+36307436955 | hello@rugandroll.hu

Szürke szőnyeg

Összegyűjtöttük neked a Rug & Roll szürke szőnyegeit. A modern szőnyegek világában és a lakberendezésben is egyaránt fejedelmi szerepet töltenek be a szürke színárnyalatok, mivel letisztultak és minden helyzetben elegáns hatást kölcsönöznek. A szürke kimondottan egy visszafogott szín és nyugodt hangulatot áraszt, ugyanakkor a különböző árnyalatait kombinálva könnyen érhetünk el vele exkluzív megjelenést is.

Az egyik legsokoldalúbban használható szín, így szinte minden helyiségbe ajánljuk, hiszen a modern-, vintage- vagy perzsa mintás szürke szőnyegeink között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot.


55termék

Szürke szőnyeg az otthonunkban

 

Az egyszínű lakberendezési tárgyak és elemek egyre népszerűbbek a minimalista stílusú otthonokban. A szőnyeg, mint az egyik legalapvetőbb kiegészítő, igen nagy hangsúlyt kap egy helyiség berendezése során, éppen ezért esetében is rendkívül fontos a megfelelő színválasztás. Webshopunk kínálatában számos szőnyeget találsz, amelyeket színezésében a szürke szín dominál, azonban bátran ajánljuk, hogy ne csak a ma igen divatos minimalista lakberendezési stílus esetén válaszd ezt a színt. A szürke szín alapvetően letisztultságot és egy kis komolyságot tükröz, de a szín által keltett hangulatot változtathatod, formálhatod ízlésedhez passzolóan, ha megfelelő színvilágú kiegészítőkkel dobod fel a helyiséget. A színek megválasztásakor azonban mindig tartsd szem előtt, hogy sokszor a kevesebb több! Egy impozáns, nagyobb méretű mélyszürke szőnyeg közvetlen környezetébe ne feltétlenül szürke kiegészítőket válassz, merészebb színekkel is kombinálhatod! A minimalista stílusú szőnyegek mellett bőven találsz kínálatunkban olyan szürke szőnyeget, amely a vintage, a romantikus vagy éppen a shabby chic stílus szerelmeseinek álma.

 

Szürke szőnyegek stílusválasztéka a Rug & Roll shopjában

 

Az egyik legnépszerűbb szürke szőnyeg kínálatunkban a stilizált virágmintás, nagyobb méretű szőnyegünk, amely mintája már-már művészi rajznak tűnhet az avatatlan szem számára. Igen jól mutat világosabb lakásokban, színes kiegészítők mellett, de egy kimondottan retro stílusban berendezett hallban is tökéletesen megállja a helyét. Világos és sötétszürke színben is megvásárolhatod, a Rug & Roll-tól már jól megszokott magas minőségben, speciális Easy Clean szennytaszító bevonattal és természetesen csúszásgátló szilikonréteggel a hátoldalán. Így nemcsak ékes dísze lehet otthonodnak, de nagytakarítás esetén megkönnyíti a munkádat és a szőnyeg súrolásával járó vesződés helyett a felszabaduló időben kényelmesen megihatod a kedvenc kávédat a teraszon, amíg a takarítás következő lépéseit tervezed. :)

vintage stílusú szőnyeg szürke színnel a lakás dísze


Szürke szőnyegeink között találsz absztrakt mintás szőnyegeket, amelyeket olyan erősebb színekkel kombináltunk, mint a narancssárga-sárga vagy éppen a kék árnyalatai. Elegáns, letisztult stílusú szőnyegeink között is találsz szürke alapon, erősebb színkombinációkkal tarkított mintázatú darabokat, amelyek a kevés berendezéssel rendelkező nagyobb tereket is igazán látványosan öltöztetik és kellően feldobják annak hangulatát. Szürke alapon, antikolt mintás illetve patchwork szőnyegeinket szeretettel ajánljuk azon vásárlóinknak, akik szeretik a csinos darabokat, de szívesen teremtenek egy kissé erősebb színvilágot maguk körül. Perzsa mintás szőnyegeinket leginkább olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol valóban uralhatják a teret domináns mély színeikkel és erős mintázatukkal. A letisztultabb modern szürke szőnyegek, amelyek esetében akár a világos-, akár a sötétszürke szín nagy hangsúlyt kap, a világosabb terekben jobban érvényesülnek. Fontos ügyelni arra, hogy a sötétebb helyiségekben a fény hiánya a szürke szőnyeggel karöltve komorabb hangulatot teremthet.

sárga és szürke szín kombinációja a lakberendezésben

 

 

Ne feledd! Minden szőnyegünk különleges tulajdonságokkal bír:

  • minden szőnyegünk OEKO-TEX 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja számodra, hogy termékeink vegyszermentesek és semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak
  • antiallergén, a szennytaszító bevonatnak köszönhetően a por és a poratkák valamint egyéb szennyeződések nem tudnak mélyen a szőnyeg szálai közé bejutni, így egy porszívózással a szőnyeg felületéről minden allergén anyag egyszerűen feltakarítható
  • szőnyegeink mosógépben moshatóak és a rajta ejtett szennyeződések tiszta víz segítségével egyszerűen eltávolíthatóak, takarításukhoz nincs szükség speciális szőnyegtisztítókra vagy vegyszerekre
  • magas minőségűek, strapabíró kialakításuknak köszönhetően sokáig szolgálhatják kényelmedet
  • színtartósak, nem fakulnak ki hamar, színüket igen sokáig tartják
  • rétegeinek köszönhetően minden szőnyegünk jól szigetel, ugyanakkor bátran használható padlófűtéshez is
  • szőnyegeink széles szín-, és méretválasztékban kaphatóak, hogy biztosan megtaláld a számodra legmegfelelőbb terméket

 

Fókuszban a szürke szőnyeg


Az adott helyiség berendezésekor és megtervezésekor mindig ügyelj a színek megfelelő használatára. Amennyiben a szürke színt szeretnéd fókuszba helyezni, alaposan gondold végig, hogy milyen egyéb színeket szeretnél hozzá társítani, milyen komplementer színeket látnál szívesen a mindennapjaid során a környezetedben. Gondolj arra is, hogy a lakást nem egy lakberendezési magazin kedvéért rendezed be, ott élned is kell és a mindennapokat nagyban meghatározza, milyen otthonba, milyen hangulatú közegbe térsz haza egy hosszú és fárasztó nap után. A szürke szín a hiedelmekkel ellentétben valójában igen üde és kellemes tud lenni, de ehhez elengedhetetlen a szőnyeg megfelelő elhelyezése, a szőnyeg ideális méretének megválasztása, a szobában uralkodó színek összehangolása, a komplementer színek kiválasztása és a beáramló fény mennyisége, esetlegesen a világítással való kompenzálása. Szánj időt otthonod tökéletes hangulatának megalkotására és a benne eltöltött idő mindig pozitív feltöltődés lesz számodra!

 

szürke szőnyeg a nappaliban


Ha elakadsz a tervezés során, gyere el bemutatótermünkbe és inspirálódj a színekből vagy bátran kérd a helyszínen stílustanácsadónk segítségét!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
29 400 Ft - 568 000 Ft
Szőnyeg színek
Szőnyeg méretek
Szőnyeg mintázat