+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Piros szőnyeg

Ebben a kategóriánkban olyan szőnyegeket gyűjtöttünk össze számodra, amelyekben megtalálható a piros szín valamely árnyalata. A piros szín örök klasszikusként sokak kedvence, a lakberendezésben éppen ezért mind a mai napig töretlen népszerűségnek örvend.


29termék

Piros szőnyeg otthonunkban

A piros színről köztudott, hogy erőt, magabiztosságot és energiát sugároz. A lakberendezésben körültekintően kell megválasztanunk a számunkra megfelelő árnyalatát és hogy mit öltöztetünk pirosba, mert a választott színárnyalat a szoba hangulatát nagyban befolyásolja. A mély piros színt a klasszikus stílus kedvelői használják leggyakrabban, míg a világosabb árnyalatokkal modernebb vagy akár eklektikus stílusú enteriőr is kialakítható.

A piros szín töretlensége a hozzá kapcsolódó jelentéseknek és az általa megteremtett hangulatnak köszönhető. Mindamellett, hogy örök klasszikus, megjelenésével melegséget, meghittséget és intimitást képes csempészni otthonunkba. A szeretet ünnepén nem véletlenül öltöztetjük otthonunkat rendszerint piros-arany színekbe.


Piros szőnyegeink mérete

A piros szőnyeg kategóriánkban megtalálható szőnyegek többsége különböző méretekben megvásárolható. Jellemzően 80cm x 200cm-es illetve 80cm x 300cm-es futószőnyegek vannak kínálatunkban, nagyobb szőnyegeink mérete általában 130cm x 190cm, de találsz nálunk 160cm x 300cm-es szőnyegeket is a kifejezetten nagy alapterületű helyiségekbe.

 

Piros szőnyegeink stílusválasztéka

Szőnyegeink különféle stílusú mintázatokkal elérhetőek. Keleti mintás piros szőnyegeink nagyszerűen passzolnak klasszikus stílusban berendezett otthonok padlójára, de a vintage stílus kedvelői is szeretik és szívesen dekorálják vele lakásuk különböző helyiségeit. Patchwork mintájú darabjaink jól mutatnak a modernebb formavilágú helyiségekben, de gyerekszobába vagy tinédzserek vagányabb stílusban berendezett szobáiba is remekül illenek.


Inspiráció tőlünk neked!

Az alábbiakban adunk néhány ötletet piros szőnyegeikkel, amelyekből ihletet meríthetsz otthonod stílusának kialakításához vagy a lakás berendezésének, hangulatának újratervezéséhez.

 

piros szőnyegek széles kínálata webshopunkban

Modern Art Ruby fantázianevű szőnyegünk igen jól illik egyszerű, letisztult stílusú szobákba, világosabb színek mellé. Néhány piros vagy fekete lakberendezési kiegészítő, díszpárna, váza vagy éppen kisebb bútorok tökéletes körvonalat adnak a szőnyeggel együtt a helyiségnek. Ügyeljünk azonban arra, hogy ne vigyük túlzásba a sötét színek használatát, mert úgy könnyen teremthetünk búskomor hangulatot. Összességében a világos tónusokra fektessünk nagyobb hangsúlyt és a mélyebb színeket inkább apróbb tárgyak formájában jelenítsük meg.

nappali szőnyeg a világos terekbe

Prime Ruby keleti perzsamintás szőnyegünk kifejezetten jól fest természetes hatású vagy természetes anyagú lakberendezési kiegészítők mellett. A fenyő színű padló, a fehér fal és az itt-ott elhelyezett vesszőből, rafiából vagy fából készült tárgyak remek hangulatot teremtenek az adott helyiségben, amelynek közepén így jól láthatóan és figyelemfelkeltően díszeleghet kedvenc Prime Ruby szőnyegünk. A bútorok esetében ügyeljünk arra, hogy ha világos teret szeretnénk, ne válasszunk túlságosan sötét színű bútorokat, még akkor sem, ha nagyobb alapterületű a helyiség.

bordó és fekete színek kombinációiban kapható szőnyegek széles választéka a Rug&Roll webshopjában

Aztec Silver szőnyegünket kifejezetten azok számára ajánljuk, akik szeretik az ezüst, a szürke és a bordó színek kombinációját. Dekorálható vele sötétebb és világosabb tónusú szoba is, arra viszont érdemes figyelni, hogy a bútorok színével a szőnyeg maximálisan összhangban legyen. A sötétebb, akár mélybarna bútorok tökéletesen passzolnak ehhez a darabunkhoz, így könnyen tudsz akár klasszikus, akár kissé retro stílust varázsolni a nappalidba.

farmhouse stílusú berendezéshez passzoló szőnyeg


Heritage Ruby fantázianevű darabunk igen jól mutat egy a farmhouse vagy éppen a country lakberendezési stílus jegyeiben kialakított enteriőrben. A fa vagy fa hatású bútorok kellemes látványt nyújtanak egy világos helyiségben, szőnyegünk pedig méltán lehet a középpontban. Itt is érdemes arra ügyelni, hogy a szőnyeg viszonylag sötét színvilága mellett inkább világosabb fa vagy fa hatású bútorokat használjunk és tartózkodjunk a nagyméretű, mélybarna vagy fekete zárt szekrényektől illetve vitrinektől, ha nem szeretnénk túlságosan komor hangulatot a helyiségben.

klasszikus stílusú szőnyegek webáruházunkban

Boteh Ruby keleti perzsamintás szőnyegünk mélybordó színével igazán figyelemfelkeltő darab. Otthonunkban kombinálhatjuk arany, bordó, bézs kiegészítőkkel és a helyiséget feldobhatjuk egy kis arany színnel is. Itt a színek megválasztásakor érdemes egyetlen színt kijelölni, amely a domináns szín lesz, mert ez fogja megadni a szoba alaphangulatát. Ha a bordót választjuk domináns színnek, a kék vagy a bézs színekből lehetőség szerint ne válogassuk mellé azok összes árnyalatát, mert ezek a bordó színt elnyomják. Az arany színű kiegészítők mennyiségével tudunk variálni a helyiség megjelenésén: ügyeljünk rá, hogy a túlzott arany használata inkább kelt giccses, mintsem luxus hatást!

szőnyegek minden helyiségbe

Jazzy Vintage szőnyegünk rendkívül sok stílusirányzathoz tud igazodni. Klasszikus fekete-bordó színkombinációban berendezett letisztult otthonod dekoratív darabja is lehet, de ez esetben nem igazán érdemes a két fő szín mellé egyéb színeket társítani. Legénylakásokban, fotóstúdiókban előszeretettel használják ezen szőnyegünket. Ugyanakkor Jazzy szőnyegünk kiválóan illeszkedik egy színesen berendezett tinédzserszobába is vagy egy fiatalos, üde és vidám stílusú garzonlakásba is. Arany és világos színekkel, valamint egy kevés mélybordó színnel kombinálva ugyanakkor kifejezetten elegáns és modern stílusjegyekkel rendelkező otthonban is kitűnő dekoráció.

piros és bordó szőnyegek a nappaliba

piros és arany színek a lakberendezésben


Ha bármilyen kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeinken vagy látogass el bemutatótermünkbe személyesen és segítünk kiválasztani a számodra ideális szőnyeget!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
36 400 Ft - 493 600 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat