+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Fekete szőnyeg

A fekete szín a lakberendezés egyik közkedvelt és igen gyakran használt alapszíne, amely a szín egyszerűségének, elegáns és erős sugárzó jellegének köszönhető. Használd Te is bátran otthonodban, alkalmazd a letisztult fehér vagy bézs színeket a fekete, modern stílusú szőnyegeinkkel összhangban és a siker garantált! Az alábbi kategóriában összegyűjtöttük számodra azokat a Rug&Roll szőnyegeket, melyek fekete alapon mintásak vagy mintázatukban fekete színt tartalmaznak, hogy könnyen megtalálhasd a számodra ideális darabot!

 

 

 

 


9termék 19

Fekete szőnyeg otthonunkban

Fekete szőnyeg kategóriánkban azokat a termékeket gyűjtöttük össze Neked, amelyeknél elsősorban a fekete szín dominál.

 

Fekete szőnyeg és a színek játéka

A fekete színtől sokan ódzkodnak, pedig megfelelő színek párosításával nagyszerű és hangulatos otthon varázsolható a segítségével a legegyszerűbb lakásból is. Fontos, hogy a fekete színt ne csak önmagában használjuk. A kifejezetten modern, letisztult stílus megteremtéséhez érdemes kiválasztanunk egy vagy két másik színt, amellyel a feketét kombinálni szeretnénk.

 

Az alábbiakban adunk néhány ötletet, amelyekből inspirálódhatsz az otthonod tervezése, felújítása vagy stílusának frissítése során: 

Az egyik legkedveltebb szőnyegünk a fekete-fehér káró mintás darab, amelyet igen különböző stílusú otthonba tudsz tökéletesen beilleszteni. Kifejezetten jól mutat napfényes, világos, szürke-fehér színekkel domináns, nagyobb alapterületű helyiségekben, mert mintájával nem vonja el a figyelmet egyéb lakberendezési tárgyakról és bútorokról illetve a teret sem szűkíti optikailag.  Ugyanakkor egyszerű, mégis látványos mintájának köszönhetően igen jól beilleszthető vidámabb színekkel berendezett lakásokba is. Ez utóbbi esetében azt javasoljuk, hogy alapvetően a helyiséget vagy helyiségeket kevésbé kontrasztos színekkel, például a szürke vagy a bézs árnyalataival tervezd meg és a fekete mellett megjelenő domináns szín – fotómontázsunkon a sárga szín – kizárólag csak egy-egy apróbb elem színeként jelenjen meg. Amennyiben a falat szeretnéd a domináns színre festeni, ügyelj arra, hogy a lakberendezési kiegészítőkben már ne jelenjen meg túl hangsúlyosan ugyanaz a szín, mert a vidám és üde hangulat nagyon könnyen válhat kaotikussá.

 

 fekete szőnyeg a nappaliban

széles szőnyegválaszték webshopunkban

Jazzy fantázianévre keresztelt fekete-piros szőnyegünkkel igazi luxus hatását keltheted, ha fekete-fehér vagy bézs alapon arany kiegészítőkkel kombinálod a berendezési tárgyakat és a bútorokat. Ez esetben azonban ügyelj arra, hogy a „kevesebb több” elv alapján ne zsúfold tele a helyiséget arany színű kiegészítőkkel, mert teljesen elnyomja a többi színt. A bútorok esetében mindenképpen valamilyen semleges színt válassz, legyen az fekete, fehér vagy éppen mélybarna bútor, mert az erősen mintázott vagy díszített nagyobb méretű bútorok elviszik a fókuszt a finoman mintázott piros-fekete szőnyegről. Jazzy fekete szőnyegünk méltán a helyiség középpontja lehet, de a kiegészítők színei éppúgy elnyomhatják, mint ahogy kiemelhetik csodás mintázatát.

jazzy piros-fekete mintás szőnyegünk fotómontázsa 

Marrakesh marokkói mintás szőnyegünk is igen közkedvelt látványos mintájának és egyszerű, mégis megkapó domináns stílusának köszönhetően. Marrakesh fekete szőnyegünket bátran használhatod világosabb, fehér hangsúlyos helyiségek berendezéséhez, de egy boho stílusú enteriőrben is kiválóan megállja a helyét. Ezen termékünket csak akkor ajánljuk kimondottan sötét bútorokkal berendezett lakásokba, ha az adott helyiségbe elegendő napfény jut és ezáltal az adott helyiségben valóban érvényre tud jutni például a minimalista stílus. Fontos, hogy a napfény hiánya ne tegye komorrá és barátságtalanná a helyiséget, hiszen így a nagy gonddal megtervezett lakberendezési stílusjegyek egyszerűen érvényüket veszítik. Nagy belterekbe, loft lakásokba szívesen ajánljuk, mert a világosabb terekben, fenyő színű bútorokkal kombinálva igazán impozáns látványt nyújt.

marokkói mintás szőnyeg stílusjegyei 

Absztrakt mintás, kissé már színesebb tónusokkal mintázott Art vintage fantázianévre keresztelt szőnyegünket pedig kifejezetten azok számára ajánljuk, akik a visszafogott színek rajongói. Formavilágával jól illik például egy eklektikus stílusban berendezett otthonba, de fekete színekkel kombinálva a szőnyeg fekete színtónusa is dominánsabb lesz, így nagyobb területű helyiségekben is jól mutat.  

absztrakt mintás, színes szőnyeg az otthonodba 

Skandináv stílusú szőnyegeink jól illeszkednek barna-bézs, narancsos és világosabb földszíneikhez, így ez esetben a fekete színt csak kontrasztként érdemes alkalmaznunk a lakberendezés során. Letisztult stílusban természetes anyagok használatával és földszínekben berendezett otthonban a fekete szín határozott körvonalat adhat egy-egy kiegészítőnek, kisebb bútordarabnak, de ne vigyük túlzásba a használatát.

skandináv stílus a kellemes hangulatért

Ha elakadsz a tervezés során vagy nem tudod eldönteni, pontosan milyen szőnyegre van szükséged, látogass el bemutatótermünkbe vagy bátran keress minket elérhetőségeink egyikén !

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
39 400 Ft - 447 600 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat