 493 600 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat